Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 472)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 472)
Lidi, teď jsem získal zpět 5 tisíc dolarů a teď si vracím svůj hazardní blok do telefonu, což znamená, že nebudu moct otevřít toto vlákno. Pořád jsem prohrál tisíce a tisíce, ale beru to jako prohru a úplně se od toho všeho distancuji. Tím, že se snažím za své ztráty od obchodníků vypořádat, hraji víc a kopu si hlubší díru, takže nový začátek a hodně štěstí vám všem.
Automaticky přeloženo:
Org1991
Vss18
Diamant
Vss18
před 2 měsíci
Snažil jsem se to 3 měsíce, celkem jsem poslal 78 e-mailů. Požádali obchodníka a ten odmítl vrátit peníze.
Automaticky přeloženo:
Arra89
Danixxx
Platina
Danixxx
před 2 měsíci
Pořád k němu mám přístup a mám na sobě bloky. Dávej na sebe pozor, je to hrozná závislost, kterou pomalu, den po dni porážím 🙂 Hodně štěstí!
Automaticky přeloženo:
jimmi88
Zlato
Arra89
před 2 měsíci
Ahoj. Zde je kompletní seznam mých obchodníků a vrácených peněz, které jsem dosud obdržel/a. Jakákoli pomoc bude vítána.
Hey there. Here's a full list of my merchants and the refunds ive had so far. Any help would be appreciated.
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Byly některé z těchto chargebacků spíše než refundací? Zajímalo by mě, jak jste od sttpro získali peníze zpět, s některými dalšími na vašem seznamu vám mohu pomoci.
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Diamant
před 2 měsíci
Má někdo seznam potenciálních obchodníků ve Walletto? Kontaktovali mě a dali mi formulář k vyplnění - z vyhledávacího řádku jsem pochopil, že CPTO jsou walletto, ale nevidím další popisy. Předem děkuji.
Automaticky přeloženo:
Arra89
jimmi88
Platina
jimmi88
před 2 měsíci
U Monza požaduji vrácení peněz. Monzo je pokaždé odmítne. Ale pak musí obchodník panikařit a dobrovolně vrátit peníze. Ještě to musím vyzkoušet s asi 15 obchodníky, ale je to časově náročné, protože musím vyplňovat formulář pro každou transakci zvlášť🙄
Automaticky přeloženo:
Arra89
Foxtrot90
Platina
Foxtrot90
před 2 měsíci
Hodně štěstí s odpovědí, až vyplníte formulář. Už jsou to týdny a žádná odpověď.
Automaticky přeloženo:
jimmi88
Zlato
Arra89
před 2 měsíci
U Monza požaduji vrácení peněz. Monzo je pokaždé odmítne. Ale pak musí obchodník panikařit a dobrovolně vrátit peníze. Ještě to musím vyzkoušet s asi 15 obchodníky, ale je to časově náročné, protože musím vyplňovat formulář pro každou transakci zvlášť🙄
I raise chargebacks on monzo. Monzo decline them every time. But then the merchant must panic and voluntary refund. Ive still about 15 mechants to try it with but its time consuming asf as I have to do a form for each transaction separately🙄
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
To je pravda, tuhle taktiku jsem nezkoušel, ale momentálně mám u Monza dvě stížnosti a chci je vyřešit, aniž by mi zavírali účet.
Automaticky přeloženo:
Arra89
jimmi88
Platina
jimmi88
před 2 měsíci
Stížnosti vás nikam nedostanou. Zavírají můj podnik 13. srpna. Byl jsem s nimi u ombudsmana.
Automaticky přeloženo:
jimmi88
Zlato
Arra89
před 2 měsíci
Stížnosti vás nikam nedostanou. Zavírají můj podnik 13. srpna. Byl jsem s nimi u ombudsmana.
Complaints will get you no where. They are closing mine 13th aug. Ive went to the ombudsman with them.
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Mám jednu stížnost u ombudsmana, ale oni vlastně přijali mou druhou. S jejím přijetím jsem ale otálel, protože plně očekávám, že mi po jejím uzavření účet uzavřou, a potřebuji, aby zůstal otevřený co nejdéle, zatímco budu vyřizovat vrácení peněz atd.
Automaticky přeloženo:
Arra89
jimmi88
Platina
jimmi88
před 2 měsíci
Co přijali?
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Diamant
před 2 měsíci
Ahoj všichni, jen by mě zajímalo, jak mám postupovat při žádosti o vrácení peněz a jestli by to nepoškodilo můj kreditní rating, kdybych použil kreditní kartu a snažil se skrze ni získat zpět ztráty? Jsem na tom opravdu špatně, ale (doufejme) jsem se ze své závislosti na hazardních hrách dostal. Hlavní spor mám s webovou stránkou WINBEAST. Prosím, nikdo tuto stránku nepoužívá. Žádal jsem o uzavření svého účtu více než 10krát a dokonce jsem jim řekl, že jsem závislý a že jsem na tom opravdu špatně (řekl jsem, jak se cítím), ale na oplátku jsem dostal jen: „Je mi líto, že se tak cítíte, tady je bonus, takže u nás budete hrát dál." Také mi řekli, že mi nemohou zavřít účet, i když tvrdili, že mohou a že může můj VIP manažer. Zkoušel jsem všechno, ale nakonec jsem ztratil chuť poté, co jsem prohrál tisíce a byl jsem na tom několik týdnů opravdu špatně. Takže vzhledem k této situaci a skutečnosti, že nepůsobí legálně ve Spojeném království a dokonce ani všude, bych bez zavedení těchto opatření předpokládal, že mám šanci na vrácení peněz prostřednictvím svých kreditních karet a ovlivnilo by to mé kreditní skóre?
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
Danixxx
Platina
Danixxx
před 2 měsíci
Dobře, osobně jsi na tomhle fóru byl moc dlouho. Pokud máš sílu, musíš to všechno odepsat a začít znovu!
Automaticky přeloženo:
jimmi88
Zlato
Arra89
před 2 měsíci
Co přijali?
What have they accepted?
Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci
Dlouhý příběh, ale vzal jsem si půjčku, ze které mi pak po šesti měsících dovolili půjčit další peníze, přestože jsem si už stěžoval a informoval je o problému s hazardem. Takže to nesouvisí s vrácením peněz, ale z půjčky mi strhli úroky.
Automaticky přeloženo:
jimmi88
XkBoii
Zlato
XkBoii
před 2 měsíci
Vrácení peněz a/nebo storna plateb nemají vliv na úvěrové hodnocení.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
Arra89
Platina
Arra89
před 2 měsíci
Plískáš hromadu nesmyslů, kámo, takhle chargebacky nefungují a divím se, že ti Monzo dovoluje vznášet tolik chargebacků, divím se, že jsi ještě neměl CIFAS.
Automaticky přeloženo:
XkBoii
Diamant
před 2 měsíci
Takže si myslíte, že by stálo za to požádat o vrácení peněz? I když je to v rozporu s podmínkami kreditní karty, určitě to, že jim řeknu, že jsem s kreditní kartou sázela, nějakým způsobem ovlivní mou schopnost si v budoucnu půjčit peníze. Omlouvám se, že vás otravuji, jsem docela mladá a v blízké budoucnosti si chci koupit dům, takže zvažuji své možnosti 🙂
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
Platina
před 2 měsíci
Už jsem alespoň přes měsíc čistý. Je načase, abychom všichni přestali honit ztráty a šli dál. Je prakticky nemožné získat své peníze zpět bez rizika storna, podvodu nebo CIFAS. Děkuji všem za pomoc, kterou mi v posledních několika letech poskytli.