Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 330)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 330)
Ano, a odvedl pro mě dobrou práci. Neodpověděl vůbec?
Automaticky přeloženo:
Aellis
8x7rqrgfbc37
Platina
8x7rqrgfbc37
před 5 měsíci
Udělal to a položil mi tehdy pár otázek a pro informaci mě prostě zeptal - jaký byl s vámi? Kolik jste dostal zpět - jaká byla vaše situace! Doly za 80 tisíc liber z nedostupných vkladů.
Automaticky přeloženo:
Badger23
Platina
Danixxx
před 5 měsíci
Odmítli moje, nikdy jsem se jim nezmínil o hazardních hrách, ani jednou, je to tak divné.
They declined mine ave never ever mentioned gambling to them not once its so weird
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Můžete mi poslat e-mail?
Automaticky přeloženo:
8x7rqrgfbc37
Aellis
Zlato
Aellis
před 5 měsíci
Šel jste přímo, nebo přes někoho? Znáte nějaké další právníky, kteří se těmito věcmi zabývají?
Šel jsem přímo za ním - nejsem si jistý, jestli existuje jiný způsob, jak se s ním spojit, protože nikoho jiného neznám - jak dlouho vám to trvalo?
Automaticky přeloženo:
Geo88
8x7rqrgfbc37
Zlato
8x7rqrgfbc37
před 5 měsíci
Můžete mi prosím odpovědět na mou otázku?
Automaticky přeloženo:
Sabine1984
Laura448
Diamant
Laura448
před 5 měsíci
Taslink?
Automaticky přeloženo:
Lisa15
Lucid_1337
Zlato
Lucid_1337
před 5 měsíci
Ahoj. Ohledně Chillstocku. Na jaký e-mail to posíláš?
Automaticky přeloženo:
8x7rqrgfbc37
Geo88
Zlato
Geo88
před 5 měsíci
Služba nikdy nebyla přijata.
Řeknu, že jsem o tomto obchodníkovi nikdy neslyšel a používá špatný MCC. Řeknu, že jsem se pokusil vložit peníze na XXXXX, ale nikdy nedorazil.
Důkaz, který nahrávám, je e-mail kasinu, ve kterém si stěžuji, že nedorazil (nebo můžete být inovativnější, pokud chcete - html lze upravit, ale to bych tady samozřejmě nikdy nemohl navrhnout……)
Nikdy se mě o nic jiného neptají a oni vyhrávají. Pokud to nebylo nějakým způsobem provedeno přes správný MCC a pak vždycky prohrají.
Automaticky přeloženo:
8x7rqrgfbc37
Aellis
Zlato
Aellis
před 5 měsíci
Poslal(a) vám e-mail
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Diamant
Utbmitchy
před 5 měsíci
Někdo z Nova Arcade?
Nova arcade anyone?
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Villagemc.org
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
LizzieCG
Diamant
LizzieCG
před 5 měsíci
Vrátili ti peníze od Nova Arcade?
Automaticky přeloženo:
Utbmitchy
LizzieCG
Platina
LizzieCG
před 5 měsíci
Díky, teď už mám platební procesor.
Někdo REAIRB?
Automaticky přeloženo:
sagemage
Danixxx
Zlato
Danixxx
před 5 měsíci
Starlingova banka...
Automaticky přeloženo:
Utbmitchy
Platina
před 5 měsíci
REAIRB mi dluží tisíce. V bance říkají, že kromě Londýna neuvádějí žádnou jinou adresu. Sakra, na jaké další adresy se máme podívat?
Bell Road…
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Diamant
před 5 měsíci
Může mi někdo říct, kteří prodejci patří pod ELEGRO? Má někdo nějaké informace?
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Diamant
Utbmitchy
před 5 měsíci
REAIRB mi dluží tisíce. V bance říkají, že kromě Londýna neuvádějí žádnou jinou adresu. Sakra, na jaké další adresy se máme podívat?
Bell Road…
REAIRB owe me thousands. The bank say there’s no location show except London. Ffs what other addresses do we look at?
bell road….
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Podejte stížnost nebo se obraťte na tým pro boj s podvody, protože oni budou mít informace