Ahoj všichni, jen by mě zajímalo, jak mám postupovat při žádosti o vrácení peněz a jestli by to nepoškodilo můj kreditní rating, kdybych použil kreditní kartu a snažil se skrze ni získat zpět ztráty? Jsem na tom opravdu špatně, ale (doufejme) jsem se ze své závislosti na hazardních hrách dostal. Hlavní spor mám s webovou stránkou WINBEAST. Prosím, nikdo tuto stránku nepoužívá. Žádal jsem o uzavření svého účtu více než 10krát a dokonce jsem jim řekl, že jsem závislý a že jsem na tom opravdu špatně (řekl jsem, jak se cítím), ale na oplátku jsem dostal jen: „Je mi líto, že se tak cítíte, tady je bonus, takže u nás budete hrát dál." Také mi řekli, že mi nemohou zavřít účet, i když tvrdili, že mohou a že může můj VIP manažer. Zkoušel jsem všechno, ale nakonec jsem ztratil chuť poté, co jsem prohrál tisíce a byl jsem na tom několik týdnů opravdu špatně. Takže vzhledem k této situaci a skutečnosti, že nepůsobí legálně ve Spojeném království a dokonce ani všude, bych bez zavedení těchto opatření předpokládal, že mám šanci na vrácení peněz prostřednictvím svých kreditních karet a ovlivnilo by to mé kreditní skóre?
Automaticky přeloženo: