Zvažuji řešení bankovních sporů. Dnes jsem původně kontaktoval svou banku a zjistil, že zboží nebylo doručeno. Prý se jedná o digitální umění.
Moje banka se na to podívala a řekla, že MCC souvisí s hazardem, takže to nemůžu zpochybňovat. Vyslýchala mě, jestli hraji hazardní hry atd. Opravdu jsem se bál, že dostanu fixní poplatek.
Existuje nějaký způsob, jak bych mohl tyto reklamace napadnout? Je to zvláštní, protože v minulosti jsem proti stejnému obchodníkovi podal jednu reklamaci za neobdržené zboží a ta byla vyhrána. Teď s tím ale banka nechce mít nic společného?
Může mi prosím vůbec někdo pomoct?
Looking at doing bank disputes. Initially contacted my bank today and went with goods not recieved. Said it was digital art.
my bank had a look and said the MCC was gambling related so I could not dispute, quizzed me loads asking if I gamble etc . Really worried about getting a marker.
is there anyway I could ever get these disputed? It’s strange as in the past I raised one dispute against the same merchant for goods not recieved and it won. However now the bank want nothing to do with it?
can anyone help at all please?
Automaticky přeloženo: