Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 182)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 182)
Zajímavý. Zítra, až budu mít příležitost, budu muset udělat totéž. Jak vím, někteří z nich evidentně prošli Mastercard jako zpracovatel, ale nikdy nevěděli, jak je kontaktovat!
Automaticky přeloženo:
Gojira7346
Dt100
Diamant
Dt100
před rokem
ujistěte se, že se jedná o mastercard twitter ve Spojeném království, měl by mít u jména zlaté zaškrtnutí, jsou docela pohotoví a nápomocní
Automaticky přeloženo:
lehairbaj
Stříbro
Gojira7346
před rokem
ujistěte se, že se jedná o mastercard twitter ve Spojeném království, měl by mít u jména zlaté zaškrtnutí, jsou docela pohotoví a nápomocní
make sure its the mastercard Uk twitter, should have a gold tick next to the name, they're quite prompt and helpful
Automaticky přeloženo:
před rokem
Heeey! Co jsi jim dal? Jen běžné věci, nebo něco jiného? 🤠
Automaticky přeloženo:
k98m9c54x5
Stříbro
před rokem
Revolut také zamítl mé nároky, podal jsem stížnost, protože některá zúčtování prošla, ale ne všichni. Stížnost byla rovněž zamítnuta bez jakéhokoli vysvětlení, proč některé byly zamítnuty a některé ne.
Také jsem e-mailem [email protected] o těchto obchodníkech. Zatím žádná odpověď.
Automaticky přeloženo:
Gojira7346
lehairbaj
Diamant
lehairbaj
před rokem
Právě jsem vysvětlil svou situaci a jak společnost, se kterou jsem jednal, provozovala a porušovala zákon/ToS, zdálo se, že je to docela zajímá, takže to vyšetřují
Automaticky přeloženo:
Gojira7346
k98m9c54x5
Diamant
k98m9c54x5
před rokem
Revolut není s těmito typy sporů skvělý, nejlepší je ombudsman a zkusit mastercard znovu
Automaticky přeloženo:
kw7zsvjbnh
Gojira7346
Stříbro
Gojira7346
před rokem
řekl jsi jim, že vkládáš do kasina?
Automaticky přeloženo:
Lucid_1337
Diamant
před rokem
Informujte nás prosím o odpovědi Mastercard.
Nechat transakce na "LuxTel, Londýn" Revolut nejprve zamítl 6 transakcí, a když jsem to druhý den zkusil s 5, které jsem nechal, s přesně stejným popisem atd., najednou šly na spor.
Všechny jsou přes digitální Mastercard od Revolut, odvolal jsem se, ale pořád argumentují, že musí dodržovat pravidla atd. pro Mastercard.
Ano? Tak proč jste pokračovali s dalšími 5 transakcemi poté, co byly ty první zamítnuty?
Vůbec žádná logika.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Gojira7346
kw7zsvjbnh
Diamant
kw7zsvjbnh
před rokem
Ano, řekl jsem jim pravdu, transakce nejsou uvedeny jako hazardní transakce (chybný kód obchodníka), i když jsem vložil peníze v kasinu, takže bych předpokládal, že to je důvod, proč mají zájem
Automaticky přeloženo:
Meeegzzzz33
Stříbro
před rokem
Kdokoli měl štěstí s vrácením peněz přímo od -
velobet
zlatá sázka
rolleto
donbet
kasina
Nebo máte nějaký nápad, jak se dostat výše, protože mě neustále ignorují nebo odmítají vrácení peněz prostřednictvím e-mailu! V červenci jsem měl 2 úspěšné vrácení peněz na 2 dalších stránkách! Zůstaňte v naději 🤞🏼
Automaticky přeloženo:
Gojira7346
Meeegzzzz33
Diamant
Meeegzzzz33
před rokem
Vyzkoušeli jsme přímo Goldenbet, ale žádný výsledek, v současné době spolupracujeme s ombudsmanem, protože chase banka by neprovedla zpětné zúčtování a MasterCard (prošetřují to)
Automaticky přeloženo:
Meeegzzzz33
Gojira7346
Stříbro
Gojira7346
před rokem
Moje banka totéž odmítla prošetřit. Otřesné to opravdu není. Četl jsem v tomto vláknu o tom, že Santeda BV je vlastníkem Goldenbet atd., dostal jsi se k nim někam?
doufám, že vás ombudsman podpoří a dosáhne spravedlnosti, kterou si zasloužíte!
Trvalo jim 3 dny, než mi poslali e-mail a poslali věci na podporu mého tvrzení, do hodiny mi odpověděli nějakou základní odpovědí na smluvní podmínky, bylo to více než hodina důkazů k prozkoumání, prostě mě to odradilo , doufejme, že se o ně ombudsman trochu opírá, protože mají o něco větší pravomoci než já, Santeda jsou horší než samotná goldenbet, nesmějí operovat zákazníkům ve Spojeném království a byli sankcionováni za podobné jednání ve Španělsku, Austrálii a Švédsko.
Automaticky přeloženo:
Gojira7346
Colin09
Diamant
Colin09
před rokem
Podle toho, co jste jim řekli, požádali mě o další podrobnosti, aby to mohli postoupit vyššímu týmu, možná by stálo za to je o to požádat.
Automaticky přeloženo:
k98m9c54x5
Lucid_1337
Stříbro
Lucid_1337
před rokem
Velmi zvláštní. Bylo to nedávno nebo?
Automaticky přeloženo:
Jasmo079
Lakita1994
Stříbro
Lakita1994
před rokem
Ahoj
Zjistili jste kontaktní údaje pro Auri Digital?
Automaticky přeloženo:
Lucid_1337
k98m9c54x5
Diamant
k98m9c54x5
před rokem
Ano, poprvé odeslány 31. srpna a byly zamítnuty.
Od 7. září a poté ti, kteří zůstali, pokračovali v soutěži.
Napsal jsem na všechny stejný důvod, že mi nic nedorazilo a že prodávali digitální služby atd
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Sutton
Platina
před rokem
Ahoj
Byl někdo úspěšný s
Platina
Skinsonly
slideflare
Quillessay
oceníme jakoukoli pomoc