před rokem

Taky jsem ve stejné situaci.
Dnes jsem provedl výběr 2tis a od 9h se to stále zpracovává.
Nemohu kontaktovat podporu na Telegramu. Doufám, že to není podvod a že peníze padnou.
Peníze se mi vrátily do peněženky a už je nemůžu vybrat. Takže vás požádá, abyste vsadili 16,00. Když ale kliknete na hry, abyste vsadili, zobrazí se zpráva, že tato operace je momentálně omezena. Ale od včerejška to hlásí tuto chybu.
A ostatní typy her říkají, že od rána procházejí údržbou. Takže když nejde o jednu věc, jde o druhou.
Snaží se jakkoli zdržovat platbu.
tam Guru. Jsem ve stejné situaci jako všichni ostatní. Připojil jsem se k této platformě, provedl první vklad ve výši 10,00 R$ a zvýšil své výdělky, až když jsem se pokusil o výběr, požádali mě o další vklad ve výši 20,00 R$. Šel jsem tam a provedl vklad, a když jsem se pokusil znovu vybrat, řekli, že mohu vybrat pouze 40,00 R$. Když jsem šel zadat částku k výběru, přišla zpráva, že musím vložit dalších 70,00 R$. Tehdy jsem našel váš web a viděl jsem, že mnoho lidí bylo poškozeno stejně jako já, a srdečně vás žádám, abyste nám to pomohli vyřešit a získali naše peníze, protože je pro vás velmi frustrující vkládat svou důvěru a své peníze na platformu. že klame. lidé
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.