DomůDozenspins Casino recenze
Dozenspins Casino recenze
Přijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Najít službou Google
Platební metody
Zobrazit vše (25)
  • Neteller
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • QiWi
  • Neosurf
  • Bitcoin
  • Bank transfer
Limity pro výběr
 mesíčně
10 000 €
 za den
500 €
Altacore N.V.
2019
> 5 000 000 Kč
  • Curaçao (Curaçao Antillephone N.V.)
PřehledBonusy3Uživatelské recenze11Index bezpečnostiDiskuze36Platební metody 25
Doporučená kasina pro vás
Sazka Hry Logo
1.Sazka Hry
Guru výběr
Luckybet Casino Logo
2.Luckybet Casino
Skvělá zákaznická podpora
Forbes Casino Logo
3.Forbes Casino
Celkově dobré kasino
Betano Casino Logo
4.Betano Casino
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

Dozenspins Casino casino recenze

Kasino Dozenspins Casino jsme důkladně prověřili a udělili mu vysoký index bezpečnosti, což znamená, že je to skvělé kasino, ve kterém si můžete zahrát. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Dozenspins Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též pozitivně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Dozenspins Casino menší online casino vzhledem k jeho příjmům. Je součástí skupiny příbuzných kasin s trochu vyššími kombinovanými výnosy, ale i nadále bychom klasifikovali skupinu jako středně velkou. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

Nenalezli jsme žádné relevantní stížnosti na toto casino.

Upozornění: Dozenspins Casino obsahuje určité části podmínek bonusů, které považujeme za nespravedlivé pro hráče v kasinu. Ty by mohly způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Dozenspins Casino se objevuje na 2 černých listinách. Naleznete je níže, ale nemají vliv na naše hodnocení tohoto kasina. Rozhodli jsme se, že to ignorujeme buď proto, že to souvisí s předchozím vlastníkem kasina, nebo z nějakého jiného platného důvodu.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi můžeme jednoznačně říci, že Dozenspins Casino je velmi dobré online kasino. Můžete očekávat, že s vámi bude dobře zacházeno a získáte příjemné zážitky, pokud se u nich rozhodnete hrát.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (25)
  • Neteller
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • QiWi
  • Neosurf
  • Bitcoin
  • Bank transfer
Limity pro výběr
 mesíčně
10 000 €
 za den
500 €

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Sázky na eSporty
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (7)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (3)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (3)

Výrobci her
Zobrazit vše (79)

  • Apollo Games
  • NetEnt
  • Nolimit City
  • Playtech
  • Red Tiger Gaming
  • Betsoft Gaming
  • Pragmatic Play
  • Big Time Gaming
SCREENSHOTY KASINA
dozenspins_casino_homepage_desktop
dozenspins_casino_homepage_mobile

Pro

  • Kasino je přátelské k bitcoinům
  • Rozsáhlá sbírka her od více poskytovatelů
  • Široký výběr herních žánrů
  • K dispozici jsou Live hry

Proti

  • Ne všechny smluvní podmínky jsou přeloženy do jazykové varianty uvedené na webových stránkách
  • Ne všichni poskytovatelé her jsou k dispozici ve všech zemích

Zajímavá fakta

  • Malé mezinárodní kasino
  • Průměrné měsíční limity výběrů
Autor a garant: Veronika Lash Naposledy aktualizované: 18.4.2024 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy (3)

Dozenspins Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Dozenspins Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (11)

Recenze uživatelů na Dozenspins Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Dozenspins Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnotilo 11 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 4 měsíci
Toto je dobré kasino. Obrovský uvítací bonus 200 % na první vklad a 100 % na 2. vklad. Vyhrál jsem 600 $ z malého vkladu 30 $. Ověření a výběr pomocí kryptoměny trval 3-4 dny. Tak trochu déle než některá kasina, která by zpracovala platbu do 24 hodin, ale neporušila dohodu, protože ověření bylo dokončeno bez jakýchkoli potíží. Obrovská herní knihovna a pěkný design a rozvržení. Mým jediným negativem je, že požadavek na sázení je trochu vysoký u bonusu x35 + vkladu. A bonus za první vklad má maximální limit pro výběr 10x, druhý vklad je neomezený. Celkově velmi slušné kasino, stojí za vyzkoušení.
  • Obrovský uvítací bonus
  • Rozsáhlá herní knihovna
  • Snadné ověření a stažení, ale trvá asi 3 dny
  • Pěkné rozložení
  • Vysoký sázkový bonus x35 + vklad
  • Maximální výplata bonusu za první vklad je x10 bonusová částka
Dozenspins Casino
Milý Ninja8,

Děkujeme za sdílení vašich herních zkušeností v našem kasinu.

Náš tým je velmi rád, že se vám naše kasino líbilo.
Děláme vše pro to, aby se hráči na našich stránkách kasina cítili dobře, a také se vždy snažíme zvyšovat počet her a bonusových nabídek.
Těšíme se na další shledání!

Pokud máte nějaké dotazy nebo potíže, kontaktujte Live Chat 24/7 nebo e-mailem support@dozenspins.com
Vždy vám rádi pomůžeme.
• před 6 měsíci
Ještě další kasino s licencí na Curaçao, jen za to bych odstranil body. Navzdory tomu, že hry jsou hrozné a polovina z nich není v mé jurisdikci dostupná, včetně některých her, které jsou dostupné na jiných stránkách, ale ne na této. Požádal jsem o uzavření svého účtu, bylo mi řečeno, abych poslal e-mail, protože to nelze provést prostřednictvím chatu, tak jsem to udělal.

Čekal jsem 24 hodin a můj účet stále nebyl uzavřen, když jsem kontaktoval online chat, řekli mi, že mi poslali následný e-mail, který jsem nedostal, to se stává pokaždé v kasinech Altacore NV. Věřím, že to dělají záměrně, aby se pokusili udržet kasino otevřené a abyste mohli pokračovat ve hře. To není skvělé pro zranitelné hráče.

Nemohou vám poslat původní e-mail, na který odkazují, a řeknou vám, že nejsou přidruženi k jiným kasinům Altacore NV, ačkoli mají stejnou licenci, registrovanou adresu, dceřiné společnosti a poskytovatele plateb. Jo a samozřejmě tato taktika je stejná napříč těmito kasiny a žádnými jinými, ve kterých jsem hrál.

Odmítli zavřít můj účet prostřednictvím chatu, přestože jsem jim poslal e-mail s žádostí o uzavření mého účtu. Neposkytli by mi žádný postup pro stížnosti ani mě neodkázali na manažera, neznám žádné skutečné kasino, které by tyto věci dělalo.

Moje zkušenost je, že hry jsou hrozné, bonusy jsou průměrné a zákaznický servis je špatný, byl jsem úmyslně ignorován pracovníky zákaznického servisu na chatu. Poslední reakcí na jednu z mých recenzí bylo, že vezmou moji zpětnou vazbu a zlepší službu, to je nehorázná lež.

Vyhněte se tomuto kasinu jako moru, najdete tam lepší.

Postoupil jsem záležitost regulátorovi, protože vystavují zranitelné zákazníky riziku, ne že bych čekal, že se něco stane.
  • Služby zákazníkům
  • Hry
  • RTP
Dozenspins Casino
Vážený Jakey135,

Děkujeme za sdílení vašich zkušeností s hraním v našem kasinu.

Informujeme vás, že vaši situaci prověřili naši specialisté:

1) 16.12.2023 10:36:00 UTC+0 jste kontaktovali live chat s požadavkem na uzavření vašeho účtu. V živém chatu jste byli informováni, že živý chat se nezabývá uzavíráním účtů a poskytl pokyny pro uzavření účtu s uvedením e-mailové adresy, na kterou je třeba kontaktovat pro uzavření.

2) 16. 12. 2023 10:45:00 UTC+0 jste kontaktovali e-mailovou adresu podpory na adrese support@dozenspins.com s žádostí o uzavření vašeho účtu.

3) 16.12.2023 10:47:00 UTC+0 Vám kompetentní oddělení zaslalo upřesňující email s dotazy na důvod uzavření apod., na který nepřišla žádná reakce.

4) 17.12.2023 10:34:00 UTC+0 jste opět kontaktovali live chat s žádostí o uzavření vašeho účtu, načež vás operátor upozornil na zaslaný upřesňující e-mail. V chatu jste uvedli, že jste od kasina nedostali e-maily.

5) 17.12.2023 10:57:00 UTC+0 byl upřesňující e-mail duplikován příslušným oddělením na vaši e-mailovou adresu.

6) 2023-12-17 11:31:18 UTC+0 po vašem potvrzení uzavření účtu e-mailem byl váš účet uzavřen, o čemž jste byli informováni prostřednictvím e-mailové adresy kasina propojeného s vaším účtem.

Vezměte prosím na vědomí, že důvodem, proč nedostáváte e-maily, může být vaše e-mailová služba. Pokud máte potíže s přijímáním e-mailů, doporučujeme také vždy zkontrolovat složky se spamem/propagací.

Všimněte si také, že všechny hry v našem kasinu jsou pouze od oficiálních poskytovatelů a absolutně každý výsledek hry je tvořen na straně poskytovatele hry. V našem kasinu nikdo nemůže ovlivnit průběh vašich her. Ze stejného důvodu nemusí být sloty některých poskytovatelů dostupné pro váš region, protože regionální omezení jsou také nastavena poskytovatelem.

Jak vidíme, využili jste 200% uvítací bonus na svůj první vklad a také 100% uvítací bonus na druhý vklad. Náš tým dělá vše pro to, aby zvýšil počet her a bonusových nabídek na našem webu kasina.

Snažíme se vynaložit veškeré úsilí, abychom zajistili, že hráči ze svého herního zážitku v našem kasinu vytěží maximum.
Doufáme, že se znovu uvidíme!


Pokud máte nějaké dotazy nebo potíže, kontaktujte prosím Live Chat 24/7 nebo e-mailem support@dozenspins.com
Vždy vám rádi pomůžeme.
• před 11 měsíci
Když jsem se v chatu zeptal, proč moje výplata ještě nebyla zpracována, odpovědí bylo kontaktovat podporu kyc. Což jsem udělal několikrát, odezva byla nulová. E-maily jsou ignorovány a v živém chatu nechtějí pomoci. Nereagovala ani na žádosti o vkladový limit, ačkoliv jej na svých stránkách jednoznačně nabízejí. Znovu propadl kasinu
DODATEK:
Svoji 1 výplatu jsem měl o 2 dny později na účtu, i když jsem ještě musel poslat doklad, což jsem zjistil až v live chatu. Byl mi zaslán e-mail, který jsem nikdy nedostal.
Moje 2. platba nebyla zpracována do 24 hodin, jak píšete, byla neuhrazena 5 dní. Live chat nemohl nebo nechtěl pomoci a e-maily zůstaly bez odpovědi.
Po vyžádání 2. výplaty hry šly rozhodně jinak. Podle mě to nemá nic společného se štěstím nebo smůlou.
Pokud máte nějaké dotazy, měli byste kontaktovat podporu nebo live chat????????
Live chat nemůže správně odpovědět na žádnou otázku, měli byste poslat e-mail. Odeslal jsem NĚKOLIK e-mailů a dodnes jsem neobdržel jedinou odpověď.
  • Na začátku jsem dokázal vyhrávat dobře a rychle
  • Po 1. výplatě hry běžely jako zmanipulované
  • 2. Výplata Nechtějí vyplácet
  • Limit výběru 400 eur za den
Dozenspins Casino
Milá Gretche70,

Děkujeme za sdílení vašich herních zkušeností v našem kasinu.

Vezměte prosím na vědomí, že výběry zpracovává finanční oddělení do 24 hodin, ale limity výběru a doba potřebná pro tento postup se mohou lišit v závislosti na způsobu výběru, stavu hráčského účtu a dalších možných faktorech ovlivňujících proces výběru.
Každý hráč může odeslat až 3 aktivní žádosti o výběr najednou.
Částky výběru a doba zpracování byly nastaveny podle stavu vašeho účtu a způsobu platby výběru.
Také podle pravidla:
9.2 Finanční oddělení má právo nezávisle určit platební podmínky a podmínky výběru, jakož i maximální a minimální částku výběru pro každý postup, která se může lišit v závislosti na způsobu výběru, stavu účtu a dalších možných faktorech ovlivňujících proces výběru.

Ve vašem případě jste úspěšně prošli ověřením našeho projektu a další platby budou prováděny podle pravidel našeho projektu. Finanční oddělení se snaží vyřídit všechny žádosti o výběr co nejrychleji a přísně dodržuje stanovená pravidla.
Všimněte si také, že všechny hry v našem kasinu jsou pouze od oficiálních poskytovatelů a absolutně každý výsledek hry je tvořen na straně poskytovatele hry. V našem kasinu nikdo nemůže ovlivnit průběh vašich her.
Hlásíte, že vás automaty nenechaly vyhrát, ale zároveň hlásíte výběr výher. Jak můžete pozorovat, v našem kasinu můžete úspěšně vyhrávat a vybírat své výhry bez jakýchkoli potíží.

Pokud máte nějaké dotazy nebo potíže, kontaktujte prosím Live Chat 24/7 nebo e-mailem support@dozenspins.com
Vždy vám rádi pomůžeme.
• před rokem
Získejte e-mail s bonusem 300 % a otočeními zdarma a aktivujte si je také, po vkladu získáte pouze 200 % bez roztočení zdarma, protože malé písmo říká něco úplně jiného. Odpadkové kasino se tam nevyplatí vkládat, jsou tam 1000x lepší!
  • Klamavá reklama
  • vypadá jako podvod
• před rokem
Velmi špatné kasino pro průměrného hráče. RTP pro mě bylo kolem 65% (ačkoli tvrdí, že je kolem 90-95%, což je lež). To je důvod, proč jsem uzavřel svůj účet v tomto kasinu.
  • Široká nabídka her
  • Chcete-li vybrat, musíte hrát X3 svůj vklad
  • Ztráty daleko převyšují výhry
  • Velmi nízké RTP
Dozenspins Casino
Vážený xxsa321,

Děkujeme za sdílení vašich herních zkušeností v našem kasinu.

Všimněte si, že všechny hry v našem kasinu jsou pouze od oficiálních poskytovatelů a absolutně každý výsledek hry je tvořen na straně poskytovatele hry. V našem kasinu nikdo nemůže ovlivnit průběh vašich her.

Pokud máte nějaké dotazy nebo potíže, kontaktujte prosím Live Chat 24/7 nebo e-mailem support@dozenspins.com
Vždy vám rádi pomůžeme.
• před rokem
Vyhrál jsem a vydělal rychle, s výjimkou výherního limitu 500 € normální kasino jako každé jiné
  • dobrý bonus
  • Limit pro výplatu 500 €
Dozenspins Casino
Milá winnah,

Děkujeme za tak pozitivní recenzi našeho kasina.
Náš tým je velmi rád, že se vám v našem kasinu líbilo.
Těšíme se na další shledání!


Pokud máte nějaké dotazy nebo potíže, kontaktujte prosím Live Chat 24/7 nebo e-mailem support@dozenspins.com
Vždy vám rádi pomůžeme.
• před 2 roky
Kasino si hvězdu nezaslouží. Absolutně špatná podpora. Výplaty, jakmile jeden máte, jsou strašně tlačeny přes kontrolu KYC, i když už jste ověřeni. Výběry trvají dny. Kromě toho jsou možné pouze nízké výplaty za den. Cashback je největší sranda, kterou získáte pouze od určité částky, protože v jednoduché řeči to znamená, že je třeba generovat vysoké ztráty. Nikdy nikde vidět. Žádná speciální akce pro zákazníky, otočení zdarma atd. vůbec nic. Drž se dál a udělej velkou poklonu! zejména proto, že i uzavření účtu je křeč, i když to znamená práci a nějaké e-maily.
  • Nízký limit výběru
  • Žádná akce pro zákazníky krát bezplatná otočení atd.
  • Cashback dostupný pouze od určité částky znamená vysoké ztráty
  • Výběr trvá několik dní
  • Uzavření účtu je možné pouze přes e-mail, pak problémy se zrušením účtu vždy najdou omluvu
  • Nové sloty jsou integrovány až po týdnech
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Dozenspins Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Dozenspins Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Vysoký8.4/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o středně velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina z velké části spravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči nepodávali stížnosti, případně v nich zmínili velmi nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie při hře s bonusem, zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Stížnosti na Dozenspins Casino a jejích přidružené kasina (289)

289Všechny6Otevřené0Nevyřešené123Vyřešené160Odmítnuté

Stížnosti přímo na Dozenspins Casino

Stížnosti na přidružené IceBet Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 35 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 30 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 228 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 R$
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 7 700 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 130 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 220 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 320 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 275 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 80 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 600 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 400 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 500 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 500 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200 €
IceBet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.9.2021

Stížnosti na přidružené Stelario Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 895 €
Stelario Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 394 €
Stelario Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 287 €
Stelario Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 148 €
Stelario Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Stelario Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: $1 022 ARS
Stelario Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 36 €
Stelario Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 €
Stelario Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Stelario Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Stelario Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 271 €
Stelario Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Stelario Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 34 000 zł
Stelario Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200 €
Stelario Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Stelario Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Stelario Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.2.2021

Stížnosti na přidružené Smokace Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Smokace Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 5.6.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Smokace Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 €
Smokace Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 797 R$
Smokace Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 25.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 740 €
Smokace Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 5.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
Smokace Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 29.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 48 €
Smokace Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 914 €
Smokace Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Smokace Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 500 €
Smokace Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 31.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: $91 000 ARS
Smokace Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 430 €
Smokace Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: $330 000 ARS
Smokace Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: $75 000 ARS
Smokace Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.4.2023

Stížnosti na přidružené BurningBet Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
BurningBet Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 1.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 399 €
BurningBet Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 24.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 €
BurningBet Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
BurningBet Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 24.3.2021

Stížnosti na přidružené WinDetta Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 €
WinDetta Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 41 000 zł
WinDetta Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
WinDetta Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 26.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 R$
WinDetta Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 €
WinDetta Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.6.2023

Stížnosti na přidružené WinLegends Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 400 R$
WinLegends Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 29.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 954 €
WinLegends Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 19.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 511 €
WinLegends Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 070 kr
WinLegends Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 29.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: $15 522 ARS
WinLegends Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.4.2023

Stížnosti na přidružené AllReels Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 39 €
AllReels Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 162 €
AllReels Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
AllReels Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
AllReels Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.2.2022

Stížnosti na přidružené Winstoria Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 82 €
Winstoria Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 320 €
Winstoria Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 29.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Winstoria Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Winstoria Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Winstoria Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 €
Winstoria Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Zobrazit další stížnosti (+127)
Diskuze

Dozenspins Casino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká Dozenspins Casino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

Dozenspins Casino platební metody

NetellerSkrillPaySafeCardPayz (ecoPayz) QiWiNeosurfBitcoinBank transferFlexepinMiFinityUTORGTetherRapid TransferDogecoinEthereumLitecoinPayDoBinance PayTronJCBDiscoverCashtoCodePiastrixInteracJeton
Měny
EUR,AUD,BRL,CAD,HUF,NOK,NZD,PLN,RUB
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
Forum_alt
Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu