Zkontrolovali jste, zda vaše transakce do Alphastrike byla 3dSecure?
Protože moje transakce pro Alphastrike nebyla schválena v mé aplikaci Revolut, úspěšně jsem ji naúčtoval zpět. Totéž s jedním pro Goriwire SP
Všiml jsem si, že když odmítnu počáteční vklad, kvůli přidání dalších poplatků nebo nákladů a také podivným názvům společností, někdy se opakují bez schválení a také bez žádosti o schválení 3dSecure, tj. schválení aplikace/sms.
Je to první a jediné, co se mi v Revolutu podařilo udělat, a předpokládám, že jsem ve zpětném zúčtování napsal, že jsem transakci neschválil. Nejprve jsem dostal dočasné vrácení peněz a pak to skončilo.
To samé s Goriwire SP.
V podstatě každá transakce neschválená 3dSecure by měla být docela snadno zúčtovatelná.
Možná to bylo jednodušší, protože jsem v kasinech neprováděl žádné výběry, ale nejsem si jistý.
Doufejme, že více lidí dokáže z Goriwire SP více zúčtovat, čím více zpětných nabití, tím více pozornosti si Visa a MC berou.
Teď si myslím, že po těchto dvou jsem zablokován v dalších dostupných sítích kasin, takže doufejme, že už žádný pád vozu. Mé útraty za hazardní hry jsou malé, 50 až 100 EUR najednou, takže to nedělá žádný velký rozdíl, ale pád vozu je stále nepříjemný.
Automaticky přeloženo: