DomůFórumKasinaProvedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná

Provedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná (strana 124)

536 003 zobrazení 2 683 odpovědí |
před 4 roky
|
1...123 124 125...135
Přidat příspěvek
justus99
před 7 měsíci

Dobře, tak upřesním své prohlášení: pokud máte právně závazný rozsudek proti BIG Player, není důvod k urovnání 😀

Automaticky přeloženo:
HugoH
před 7 měsíci

Ne, vlastně ne, ale jde pouze o finanční prostředky uložené u těch bank, které již probíhají. Všichni ostatní by se k těmto penězům kvůli insolvenci už nikdy nemohli dostat.

Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci

Tipico nabízí vyrovnání ve výši xx.xxx € jako kompenzaci za mé ztráty!

Ahoj

Dne 30. dubna 2025 jsem podal vzorovou žádost o zveřejnění údajů společnostem Bet365 a Tipico. Týká se pouze sportovního sázení.

Od té doby se s Bet365 v podstatě jen točím v kruhu. Nechávají mě čekat a neustále musím ověřovat svou totožnost atd.

Tipico mi nabídlo vyrovnání s platbou ve výši xx,xxx € za účelem dosažení mimosoudního vyrovnání. Rád bych podal protinávrh. Jaká částka by byla rozumná? Tipico mi zatím neposkytlo mé informace, takže neznám celkovou ztrátu. Má někdo podobné zkušenosti s Tipico? Jaké % ztráty představuje taková platba ve výši? Vůbec netuším, o kolik peněz jsem přišel. Pokud mi Tipico samo od sebe nabídne xx,xxx eur jako vyrovnání, je to již základ pro mou protinávrh. V e-mailu mi Tipico napsalo, že mimosoudní vyrovnání považují v mém konkrétním případě za rozumné a že mě nechtějí ztratit jako zákazníka. Nevím, zda Tipico mou protinávrh ve výši xxxxx € přijme, či nikoli. Prosím o radu. Jaká by byla realistická částka, kterou bych mohl učinit jako protinávrh? Pokud má někdo již podobnou zkušenost s Tipico, byl bych velmi vděčný za konstruktivní radu.

Upraveno
Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci

Doporučil bych vám, abyste tu částku smazali. Nejlepší je zkontrolovat si online bankovnictví nebo si v případě potřeby vyžádat výpisy z banky. Obvykle nabízejí pouze 5–10 % z výše škody. Nestresujte se a nepřijímejte to příliš rychle. A už jen to, že něco takového dělají, mluví za vše.

Upraveno
Automaticky přeloženo:
Zando1
před 7 měsíci

Zítra učiním protinabídku, pětinásobek. Pokud ji Tipico přijme, přijmu i vyrovnání. Jinak podniknu právní kroky. Je tu na fóru někdo, kdo měl podobnou zkušenost?

Automaticky přeloženo:
delihuseyin831
před 7 měsíci

Takže začněte se 70 %. Mezi 50–60 % by bylo v pořádku, pokud nevíte, kolik jste ztratili. Ale jak řekl můj kolega, 5–10 % rozhodně tvoří nejmenší část vašich ztrát. Pokud nechcete čekat, nebo čekat na vstoupení GDPR v platnost, a nechcete procházet své kreditní karty nebo účet, nebudete schopni prokázat, kolik jste skutečně ztratili. U soudu to nedopadne dobře, protože soudce se vás určitě zeptá, jestli máte nějaké doklady. Takže si dejte na čas a projděte si všechno, a myslím, že GDPR musí být nejpozději do 30 dnů od podání žádosti, jinak je můžete za to zažalovat, obvykle o minimálně 4 000 eur.

Hodně štěstí.

Automaticky přeloženo:
abelinglaekamp
před 7 měsíci

Tipico momentálně hraje poker... dali mi týdenní lhůtu na podepsání nabídky na vyrovnání a jasně mi dali najevo, že přijdu s protinávrhem. GDPR je velmi komplexní a extrakce všeho by trvala dlouho, takže lhůtu prodloužili o dva měsíce. Mají to ze zákona povoleno.

Musím podat protinávrh, aniž bych viděl GDPR. Proto by mi někdo mohl dát hrubou představu. TIPICO v e-mailu píše, že zejména v mém případě se vyplatí mimosoudní urovnání a uvádí cenu 10 000. Co mám dělat?

Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci

Jak jsem říkal, máš týden na to, abys všechno vyřešil. Vyhledej si ve svém online bankovnictví „tipico"; možná se ti podaří získat rozpis z banky. Poznamenej si vklad mínus výběr. Předpokládej, že ti nabídnou jen zlomek z toho.

Upraveno
Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci

Dobrý den, slyšel jsem, že Pstars nabízí srovnávací nabídky, ale nemůžu tomu uvěřit. Neví někdo více nebo lepší informace? Díky!

Automaticky přeloženo:
rapsi123
před 7 měsíci

Pouze v Německu

Automaticky přeloženo:
rapsi123
před 7 měsíci

Nabízí je 25 %, ale ne více.

Automaticky přeloženo:
abelinglaekamp
před 7 měsíci

50-60% něčeho je v pořádku? 😀

Je nesmysl házet náhodnými procenty. Dávalo by smysl počkat a zjistit, jak vysoké budou ztráty; na to mají 30 dní. Do té doby bych nic nepřijal ani neodmítl.

Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci

Jde o to, že ti dva výše uvedení ani nevědí, jak vysoké jsou ztráty, dokud neuvidí/neobdrží seznam transakcí. Proto byste si měli co nejlépe sestavit své minulé vklady. Neočekávejte ale nabídky vyšší než 30 % ztráty. Kromě toho byste měli zvážit, proč to poskytovatelé dělají. Je to jen hra času. Takže zachovejte klid a trvejte na seznamu, a pokud je to nutné, podejte žalobu.

Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci

Rád bych dodal následující.

Před rokem 2021 byly s online účtem propojeny tzv. zákaznické/obchodní karty Tipico. Vklady a výběry se prováděly v obchodě, ale online hrát bylo možné i pomocí chytrého telefonu.

Po platnosti licence, tj. po říjnu 2020, nebyl v mém případě dodržován maximální limit Lugas a já jsem si se svou zákaznickou kartou mohl uhrát více než povolených 1 000 EUR online i offline, tj. v obchodech. V žádném případě neproběhla žádná kontrola mých financí, která by odůvodňovala zvýšení limitu.

Ztráty, které jsem doposud utrpěl, proto mohu jen zhruba odhadnout. Již jsem si vyžádal informace v souladu s GDPR. Vzhledem k velkému množství dat mi Tipico napsalo, že informace budou zpožděny o dva měsíce.

V této souvislosti mě společnost Tipico kontaktovala e-mailem a nabídla mi mimosoudní vyrovnání ve výši ××.×××€. Na rozhodnutí jsem dostal týdenní lhůtu. I když jsem zatím neobdržel žádné informace, znám přibližnou výši svých ztrát. Napsal jsem jim, že bych o vyrovnání v principu měl zájem, ale že nabídnutá vyrovnání v žádném případě nekompenzuje mé neoprávněně vzniklé sázkové ztráty.

Dal jsem jim lhůtu, aby mi předložili výrazně lepší nabídku, aniž by uvedli částku, a pokud bude částka správná, tak se s nimi mimosoudně vyrovnám.

Pokud mi nevyhoví, počkám na informace a podniknu právní kroky, ať to bude trvat jakkoli dlouho. A dotáhnu to až do rozsudku a neuzavírám žádné další dohody.

Náklady si uhradím sám bez jakéhokoli financování.

Automaticky přeloženo:
Gluecksfuss
před 7 měsíci

Pouze v Německu

Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci
Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci

Nové video od advokátní kanceláře Staudt

https://youtu.be/00T9nHXC4o0?si=7WQn19c08SYb9nMo

Automaticky přeloženo:
HugoH
před 7 měsíci

Říkal jsem ti… ty likvidace…

Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci

Nemůže být tak snadné změnit společnost a vyváznout bez trestu? Nedokážu si představit, že by to bylo tak jednoduché, ať se snažím sebevíc. Je třeba si položit otázku: co se stalo s aktivy a penězi? Zvlášť když je Bet365 součástí skupiny bet365.

Místo toho očekávám, že brzy začnou žalobcům nabízet odškodnění. Výše ​​odškodnění a všechno ostatní je samozřejmě nejisté.

Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci

Pro PokerStars to momentálně vypadá pořád dost špatně. V Rakousku se nic nesrovnává a popravy jsou bezcenné. Můžete si to pověsit na zeď.

Automaticky přeloženo:
1...123 124 125...135
Jít na stránkuz 135 stránek

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.