DomůAvalon78 Casino recenze
Avalon78 Casino recenze
Nepřijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (32)
  • Neteller
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • VISA
  • Mastercard
  • Giropay
  • Sofort Banking
Limity pro výběr
 mesíčně
40 000 €
 za týden
10 000 €
 za den
4 000 €
N1 Interactive Ltd
2019
> 100 000 000 Kč
  • Malta (Malta Gaming Authority)
PřehledBonusyUživatelské recenze4Index bezpečnostiDiskuze7Platební metody 32
Doporučená kasina pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Forbes Casino Logo
2.Forbes Casino
Skvělá zákaznická podpora
Sazka Hry Logo
3.Sazka Hry
Celkově dobré kasino
Betano Casino CZ Logo
4.Betano Casino CZ
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

Avalon78 Casino casino recenze

Důkladně jsme prověřili Avalon78 Casino a udělili mu podprůměrný index bezpečnosti. Toto kasino má některé dobré vlastnosti, ale také spoustu negativ, kvůli kterým je lepší hrát jinde. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Avalon78 Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též negativně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Avalon78 Casino středně velké online casino vzhledem k jeho příjmům. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

V současné době máme v naší databázi 0 stížností přímo o tomto kasinu a 100 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 27 735 černých bodů, z nichž 27 735 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Upozornění: Avalon78 Casino obsahuje určité části smluvních podmínek, které považujeme za nespravedlivé vůči hráčům kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Kasino Avalon78 Casino se nachází na jedné černé listině, kterou najdete níže. Tuto černou listinu považujeme za relevantní a velmi závažnou, a proto jsme za ni odečetli z našeho indexu bezpečnosti několik bodů.

Jak už jsme zmiňovali, kasino Avalon78 Casino má podprůměrný index bezpečnosti. To znamená, že sice není úplně nejhorší, ale má určité negativní vlastnosti, kvůli kterým bude lepší, když se poohlédnete po jiném online kasinu.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (32)
  • Neteller
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • VISA
  • Mastercard
  • Giropay
  • Sofort Banking
Limity pro výběr
 mesíčně
40 000 €
 za týden
10 000 €
 za den
4 000 €

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (5)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (5)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (5)

Výrobci her
Zobrazit vše (79)

  • NetEnt
  • Playtech
  • Nolimit City
  • Red Tiger Gaming
  • Betsoft Gaming
  • Pragmatic Play
  • Microgaming
  • ELK Studios

Pro

  • Dobrý výběr výrobců her
  • Široká škála her s živým krupiérem
  • Nadprůměrný limit výběrů

Proti

  • Bonusy nejsou k dispozici pro všechny země
  • Živý chat je k dispozici 24/7, ale ne pro všechny jazyky
  • Ne všichni poskytovatelé her jsou k dispozici ve všech zemích
  • Ne všechny způsoby platby jsou k dispozici ve všech zemích

Zajímavá fakta

  • Malé mezinárodní kasino
  • Vklady musí být vsazeny 3x před žádostí o výběr
Autor a garant: Ayberk Ayan Naposledy aktualizované: 11.9.2023 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

Avalon78 Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Avalon78 Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (4)

Recenze uživatelů na Avalon78 Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Avalon78 Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnotili 4 uživatelé

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Zatím nikdo nenapsal recenzi na Avalon78 Casino

Buďte první, kdo se podrobněji podělí o své zkušenosti.

Napsat recenzi
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Avalon78 Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Avalon78 Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Podprůměrný5.4/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina nespravedlivé
Nalezeno na pár významných černých listinách kasin
Hráči ve stížnosti zmínili průměrnou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie (i při hraní bez bonusu), zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Stížnosti na Avalon78 Casino a jejích přidružené kasina (802)

802Všechny13Otevřené94Nevyřešené186Vyřešené509Odmítnuté

Stížnosti přímo na Avalon78 Casino

Stížnosti na přidružené Spinia Casino (2)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 €
Spinia Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 5.9.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 28 €
Spinia Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 12.5.2020

Stížnosti na přidružené Playamo Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 2.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 000 Kč
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 18.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 508 Kč
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 2.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$250
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 23.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 21.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 80 000 Kč
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 21.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 8.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 19 600 Kč
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 26.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 675 €
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 5.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$2 035,25
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 19.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 6.9.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 190 €
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 31.8.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 7 999 Kč
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 20.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 005,89 €
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 18.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$800,7
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 16.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 800
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 1.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 26.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$140,08
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 17.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 11.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 28.3.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 310 €
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 25.2.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 12.2.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 210 €
Playamo Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 7.11.2019

Stížnosti na přidružené Casinochan (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$35 000
Casinochan
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 2.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$300
Casinochan
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 2.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 240
Casinochan
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 2.12.2020

Stížnosti na přidružené BetAmo Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 600 €
BetAmo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200 €
BetAmo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 7.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 370 €
BetAmo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 7.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
BetAmo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 24.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
BetAmo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 24.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 €
BetAmo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 €
BetAmo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 5.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
BetAmo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 120 €
BetAmo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 5.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 350 €
BetAmo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 18.3.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
BetAmo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.3.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 167,93 $
BetAmo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 17.2.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 120 €
BetAmo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.11.2019

Stížnosti na přidružené Mason Slots Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
Mason Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 2.8.2020

Stížnosti na přidružené Bizzo Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 23.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 19.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$450
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 19.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: NZ$19 000
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 19.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: NZ$150
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 5.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 28.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 360 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 5.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$10
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 18.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 15.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 600 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 3.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 14.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 200 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 7.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 40 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 7.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 235 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 14.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 550 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 3.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 2.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 70 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 29.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 268 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$1 400
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 12.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 4.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 240 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 5.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 000 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 24.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: NZ$3 472,3
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$1 000
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 31.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 26.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: NZ$1
Bizzo Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 29.8.2021

Stížnosti na přidružené National Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 €
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$6 000
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: $55 000 ARS
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 15.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 600 R$
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 17.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 28 000 €
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 5.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 400 R$
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: $100 000 ARS
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 21.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 635 €
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 000
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 23.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 300
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 26.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 200 zł
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 21.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 R$
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 12.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 499 €
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 21.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 20.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$277
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 2.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$1 000
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 14.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
National Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 4.6.2021

Stížnosti na přidružené 20Bet Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: NZ$3 000
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 24 000 CHF
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 23.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 7 455 kr
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 18.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: NZ$149
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 5.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: $7 800 000 CLP
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 28.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 R$
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 19.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 300 ₱
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 31.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 900 ₱
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 18.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 436 S/.
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 1.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 $
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 24.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 450 zł
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 29.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 23 000 €
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 20.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 30 000 €
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 17.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 7 500 ₱
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 125 €
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 4.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 8 000 €
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 26.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 140 000 Ft
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 12.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 INR
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 330 $
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 650 €
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 150 €
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 3.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 6.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 3.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 000 INR
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 30.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 000 €
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 300 €
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 30.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: NZ$1
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 5.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$350
20Bet Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 7.2.2021

Stížnosti na přidružené Woocasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$30 000
Woocasino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 14.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$30
Woocasino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 24.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 000
Woocasino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 25.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 zł
Woocasino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 3.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$14 000
Woocasino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 17.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Woocasino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 17.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$400
Woocasino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 24.9.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 61 €
Woocasino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.8.2020

Stížnosti na přidružené Cookie Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$10 000
Cookie Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 6.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$400
Cookie Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 27.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
Cookie Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 6.6.2020

Stížnosti na přidružené 22bet Casino (Stejný management, jiný majitel kasina)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 60 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 27.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: $20 000 ARS
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 23.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 26.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 401 ₮
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 21.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 13.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 385 000 NT$
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 23.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: $34 000 ARS
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 26.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 14.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 200 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 31.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 995 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 2.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 29 991 000 USh
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 13.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 1.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 CHF
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 11.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 343 R$
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 20.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 11.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 4.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 2.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 GH₵
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 12.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 258 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 9.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 60 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 16.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 987 INR
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 18.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 325 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 2.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 578,25 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 25.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 000 Kč
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 16.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 31.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 460 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 6.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 394 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 30.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 251 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 13.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 290 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 8.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 8.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 23.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Mex$2 500
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 17.9.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 70 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 11.8.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 3.8.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 15.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 100 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 6.6.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 355 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 26.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 7 €
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 12.1.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 375 $
22bet Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 12.11.2019

Stížnosti na přidružené Bob Casino (Stejný management, jiný majitel kasina)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Bob Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$230
Bob Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 26.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
Bob Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 25.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 500 €
Bob Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.11.2020
Zobrazit další stížnosti (+179)
Diskuze

Avalon78 Casino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká Avalon78 Casino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

Avalon78 Casino platební metody

NetellerSkrillPaySafeCardPayz (ecoPayz) VISAMastercardGiropaySofort BankingInstaDebitTrustlyNordeaNeosurfMaestroZimpleriDebitBank transferAlfa-BankS-PankkiMiFinityOP BankRapid TransferOmaSPPOP PankkiSäästöpankkiDanske BankInterac e-TransferAlandsbankenHandelsbankenAktiablikInteracMobile Commerce
Měny
EUR,USD,CAD,NOK,NZD,PLN,RUB
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
Forum_alt
Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky