Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 353)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 353)
Není zač, s odpověďmi jim to trvá docela dlouho, ale držte se jich, nechci být chamtivý, ale viděl jsem, že někdo říkal, že kryjí i Pixel, ale nedostal jsem vrácené peníze za popisy Pixelů, pokud potřebujete s něčím pomoct, dejte mi vědět.
Má někdo zkušenosti s řešením sporů, u kterých nyní máte indikátor podvodu proti vašemu jménu se společností Synthetic Solutions Ltd? Má někdo k tomu nějaké další informace? Jsem docela znepokojivý, můj CIFA se vrátil bez problémů.
Does anyone have experience with doing disputes that you now have a fraud indicator against your name with synthetic solutions ltd? Does anyone have any more information on this please quite worrying, my cifas came back clear