Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 122)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 122)
Nepoužívejte kontakt@ jako vrácené a nedoručitelné ihned
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Katze1337
Zlato
před 2 roky
Před několika lety jsem od svého dobrého přítele dostal kontaktní adresu pro platby VISA. Jediná odpověď, kterou jsem dostal (odpověď přišla mému právníkovi), byla, že muž, který tyto věci vyřizuje, je na dovolené a odpoví, až se vrátí. K dnešnímu dni je stále na dovolené.
E-mail je přímo od VISA 😉
Kdyby někdo platil VISA, mohli bychom mu zahltit schránku^^
Automaticky přeloženo:
Dt100
Anonymized668
Diamant
Anonymized668
před 2 roky
Podívejte se na adresu, je to stejná adresa jako grotobook/moje data a pár dalších míst! Šílenství
Automaticky přeloženo:
Loohis
huddy
Stříbro
huddy
před 2 roky
Požádal jsem ninewin o vrácení peněz a oni mi to dali
Automaticky přeloženo:
Sutton
Lottie48
Platina
Lottie48
před 2 roky
Ahoj Lottie48
Již jsem vám poslal zprávu, protože jste jediný na fóru, komu se podařilo získat náhradu z kurzů visiola easy. Pamatujete si, kdo provedl platbu??
Automaticky přeloženo:
Anonymized668
Sutton
Zlato
Sutton
před 2 roky
Rád bych s tím také pomohl
Automaticky přeloženo:
Dt100
Materialgirl84
Diamant
Materialgirl84
před 2 roky
Dost blízko nemožného! Pokud by někdo našel informace o santeda, byl by to začátek!
Pokud pošlete e-mail na výše uvedenou adresu, měli byste být nasměrováni správným směrem. Trvalo mi věky, než jsem dostal odpovědi, ale každý týden jsem jim posílal e-maily.
Nedostal jsem zpět všechny své vklady, ale bylo mi vráceno asi 60 % a musel jsem podepsat prohlášení o vyloučení odpovědnosti.
samozřejmě odstranil všechny mé údaje atd., ale toto mi poslali v únoru tohoto roku