Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 158)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 158)
Upřímně řečeno, většina těchto obchodníků neodpoví ani nevrátí peníze. Přečetl jsem si každou stránku v tomto vlákně a kasina obchodníky nějakou dobu využívají, pak se „zavřou", hledají jiné obchodníky a cyklus pokračuje. Je pravděpodobné, že pokud nemůžete najít veřejné informace o obchodníkovi, jako jsou webové stránky nebo kontaktní údaje, je nepravděpodobné, že by se proti vrácení platby bránili.
Tohle je to, co stojí na adrese s kreditní kartou. Znáš je?
Yeah it’s hard to find these
this is what standing at adress with CC. You know them?
Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci
Ne osobně 😉
Našel jsem je, nebo alespoň nějaké indicie. A řeknu vám přesně, jak jsem to udělal.....
Zeptal jsem se Google AI (Gemini, ale funguje jakýkoli agent AI) a výzva byla.....
Můžete prosím vyjmenovat všechny společnosti registrované na PSČ N1 7GU, které obsahují tato písmena, v tomto pořadí? „Prmptpr"
Toto byla odpověď....
Podle záznamů Companies House jsou následující společnosti registrovány na PSČ N1 7GU (konkrétně 20-22 Wenlock Road, oblíbená adresa pro virtuální kancelář a založení společnosti) a obsahují písmena v posloupnosti „Prmptpr":
PROMPTPRO SERVICES LTD: Registrováno na adrese 20 Wenlock Road, Londýn, N1 7GU. Tato společnost explicitně odpovídá sekvenci PROMPTPRO SERVICES LTD .
Zatímco ostatní společnosti na této adrese sdílejí podobné kombinace písmen (například BPTPRO LTD, PMO PRO LTD nebo PERFORMPRO LIMITED), „PROMPTPRO SERVICES LTD" je primární shodou pro váš konkrétní řetězec.
Pak ho můžete požádat, aby našel webové stránky společnosti...
Zdá se, že k roku 2026 nemá společnost PROMPTPRO SERVICES LTD (IČO: 15823359) veřejně dostupné oficiální webové stránky.
Společnost je registrována na adrese 20 Wenlock Road, Londýn, N1 7GU, což je běžná adresa pro virtuální kancelář a přeposílání pošty, kterou používají tisíce britských společností pro účely zakládání společnosti.
Přestože existuje několik aktivních webových stránek pro produkty s podobnými názvy, v současné době nejsou ve veřejných záznamech propojeny s tímto konkrétním subjektem ve Spojeném království:
useprompt.pro : Nástroj pro vylepšení výzev AI/ChatGPT.
promptprocourse.com : Online kurz pokročilých technik promptu s umělou inteligencí.
Právě jsem zveřejnil/a, co si myslím, že to je… 😳 i když si nejsem 100% jistý/á, ale v jejich jméně se objevují shody adres a „vibrace", stejně jako služby související s obrázky.