DomůFórumKasinaProvedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná

Provedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná (strana 117)

od marketingskislo
|
344 813 zobrazení 2 321 odpovědí |
|
1...116 117
rapsi123

Hej, jakkoli to zní hloupě, připiju si s tebou nahoře. Byly dobré i špatné časy a myslím, že bychom měli všechny informace zveřejňovat na fóru, abychom byli sami lépe informováni... pro naše vlastní svědomí a porozumění!

vše nejlepší vám!!

Automaticky přeloženo:

Mám rozsudek, který nabyl právní moci před schválením zákona 55. Má to nějaké výhody nebo ne?

Automaticky přeloženo:
brukva

Mám také předchozí rozsudek, a to na věci nic nemění. Popravy byly na Maltě léta neúspěšné.

Automaticky přeloženo:

Nevlastním žádnou stránku... a nevím, proč jste všichni tak nasraní... jen proto, že už mám své peníze a pár chamtivých idiotů musí čekat roky na pár eur...

Automaticky přeloženo:

Prosím nezlob se na mě - ptal jsem se tvého pokerového právníka...to co jsi napsal je úplná kravina...nevím proč to děláš ale...tjo

Automaticky přeloženo:
1...116 117
Jít na stránkuz 117 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky