Ahoj všichni,
Opravdu bych ocenil rady od lidí, kteří mají zkušenosti s chargebacky nebo případy ombudsmana.
Můj případ se týká přibližně 30 transakcí provedených prostřednictvím Apple Pay u 11 různých obchodníků. Později, když jsem si pečlivěji zkontroloval podrobnosti transakcí, všiml jsem si, že finanční prostředky ze všech těchto transakcí byly zřejmě odeslány na stejný bankovní účet.
Nahlásil jsem to své bance a požádal o vrácení platby. Vysvětlil jsem, že když jsem autorizoval platby přes Apple Pay, tito obchodníci se během procesu autorizace neobjevili, protože platba se zřejmě týkala jiné služby.
Také chci upřesnit, že jsem bance nikdy neřekl, že se to týká kasina, a ve své stížnosti jsem se o hazardních hrách nikdy nezmínil.
Banka však později (po 2 měsících) odpověděla ombudsmanovi s tím, že jsem platby autorizoval sám, a proto neiniciovali chargeback, a neexistuje žádný jasný důkaz o nesprávném zadání MCC.
Veřejný ochránce práv mě nyní informoval, že před vydáním rozhodnutí čekají na mou konečnou odpověď.
Moje hlavní obava je, že ačkoli se transakce objevily u 11 různých obchodníků, finanční prostředky byly zřejmě převedeny na jeden bankovní účet.
Je to normální? Neměli by mít různí obchodníci normálně oddělené zúčtovací účty?
Mohlo by to naznačovat agregaci plateb nebo praní transakcí a mohlo by to posílit mé tvrzení?
Mohl by mi také někdo poradit, jak mám v této fázi reagovat na ombudsmana? Mám ještě nějakou reálnou šanci tento případ vyhrát?
Jakákoli rada by byla velmi oceněna. Děkuji.
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.