DomůBingoCanada Casino recenze
BingoCanada Casino recenze

Kasino je zavřené

BingoCanada Casino je zavřené a jeho stránka přestala fungovat.

Prohlížejte doporučená kasina
Digital Entertainment
2013
> 5 000 000 Kč
  • Curaçao (Curaçao)
PřehledUživatelské recenze0Index bezpečnostiDiskuze1

Kasino je zavřené

BingoCanada Casino je zavřené a jeho stránka přestala fungovat.

Prohlížejte doporučená kasina
Doporučená kasina pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Forbes Casino Logo
2.Forbes Casino
Skvělá zákaznická podpora
Sazka Hry Logo
3.Sazka Hry
Celkově dobré kasino
Betano Casino CZ Logo
4.Betano Casino CZ
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

BingoCanada Casino casino recenze

Kasino BingoCanada Casino jsme důkladně prověřili a udělili mu velmi nízký index bezpečnosti, což znamená, že ho nepovažujeme za bezpečné kasino. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože BingoCanada Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je BingoCanada Casino menší online casino vzhledem k jeho příjmům. Je součástí skupiny příbuzných kasin, avšak tato skupina je stále poměrně malá, i když je vyhodnocena jako celek. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

V současné době máme v naší databázi 0 stížností přímo o tomto kasinu a 24 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 272 černých bodů, z nichž 272 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

BingoCanada Casino se objevuje pouze na jedné černé listině. Naleznete ji níže, ale nemá vliv na naše hodnocení tohoto kasina. Rozhodli jsme se, že to ignorujeme buď proto, že to souvisí s předchozím vlastníkem kasina, nebo z nějakého jiného platného důvodu.

BingoCanada Casino má extrémně nízký limit výběru 500 € za měsíc. Pokud se vám podaří hodně vyhrát a budete chtít vybrat všechny své peníze najednou, může to trvat několik měsíců až let, než skutečně dostanete všechno. Pokud máte v plánu hrát středně vysoké až vysoké sázky, je vhodné hledat kasino s vyšším limitem výběru, nebo kasino které nemá žádný limit.

Na základě nashromážděných informací, které jsme vyhodnotili v naší recenzi, má kasino BingoCanada Casino velmi nízký index bezpečnosti. Nedoporučujeme vám v něm hrát a důrazně vám doporučujeme držet se od něj dál.

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Bez her s jackpotem
Žádné živé hry
Žádný poker
Žádný craps
Keno
Žádné stírací losy
Bez eSports sázek
Žádné crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Živý chat pouze v angličtině

Výrobci her
Zobrazit vše (14)

  • NetEnt
  • Betsoft Gaming
  • Pragmatic Play
  • Microgaming
  • Quickspin
  • Habanero
  • Leander Games
  • Parlay Entertainment

Pro

  • Jednoduchý a čistý design webových stránek
  • Dobrý výběr bingo her

Proti

  • Nízké limity výběrů pro nové hráče
  • Live chat není k dispozici nonstop
  • Ne všechny metody platby jsou k dispozici pro všechny měny

Zajímavá fakta

  • Kasino se zaměřuje na bingo
Autor a garant: Zuzana Safran Naposledy aktualizované: 24.10.2019 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

BingoCanada Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností BingoCanada Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (0)

Recenze uživatelů na BingoCanada Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s BingoCanada Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnocení od 0 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Zatím nikdo nenapsal recenzi na BingoCanada Casino

Buďte první, kdo se podrobněji podělí o své zkušenosti.

Napsat recenzi
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre BingoCanada Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro BingoCanada Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Velmi nízký3.4/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o středně velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina spravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili průměrnou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina negativní dopad.
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Další faktory

  • Nízký limit pro výběr: 500 € / měsíc

Stížnosti na BingoCanada Casino a jejích přidružené kasina (194)

194Všechny0Otevřené23Nevyřešené43Vyřešené128Odmítnuté

Stížnosti přímo na BingoCanada Casino

Stížnosti na přidružené Casino Moons (3)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 100 CHF
Casino Moons
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$350
Casino Moons
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$2 000
Casino Moons
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.7.2020

Stížnosti na přidružené Winward Casino (4)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Winward Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 7.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 240 €
Winward Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 000
Winward Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 57 R$
Winward Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 4.9.2019

Stížnosti na přidružené Slots Village Casino (3)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
Slots Village Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 12.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
Slots Village Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Slots Village Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 24.8.2019

Stížnosti na přidružené Rich Casino (Stejný partnerský program)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$8 000
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R1 350
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 6.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R48 000
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 20.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 $
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 15.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 91 $
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 7 400 €
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$3 036,5
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 23.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$4 000
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.9.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 285 €
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.9.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R12 000
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 28.8.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.8.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 025 €
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.3.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$900
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.12.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R20 580
Rich Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 30.8.2019

Stížnosti na přidružené 7 Reels Casino (Stejný partnerský program)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R1 000
7 Reels Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
7 Reels Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 19.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
7 Reels Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.2.2020

Stížnosti na přidružené Thebes Casino (Stejný partnerský program)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 300 kr
Thebes Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 27.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
Thebes Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 2.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$545
Thebes Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 28.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$900
Thebes Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Thebes Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 30.9.2020

Stížnosti na přidružené 21Dukes Casino (Stejný partnerský program)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 720 ₮
21Dukes Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 27.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$2 300
21Dukes Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 12.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 250 €
21Dukes Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 000
21Dukes Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 12.6.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
21Dukes Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 29.12.2019

Stížnosti na přidružené 7 Spins Casino (Stejný partnerský program)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R4 000
7 Spins Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Velkorysé kasino

Sporná částka: R39 000
7 Spins Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 25.5.2020

Stížnosti na přidružené Vive Mon Casino (Stejný partnerský program)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
Vive Mon Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 000 €
Vive Mon Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 5.1.2021
Zobrazit další stížnosti (+34)
Diskuze

BingoCanada Casino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká BingoCanada Casino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

BingoCanada Casino platební metody

Prohlídněte si přehled platebních metod, které BingoCanada Casino podporuje, a související limity a poplatky spojené s transakcemi do nebo z vašeho kasinového účtu.

Platební metoda Vklad
Limity a poplatky
Výběr
Limity a poplatky
Čekací lhůta při výběruPodrobnosti
Payz (ecoPayz) Payz (ecoPayz) 10 € - ?
50 € - ?
-
MastercardMastercard 10 € - ?
Nedostupné -
VISAVISA 10 € - ?
Nedostupné -
NeosurfNeosurf 10 € - ?
Nedostupné -
eCheckseChecks Nedostupné 100 $ - ?
Poplatek: 20 $
3 - 1 den
AstroPayAstroPay 10 € - ?
Nedostupné -
Bank transferBank transfer Nedostupné 500 € - ?
Poplatek: 29 €
5 - 7 dnů
Měny
EUR,USD,AUD,CAD,ZAR
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
Forum_alt
Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky