DomůFórumKasinaProvedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná

Provedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná (strana 116)

od marketingskislo
|
353 144 zobrazení 2 332 odpovědí |
|
1...115 116 117
rapsi123

šílené...jak dlouho to trvá...

Automaticky přeloženo:

Existují nějaké spolehlivé odhady, jak dopadne modelové vynucovací řízení (Pokerstars) na Maltě?

LG

Automaticky přeloženo:
UniBetSCAAM

Dobrý den, rád bych Vám dal svou důvěru a požádal o bližší informace, jak a komu jste prodali své ztráty. Samozřejmě by to nemělo být na škodu, kdyby to bylo opravdu možné, protože kvůli mé nemoci bych se toho stejně nedožil. Předem děkuji a přeji hodně štěstí.

Automaticky přeloženo:
Stefan123450

Dobrý den, toto může a nemusí být pravda - tak mi prosím řekněte, proč si to myslíte, předem děkuji a s pozdravem

Automaticky přeloženo:
Bill55

Kdo ví co z toho může vzejít - lepší ptáček v hrsti než holub na střeše.......byl bych rád za nabídku ale bohužel jsem žádnou nedostal.....

Automaticky přeloženo:

Kdo ví co z toho může vzejít - lepší ptáček v hrsti než holub na střeše.......byl bych rád za nabídku ale bohužel jsem žádnou nedostal.....

Automaticky přeloženo:

......pokud toho váš právník dosáhne i pro mě, budu rád...

Automaticky přeloženo:
Stefan123450

Dobrý den, snažil jsem se najít emailovou adresu na pokeranwalt, ale bohužel neúspěšně. Předpokládám, že se svými výroky máte (bohužel) pravdu....

Automaticky přeloženo:

Nevlastním žádnou stránku... a nevím, proč jste všichni tak nasraní... jen proto, že už mám své peníze a pár chamtivých idiotů musí čekat roky na pár eur...

Automaticky přeloženo:

Dobrý den, rád bych se obrátil na vašeho „pokerového právníka" – můžete mi prosím poslat e-mailovou adresu? Předem děkuji, s pozdravem Heike

Automaticky přeloženo:

Co tady tvrdí bez důkazů? Slyšení u ESD se koná 9. dubna 2025 a rozhodnutí budeme mít nejpozději začátkem roku 2026 – do té doby bude vyjádření generálního advokáta!

Automaticky přeloženo:
harryhugo1982

Máš naprostou pravdu - ale nevím, jestli se kvůli svému zdravotnímu stavu dočkám roku 2026 - takže by mě potěšilo, kdyby se opravdu našel někdo, kdo by moje ztráty koupil - a navíc jsem si nic jiného nenárokoval.

............slyšení se koná 9. dubna (to se však týká pouze případů C-77/24 (Wunner) a C-683/24 (ochrana hráčů Sigma). První případ objasní, zda soudy v místě bydliště hráčů mají pravomoc rozhodovat o nárocích vznesených generálními řediteli. Slyšení o tom však proběhlo již v únoru, ačkoli rozhodnutí ESD se neočekává za několik měsíců. od té doby bylo vydáno odmítnutí uznat rakouský rozsudek bez odvolání k „Bill 55" na základě již platného právního rámce To je problematické v tom, že zrušení „Bill 55" by nám nepomohlo, proti tomuto rozhodnutí se podává odvolání, ale rozhodnutí odvolacího soudu na Maltě se neočekává za další 3-4 roky (toto je přesné znění mého právníka.......

Automaticky přeloženo:
rapsi123

Především bych vám chtěl popřát vše nejlepší!

Nemluvil jsem výslovně o tobě.

Harmonogram je nyní jasný a některé z nich byly dokonce naplánovány před ESD.

Doufám, že se stále dočkáte své spravedlnosti!

Automaticky přeloženo:
harryhugo1982

Děkujeme - jste velmi milí - doufáme, že pro nás všechny bude to nejlepší

Automaticky přeloženo:

Také přeji vše nejlepší. Všechno bude v pořádku.

Automaticky přeloženo:
rapsi123

Rozumím vám a jsem také velmi překvapen. EU, která hraje takové hry a projde jí taktika vyčerpání každého spotřebitele až do bodu existence, je šílená!! Mohu se zeptat jakou advokátní kancelář? Bylo mi řečeno, že tlak bude po 9. dubnu velký a že návrh zákona 55 pak bude vypuštěn v počátečním dopise z EU, protože tam jsou všechny otázky týkající se svobody poskytování služeb.

Automaticky přeloženo:

Mám na mysli přímo modelové řízení, na které se čeká již čtyři a více let. Ty by pak měly být poprvé vymahatelné.

Automaticky přeloženo:
voizua92

snadné škeble - zastoupené Mag Summer

Automaticky přeloženo:
rapsi123

Ano, pravděpodobně TSG a Mr. Green Whore…

Automaticky přeloženo:
voizua92

Stalo se mi to samé... už máš ten exekuční příkaz? Protože to nikdo nekoupí až do slyšení u ESD.

Automaticky přeloženo:
voizua92

....čekám a čekám...........stejně jako vy - asi to nikdo nekoupí a než padne verdikt..........už tu nebudu - ale budu na vás shlížet shora a udělám vše pro to, abych konečně udělal nějaký pokrok......

Automaticky přeloženo:
Stefan123450

...děkuji - velmi milé - tobě také vše nejlepší....

Automaticky přeloženo:
1...115 116 117
Jít na stránkuz 117 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky