5. listopadu jsem podal stížnost IRGC. Pár otázek o celém tomto procesu s bet365?
Proč mi bylo umožněno otevřít si účet, být ověřen, vkládat pomocí dvou debetních karet, párkrát platit v mé blízkosti, uzavírat multi sázky a když se zodpovědně rozhodnu vybrat 500 o 2 hodiny později, můj účet je zablokován?
Řekl jsi: vidíš, kde mi ten člověk řekl, že udělají jednorázovou výjimku a vyberou mě na kartu 2340 za 500 dolarů, že?
Řekl jsi:
vidíte, kde mi ten člověk řekl, že udělají jednorázovou výjimku a vyberou mě na kartu 2340 za 500 $, že? To bylo 22. října, když jsem požádal o výběr a bylo mi slíbeno, že mi to pošlou. O dvě hodiny později je můj účet zablokován a musím poslat 10 různých dokumentů a zavolat si s nimi. Sklonil jsem se pro ně a už přes měsíc jsem se s nimi nikam nedostal. Na internetu jsem se dočetl, že toto je typický postup bet365 odkládat platby, nevyplácet svým zákazníkům a nebo nikoho nerespektovat. Minulou sobotu večer jsem byl hospitalizován kvůli rakovině, která se mi rozšířila do sleziny. V případě, že jste nevěděli, mám rakovinu prsu ve 4. stádiu a bylo mi řečeno, že mi zbývá 1 týden až 3 měsíce života. V tuto chvíli si nejsem jistý, jak bych mohl dostat své peníze ke svým dětem, až zemřu? Nejde o velké množství peněz, ale v tuto chvíli jde o princip. Upřímně řečeno, tato stránka by neměla mít povoleno fungovat v Iowě nebo kdekoli kvůli tomu, jak se ke mně chovali. Tohle je doslova to poslední, co chci dělat, když procházím tím, čím procházím. Několikrát jsem je požádal o uzavření mého účtu, což neudělají, a chtěl jsem, aby zbytek mých prostředků byl vložen zpět na kartu končící 2340, kterou jsem prokázal jako vlastnictví účtu.
Automaticky přeloženo: