Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 147)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 147)
Zboží jsem neobdržel/a, ale nevím, proč stále vracejí některé bedny zpět. Poskytl/a jsem všechny informace.
Abych byl spravedlivý, revoluce je ta, na kterou se nebudou dívat, dokud nebude všechno perfektní a nebudou předloženy důkazy.
Automaticky přeloženo:
Majdkdl
craigtay9989
Platina
craigtay9989
před 7 měsíci
Právě jsem pár odeslal na NatWest, ale zatím jsem nedostal žádnou odpověď, všechny moje Revolutové jsou moc staré.
Automaticky přeloženo:
Sarahlewis
Stříbro
před 7 měsíci
Ahoj lidi, provedl jsem chargebacky na Revolutu u asi 30+ transakcí u dvou různých platebních poskytovatelů, všechny byly vybrány a vráceny. Nejsem si jistý, jestli mám udělat další a zkusit štěstí. Nechci ale, aby mi Revolut zavřeli, kolik jste jich celkem udělali?
Automaticky přeloženo:
Majdkdl
Platina
před 7 měsíci
Proč jsi říkal/a, že pro získání chargebacků je potřeba Revolut?
Automaticky přeloženo:
meandi
Praky
Platina
Praky
před 7 měsíci
Zdá se, že reafter je jeden z nich a nemohu o něm najít žádné informace. Stripe se neustále zmiňuje, takže jsem jim poslal DSAR.
Ostatní procesory v historii se prostě přepnou na stránky s chybou 404.
Těším se na tvou aktualizaci
Automaticky přeloženo:
8x7rqrgfbc37
Sarahlewis
Zlato
Sarahlewis
před 7 měsíci
Mohl byste prosím podrobněji popsat, jak jste to řešil s Revolutem? Co jste říkal? Jaké důkazy jste poskytl? Díky.
Automaticky přeloženo:
meandi
Praky
Platina
Praky
před 7 měsíci
Možná bych mohl pomoct s BLDV a jeho opětovným nainstalováním, ale budu si muset vzít notebook, který je momentálně u kamaráda.
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Diamant
Anonymized1181
před 7 měsíci
Díky! Dej mi vědět, jestli najdeš ještě něco podobného, udělám to samé 🙂