Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 148)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 148)
Po dvou týdnech Paymentz konečně odpověděl na můj e-mail. Podívejte se, co bude dál
Automaticky přeloženo:
Mrtasty93
Dt100
Zlato
Dt100
před 2 roky
Mluvíš o žvýkačce? Od mého prvního e-mailu před týdnem mi neodpověděli
Automaticky přeloženo:
Frewcrew24
ginana1
Stříbro
ginana1
před 2 roky
Zajímalo by mě, jak se vám daří, protože s nimi mám mnoho transakcí. Nechci vám prasknout bublinu, ale podle mých zkušeností vás nechají týden čekat a pošlou standardní odpověď s obviňováním obchodníka. Doufám, že budete mít více štěstí než já!
Automaticky přeloženo:
Dt100
Mrtasty93
Diamant
Mrtasty93
před 2 roky
Ano, kámo, už nevím, jaké transakce hledám!
Automaticky přeloženo:
Dt100
Diamant
před 2 roky
Dnes jsem se probudil kvůli vrácení peněz z Helpersm*ap, odeslal jsem e-mail na skotský, myslím, že je to ten .com a byl na mém účtu. Nevím, kdo vrátil peníze!
Oni ne! Právě jsem se probudil s vrácením peněz. Mohou to zkusit vyndat, ale dnes bude staženo 🤣
Automaticky přeloženo:
Mrtasty93
Dt100
Zlato
Dt100
před 2 roky
Wow pěkné 🙂
Na zdraví
Automaticky přeloženo:
BigDavo
Dt100
Stříbro
Dt100
před 2 roky
Před jak dlouhou dobou jste jim poslali e-mail?
Automaticky přeloženo:
Dt100
Diamant
BigDavo
před 2 roky
Před jak dlouhou dobou jste jim poslali e-mail?
How long ago did you email them?
Automaticky přeloženo:
před 2 roky
úterý večer. Neměl jsem žádnou odpověď, mohli to být oni nebo paymentz, protože jsem od nich také nedostal žádnou odpověď od té doby, co jsem jim dal kecy lol
Automaticky přeloženo:
BigDavo
Dt100
Stříbro
Dt100
před 2 roky
Paymentz mi poslal e-mail s žádostí o informace o mé kartě a poté o další podrobnosti o transakcích. Odpověděl jsem jim a poslal dva e-maily na helpersm e-maily na jejich webových stránkách...modlete se za mě lol!
Dostat peníze zpět by bylo úžasné, ale přál bych si, abych místo toho mohl mít svých 1000 dní čistých od hazardu a ušetřit si stres z toho všeho.