Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 219)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 219)
Přesto píšete do vlákna konkrétně o zpětných zúčtováních? Ptát se na názvy kasin, proti kterým lidé úspěšně vznesli zpětná zúčtování kreditních karet...? Hmmmm….
Automaticky přeloženo:
kadirhkn15
Stříbro
před rokem
Ano, protože jsem velmi dobrý v chargebacku, pokud chcete, kontaktujte mě. Na Instagramu mám 400 tisíc sledujících, každý by mě měl kontaktovat. Nechci peníze, nic po vás nechci, nejsem žádný podvodník, naučím vás, jak naúčtovat, jak komunikovat s bankou a jak jim předkládat důkazy. Zlomím předsudky lidí, kteří přistupují s předsudky jako ty, tím si buď jistý, člověče. @royalnoblescom Pojď, napiš mi a já ti ukážu, jaký jsem člověk.
Ne, spletl jsem se s datem - je to až příští sobotu.
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Diamant
před rokem
Ahoj všichni
Chtěl jsem ti dát nějakou radu. Buďte prosím opatrní. Zpochybnil jsem platby u Barclays a oni zablokovali můj účet a zadrželi všechny mé prostředky. Zavírají je a jejich vyšetřování trvá 15 pracovních dnů a může mít za následek, že na mě bude uvalena žádost Cifas. Jak je možné, že skončíme potrestáni za zkorumpované zpracovatele plateb, podvodné obchodníky a pochybná kasina? Opravdu mě to zarazilo, jestli mám být upřímný, a tohle bude teď můj poslední příspěvek.
Ne, jsou propojeni s Intergirem, kteří jsou také spojeni s quickbitem. Říkají, že jsme autorizovali platby a šli do banky. Udělal jsem to a ukázal jsem důkaz, že mi nepošlou doklad o koupi nebo doklad o obdrženém zboží, ale banka řekla, že zboží, za které jsem zaplatil, nemá nárok na vrácení peněz