Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 425)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 425)
Uklidni se 🙂 Kontaktoval jsem je ještě předtím, než se objevily tvé informace, takže to není nic nového 😉
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Diamant
před 3 měsíci
Hrál už někdo na Qbetu? Možná si můžeme vyměnit informace.
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Diamant
před 3 měsíci
Má někdo nějaké informace o těchto prodejcích? Hledal jsem všude a nic jsem nenašel.
XYZLOTR
EUMIND
EUALXE
MINDFU
ALXEN
RESULIM
FITUNIEUFE
FCS CLK
Děkuji 🙏🏻
Automaticky přeloženo:
HCZEE
Anonymized1181
Stříbro
Anonymized1181
před 3 měsíci
Nevím, proč se chová jako blbec LOL, ten web je prostě super 🙂
Automaticky přeloženo:
HCZEE
Stříbro
před 3 měsíci
Mimochodem, zná někdo procesor pro FITNINJA?
Automaticky přeloženo:
Wanderlust
Danixxx
Zlato
Danixxx
před 3 měsíci
Ne, nic jsem o nich nenašel. Mohl byste mi prosím sdílet webové stránky a poslat mi je e-mailem?
Automaticky přeloženo:
Thomas-091
Danixxx
Zlato
Danixxx
před 3 měsíci
Psal jsi jim e-maily během těch 5 dnů, co jsi čekal, nebo jsi je nechal na pokoji i po odeslání korektury? Mimochodem díky. Pokud mi vrátíte peníze, vážně ti dám poděkování 🤣
Automaticky přeloženo:
Jonty5
Zlato
před 3 měsíci
Stále hledám
Společnost ABC
Obchod Santcorn
WBZTT
Pokud někdo může, prosím pomozte
Automaticky přeloženo:
Alfred_ANTONYAN21
Platina
před 3 měsíci
Ahoj, kluci,
Hledám jakékoli informace o sledování webových stránek s umělou inteligencí, které se zabývají nelegálním hazardem.
Xpate
CSGo25
CSGo26
NTBost
Casper sázky
2Pay
Potřebuji e-maily/kontakty atd.
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Diamant
Danixxx
před 3 měsíci
Ahoj, poslal jsi jim e-mail ohledně Mixcrede?
Hi , did you email them for mixcrede ?
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Payesafe to odmítli, tak jsem se obrátil na finančního ombudsmana.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1153
HCZEE
Stříbro
HCZEE
před 3 měsíci
Pouhé poděkování by mohlo vysvětlit, proč je tak „podrážděný". Ptát se, na které straně to je, je zbytečné a nepovede to k vrácení peněz.
Pokud Decta tvrdí, že se do toho nepodílí, pak je to lež. Data dokazují, že se mýlí.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
Wanderlust
před 3 měsíci
Ne, nic jsem o nich nenašel. Mohl byste mi prosím sdílet webové stránky a poslat mi je e-mailem?
Nope I couldn’t find anything on them. Can you share the website and email with me please?
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Ano, samozřejmě
Neuropixles.shop
Na jejich webových stránkách je jejich e-mail
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
HCZEE
před 3 měsíci
Mimochodem, zná někdo procesor pro FITNINJA?
Btw anyone knows processor for FITNINJA?
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Myslíš Betninju? Pokud ano, tak mám.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
Thomas-091
před 3 měsíci
Psal jsi jim e-maily během těch 5 dnů, co jsi čekal, nebo jsi je nechal na pokoji i po odeslání korektury? Mimochodem díky. Pokud mi vrátíte peníze, vážně ti dám poděkování 🤣
Did you keep emailing them during the 5 days you waited or did you leave them alone after you sent over the proof? Thanks by the way. If I get refunded I would genuinely get you a thank you gift 🤣
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Nebudu lhát, pronásledoval jsem je 😂😂 Jsem si jistý, že po pár dnech ticha mi napsali e-mail, že se na to dívají atd., a pak mi vrátili peníze, ale jak jsem říkal, když mi vrátili peníze za ty, na které jsem se neptal, tak jsem si uvědomil, že jsou propojeny s mnohem víc lidmi, takže tehdy jsem je pronásledoval. Také nechci nic na oplátku za tu pomoc, jen doufám, že dostanete peníze zpět. Lidé, kteří berou peníze od jiných lidí za pomoc, jsou stejně špatní jako ta mizerná kasina, o která všichni přicházíme, jsou za peníze.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Diamant
LizzieCG
před 3 měsíci
Payesafe to odmítli, tak jsem se obrátil na finančního ombudsmana.
Payesafe have refused so I’ve gone to financial ombudsman
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Dnes ráno jsem od nich dostal potvrzovací e-mail s reklamací, proč nenapíšete e-mail na reklamační oddělení Skrill místo jejich podpory? Možná máte větší šanci? Nebo jste už kontaktovali reklamační oddělení?
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Diamant
Danixxx
před 3 měsíci
Dnes ráno jsem od nich dostal potvrzovací e-mail s reklamací, proč nenapíšete e-mail na reklamační oddělení Skrill místo jejich podpory? Možná máte větší šanci? Nebo jste už kontaktovali reklamační oddělení?
I got a conplaint acknowledgement email this morning fron them , why dont u email skrill complaunts department instead of there support may have a better chance ? Or did u already go through the complaints department
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Jo, už jsem to udělal/a. 😕
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Diamant
před 3 měsíci
Ví někdo, kteří obchodníci jsou zpracováváni přes peněženku OWNR?
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Diamant
Utb1889
před 8 měsíci
Dostal jsem peníze zpět z ownrwalletu
I got money back from ownrwallet
Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
Kdo byl popisovatelem?
Automaticky přeloženo:
pl4yer24
Stříbro
před 3 měsíci
Ahoj lidi, stále hledám způsob, jak kontaktovat následující obchodníky:
NTBOST Londýn
egaega
QCXAI TALLINN
HALSCORE Cardiff
GMSKST
CL2SK Birmingham
Napadlo mě, že by to mohly být zkratky, jako například NTBOST pro NETBOOST nebo GMSKST pro GAMESKINS LTD.
Pro MYTHICALSKINS jsem našel mythicalskins.com - vrátili mi peníze.