Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 114)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 114)
Jak obejdete banku a řeknete, že jste platbu autorizovali přes bezpečnostní push?
How do you get around the bank saying you authorised the payment through security push ?
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci
Mám stejnou otázku. Zpochybňuji poplatky a tvrdím, že „produkt nebyl doručen", ale oni je ruší s tím, že jsem platbu přijal prostřednictvím bezpečnostního systému. Máte nějakou radu?
Pokud je to revoluční, tak spolupracují s podvodníky, bezpochyby jsou zprostředkovatelskou bankou pro mnoho těchto transakcí. Zdržují, lžou a dezinformují. Zruší zpětné platby a změní je na podvodné, aby je mohli na základě autorizace odmítnout.
Přesně to se mi stalo. Kromě zrušení mých reklamací mnoho dalších přímo označí za podvod (i když jsem je označil jako nedodané zboží) a automaticky je zruší. Co se s tím dá dělat? Podařilo se mi získat zpět některé poplatky, ale bohužel jich mám stále mnohem víc k vymáhání…