Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 147)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 147)
Ahoj lidi, provedl jsem chargebacky na Revolutu u asi 30+ transakcí u dvou různých platebních poskytovatelů, všechny byly vybrány a vráceny. Nejsem si jistý, jestli mám udělat další a zkusit štěstí. Nechci ale, aby mi Revolut zavřeli, kolik jste jich celkem udělali?
hi guys, i did chargebacks on revolut on about 30+ transactions for two different payment providers, all were raised and refunded, not sure whether to do some more and test my luck, dont really want my rev to be closed though, how many have you guys done in total?