DomůFórumKasinaProvedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná

Provedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná (strana 117)

545 447 zobrazení 2 700 odpovědí |
před 4 roky
|
1...116 117 118...136
Přidat příspěvek
rapsi123
před 10 měsíci

Hej, jakkoli to zní hloupě, připiju si s tebou nahoře. Byly dobré i špatné časy a myslím, že bychom měli všechny informace zveřejňovat na fóru, abychom byli sami lépe informováni... pro naše vlastní svědomí a porozumění!

vše nejlepší vám!!

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Mám rozsudek, který nabyl právní moci před schválením zákona 55. Má to nějaké výhody nebo ne?

Automaticky přeloženo:
brukva
před 10 měsíci

Mám také předchozí rozsudek, a to na věci nic nemění. Popravy byly na Maltě léta neúspěšné.

Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci

Nevlastním žádnou stránku... a nevím, proč jste všichni tak nasraní... jen proto, že už mám své peníze a pár chamtivých idiotů musí čekat roky na pár eur...

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Prosím nezlob se na mě - ptal jsem se tvého pokerového právníka...to co jsi napsal je úplná kravina...nevím proč to děláš ale...tjo

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci
Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Případ Gerharda P. byl nyní znovu projednán na eCourt. O co tady jde?

Automaticky přeloženo:
Max098
před 10 měsíci

Odvolání od 1 rozsudku.

Upraveno
Automaticky přeloženo:
Max098
před 10 měsíci

Pod Gerhardem p. Nikoho nemůžu najít, můžeš mi říct, koho žaluje

Automaticky přeloženo:
alipirhan
před 10 měsíci

Odvolání proti původnímu rozsudku.

Proti TSG

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Ví někdo o poskytovateli finančních prostředků na soudní spory, který přijímá kasina z Curacaa?

Automaticky přeloženo:
jules88
před 10 měsíci

Všichni už jsou v insolvenci - nikdo tam neplatí ani bez vyúčtování55, a proto se vše pokazilo.

Automaticky přeloženo:
Kanu2002
před 10 měsíci

Takže si nemyslím, že GG Poker je insolventní

Automaticky přeloženo:
jules88
před 10 měsíci

Pokud vím, tak na Maltě?

Automaticky přeloženo:
jules88
před 10 měsíci

A myslel jsem PF, neviděli žádné peníze, ale docela hodně klesli...

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Ale teď, když WSOP také opustilo TSG, jsou další, kdo zkrachoval... Vše bylo přesunuto do GG. Takže PStars brzy zmizí. Sponzorství bylo také všude staženo a GG se nyní ukazuje jako lídr na trhu. Stačí bedlivě sledovat a stáhnout si účetní závěrku. Vše jasné? To je pro TSG vše.

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Nejnovější zprávy 9:02

Podle mého právníka ESD rozhodne, že škoda nevznikla v Rakousku. To je návrh na květen. Šance na případné exekuce proto vidí stále mizivé.

Co se týče hraní o čas, to znamená další 2-3 roky a ano, také vidí silné trendy jako TSG a odkládání obchodů, aby už nebyl schopen platit.

Zdá se, že to jsou špatné zprávy…

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

TSG měli dost času, aby se umístili.

Už jsem se dávno vzdal naděje. Ať žije zákon!

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Jsem z Německa, ale to asi nic nemění. Vážně zvažuji, zda vyrovnání přijmout (pokud je to vůbec ještě možné).

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Co by to konkrétně znamenalo? V Rakousku by škoda nevznikla a co potom?

Upraveno
Automaticky přeloženo:
HugoH
před 10 měsíci

To znamená, že škoda nevznikla v Rakousku, a proto vznikla v příslušné zemi, tj. na Maltě atd. V důsledku toho jsou příslušné místní soudy, nikoli soudy v Rakousku.

Automaticky přeloženo:
1...116 117 118...136
Jít na stránkuz 136 stránek

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.