Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 174)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 174)
Nic jsem neudělal, jen jsem jim poslal bankovní výpisy a po dvou dnech mi Revlout oznámil, že obchodník vrátil peníze, transakce s názvem Incunion byly vráceny.
Právě jsem si v historii prohlížeče všiml, že fastestpaymetsolutions byl přesměrován přes Spoynt. Spoynt ale tvrdí, že s tím nemají nic společného. Jak jste se dozvěděl o jejich důvěryhodných platbách?
Právě jsem si v historii prohlížeče všiml, že fastestpaymetsolutions byl přesměrován přes Spoynt. Spoynt ale tvrdí, že s tím nemají nic společného. Jak jste se dozvěděl o jejich důvěryhodných platbách?
I just saw on my browser history that fastestpaymetsolutions was redirected via Spoynt. But Spoynt says they have nothing to do with it. How did you hear its trust payments?
Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci
Tuto doménu tedy vlastní Trust Payments a spolupracují s Fintechub, který používají Spindog, Fish and Spins, BennJet, Spinshark, Teaspins, Luckytwice atd.
Měl jsem obrovský relaps, 16 tisíc za měsíc přes 260 transakcí, vše u poskytovatelů, kteří nejsou kasinem. Šel jsem do banky, ale říkají mi, že nemohu vrátit peníze. Určitě měla tato zvýšená aktivita vzbudit nějaké obavy. Také mi tento měsíc uprostřed toho všeho dali půjčku. Cítím se opravdu špatně. Myslel jsem, že být upřímný bude správný přístup.