Ahoj Guru. Jsem ve stejné situaci jako všichni ostatní. Připojil jsem se k této platformě, provedl první vklad ve výši 10,00 R$ a zvýšil své výdělky, až když jsem se pokusil o výběr, požádali mě o další vklad ve výši 20,00 R$. Šel jsem tam a provedl vklad, a když jsem se pokusil znovu vybrat, řekli, že mohu vybrat pouze 40,00 R$. Když jsem šel zadat částku k výběru, přišla zpráva, že musím vložit dalších 70,00 R$. Tehdy jsem našel váš web a viděl jsem, že mnoho lidí bylo poškozeno stejně jako já, a srdečně vás žádám, abyste nám to pomohli vyřešit a získali naše peníze, protože je pro vás velmi frustrující vkládat svou důvěru a své peníze na platformu. že klame. lidé. Pomozte nám prosím.
Odkaz: https://1678pg.com/index

Připojil jsem se k této platformě, provedl první vklad ve výši 10,00 R$ a zvýšil své výdělky, až když jsem se pokusil o výběr, požádali mě o další vklad ve výši 20,00 R$. Šel jsem tam a provedl vklad a když jsem se pokusil znovu vybrat, řekli, že mohu vybrat pouze 40,00 R$ za den, takže se mi podařilo udělat těch 40 realů, nechal jsem uplynout 1 den, zkusil jsem provést další výběr 40, vzpomněl jsem si, že II už měl zisk 1 768 a bylo tam napsáno, že moje VIP úroveň může získat pouze 40, ale nevyšlo to, uběhl další den a nefungovalo to, tehdy jsem viděl, že musím vložit další 70, pro další VIP úroveň jsem vložil, audit požadoval, aby to bylo vynaloženo na sázku, vsadil jsem sázku a skončil jsem s více penězi, tehdy jsem je šel vybrat a objevilo se to a bylo dost dobré, vše stáhnout, ale stále to zpracovávám, tyto peníze by mi tento měsíc velmi pomohly, pokud můžete a dostanete malou pomoc, děkuji mnohokrát, Bůh žehnej
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.