DomůYebo Casino recenze
Yebo Casino recenze
Nepřijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Důležité (3)
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
  • VISA
  • Mastercard
  • American Express
  • Bitcoin
  • Wire-transfer
  • SID Secure EFT
  • EFTpay (South Africa)
  • Changelly
Limity pro výběr
 mesíčně
R200 000
 za týden
R50 000
2014
> 100 000 000 Kč
Kasino provozováno bez jakékoliv licence!
PřehledBonusyUživatelské recenze26Index bezpečnostiDiskuze1Platební metody 8
Důležité: Kasino může zabavit peníze z neaktivních účtů Toto kasino odebere celý zůstatek na herním účtu (nebo účtuje velmi vysoké pravidelné poplatky) hráči za jeho neaktivitu po určité době (6 až 12 měsíců).
Důležité: Kasino omezuje výběr výher z progresivních jackpotů Tohle kasino omezuje výběry výher z progresivních jackpotů. To je podle nás nespravedlivé, protože tyhle výhry obvykle vyplácí výrobce hry, takže nedává smysl, aby kasino výběry takových výher omezovalo.
Důležité: Kasino je provozováno bez licence Toto kasino je provozováno bez licence. To znamená, že se nemusí řídit pravidly stanovenými poskytovateli licencí. Navíc když se dostanete do nějakých potíží, nebudete se moct na žádný licenční orgán obrátit.
Doporučená kasina pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Betano Casino Logo
2.Betano Casino
Skvělá zákaznická podpora
Forbes Casino Logo
3.Forbes Casino
Celkově dobré kasino
Sazka Hry Logo
4.Sazka Hry
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

Yebo Casino casino recenze

Důkladně jsme prověřili Yebo Casino a udělili mu podprůměrný index bezpečnosti. Toto kasino má některé dobré vlastnosti, ale také spoustu negativ, kvůli kterým je lepší hrát jinde. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Yebo Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Yebo Casino středně velké online casino vzhledem k jeho příjmům. Je však součástí velké skupiny příbuzných kasin s vysokými kombinovanými výnosy. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

Yebo Casino funguje bez platné licence.

V současné době máme v naší databázi 2 stížností přímo o tomto kasinu a 273 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 1 562 černých bodů, z nichž 1 562 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Jsou tu některé neférové obchodní podmínky bonusů, které mohou způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Jak už jsme zmiňovali, kasino Yebo Casino má podprůměrný index bezpečnosti. To znamená, že sice není úplně nejhorší, ale má určité negativní vlastnosti, kvůli kterým bude lepší, když se poohlédnete po jiném online kasinu.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
  • VISA
  • Mastercard
  • American Express
  • Bitcoin
  • Wire-transfer
  • SID Secure EFT
  • EFTpay (South Africa)
  • Changelly
Limity pro výběr
 mesíčně
R200 000
 za týden
R50 000

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Žádné bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Žádné živé hry
Žádný poker
Žádný craps
Keno
Žádné stírací losy
Bez eSports sázek
Žádné crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Živý chat pouze v angličtině

Výrobci her

  • Realtime Gaming

Pro

  • Telefonická zákaznická podpora je k dispozici
  • Kasino přijímá Bitcoiny přes Cubits
  • Zákaznická podpora 24/7

Proti

  • Omezené možnosti zodpovědného hraní
  • Cíleno pouze na jednu zemi
  • Omezený výběr herních žánrů

Zajímavá fakta

  • Středně velké kasino populární v Jižní Africe
  • Průměrné měsíční limity výběrů
Autor a garant: Mirka Daisy Naposledy aktualizované: 18.1.2024 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

Yebo Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Yebo Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (26)

Recenze uživatelů na Yebo Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Yebo Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Skvělá

Hodnotilo 26 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 3 měsíci
Toto kasino nevyplácelo NIKDY. S těmito lidmi je to vždy nějaký problém nebo výmluva. Nikdy se zde nepokoušejte použít kupóny. Raději vezměte své peníze a byznys někam jinam. Mnohem lepší možnosti jsou kasina Springbok & Thunderbolt. Úspěšně jsem od nich 10+krát požádal o výplaty a obdržel jsem od nich výplaty (s kupóny a bonusy i bez nich – nezapomeňte si vždy zkontrolovat/zeptat se na maximální výběry pro bezplatné bonusy)
Příšerné kasino, příšerná podpora a jen všestranná ztráta času – pokaždé.
  • Nic
  • Bonusy
  • Výplaty
  • Servis
  • Podpěra, podpora
  • Cashouts
  • Podvodníci
• před 10 měsíci
Na Yebo hraju už docela dlouho a celkově mám jen dobré zkušenosti. Moje první velká výhra byla s bonusovým vkladem, což bylo příjemné, protože obecně neupřednostňuji bonusy za vklad, protože Playthrough cab je noční můra, pokud jste vyhráli slušnou částku.
Platba může trvat den nebo dva, ale vždy jsem byl o platbě informován a nikdy jsem neměl žádné problémy.

Některé dny jsou lepší než jiné, ale párkrát se mi podařilo vybrat peníze. Mají slušné bonusové možnosti pro svou velikost s otočeními zdarma a žádnými sázkovými bonusy, podle mého názoru nejlepší bonusy. Personál je na místě, ochotný, přátelský a rychle reaguje. Celkově pěkné kasino pro Jihoafričany.

Nové hry byly v posledních měsících přidávány stále častěji.


  • Přátelský ochotný personál
  • Snadná platba a výběr
  • Rychlé ověření
  • Slušné RTP
  • pravidelně přidávány nové hry
• před rokem
Vynikající kasino k použití, pokud pochází z Jižní Afriky. Zákaznický servis je na místě a možností vkladu je spousta a výběr je bezproblémový
  • Mých 5 nejlepších jihoafrických kasin
• před rokem
Pokud by existovala možnost bez hvězd, použil bych ji. Čekám na výběr 7 dní. Dnes jsem obdržel výplatu nižší než 10 % z toho, co mi bylo dlužno. Když jsem to zpochybnil, bylo mi sděleno, že poté, co jsem požádal o výběr, byl mi automaticky přidělen bonus na základě mého vkladu z předchozího dne s "NOVÝmi" pravidly, která zahrnovala maximální výplatu. Bylo to poprvé, co jsem obdržel tento záhadný bonus na základě vkladu z předchozích dnů. Nová pravidla byla uplatněna PO stažení. Může to být legitimní???
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Yebo Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Yebo Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Podprůměrný5.1/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o středně velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina negativní dopad.
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Důležité

Důležité: Kasino může zabavit peníze z neaktivních účtů Toto kasino odebere celý zůstatek na herním účtu (nebo účtuje velmi vysoké pravidelné poplatky) hráči za jeho neaktivitu po určité době (6 až 12 měsíců).
Důležité: Kasino omezuje výběr výher z progresivních jackpotů Tohle kasino omezuje výběry výher z progresivních jackpotů. To je podle nás nespravedlivé, protože tyhle výhry obvykle vyplácí výrobce hry, takže nedává smysl, aby kasino výběry takových výher omezovalo.
Důležité: Kasino je provozováno bez licence Toto kasino je provozováno bez licence. To znamená, že se nemusí řídit pravidly stanovenými poskytovateli licencí. Navíc když se dostanete do nějakých potíží, nebudete se moct na žádný licenční orgán obrátit.

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino odebere celý zůstatek na herním účtu (nebo účtuje velmi vysoké pravidelné poplatky) hráči za jeho neaktivitu po určité době (6 až 12 měsíců).
  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie při hře s bonusem, zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.
  • Toto kasino má nastavené limity výběrů na výhry z progresivních jackpotů.

Další faktory

  • Provozováno bez licence

Stížnosti na Yebo Casino a jejích přidružené kasina (1614)

1614Všechny29Otevřené276Nevyřešené406Vyřešené903Odmítnuté

Stížnosti přímo na Yebo Casino

Stížnosti na přidružené Punt Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R24 000
Punt Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 10.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Punt Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 27.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Punt Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Punt Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 15.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 349 €
Punt Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Punt Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 11.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 $
Punt Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R6 000
Punt Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 20.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 8 000 ﷼
Punt Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 12.6.2020

Stížnosti na přidružené Crypto Loko Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 064 $
Crypto Loko Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 503 $
Crypto Loko Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 31.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 717 $
Crypto Loko Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 24.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 $
Crypto Loko Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 14.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 70 $
Crypto Loko Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 12.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 141 $
Crypto Loko Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Crypto Loko Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 $
Crypto Loko Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 $
Crypto Loko Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 89 $
Crypto Loko Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 11.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 306 $
Crypto Loko Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 276 $
Crypto Loko Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 11.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 105 $
Crypto Loko Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 441 $
Crypto Loko Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 25.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 $
Crypto Loko Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: NZ$105
Crypto Loko Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 295 $
Crypto Loko Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 15.12.2022

Stížnosti na přidružené Raging Bull Slots Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 7.7.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 12.6.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 470 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 4.6.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 162 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 54,37 mBTC
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 1.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 120 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 21.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 650 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 20.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 550 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 3.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 17.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 750 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 6.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 19.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 8 000 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 800 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 28.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 26.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 700 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 400 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 21.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$12 500
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 21.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 29.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 21.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 169,3 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 1.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 23.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 2.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 750 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 980 €
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 26.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 850 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 950 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 30.9.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 20.8.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 5.8.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$3 500
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 21.6.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 24.5.2020

Stížnosti na přidružené Planet 7 OZ Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$14 000
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 960
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 033
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 28.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$4 500
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$100
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$12 831
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 24.9.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 566
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 2.9.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 000
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 29.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$44 000
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.1.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$5 000
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 31.12.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$250
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 7.11.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$47 000
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 23.9.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$7 500
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.9.2019

Stížnosti na přidružené Captain Jack Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 20.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 185 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 14.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 28.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 2.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 050 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 29.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 26.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 949,82 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 24.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 20.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 1.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 31.12.2020

Stížnosti na přidružené True Blue Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 400,56
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 327 $
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 27.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 25.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 200
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$9 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 11.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$5 000
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 14.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$5 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 11.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$20 000
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$4 000
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$580
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 064
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.2.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 11.1.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$6 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.1.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$9 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.1.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$20 000
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.11.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$9 000
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.11.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$750
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.10.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 691 €
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.9.2019

Stížnosti na přidružené Royal Ace Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 100 $
Royal Ace Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 11 $
Royal Ace Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 256 $
Royal Ace Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 249 $
Royal Ace Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 $
Royal Ace Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.2.2021

Stížnosti na přidružené Raging Bull Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$100
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 319 $
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 14.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 300 $
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 13.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 $
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 $
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 230 €
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$900
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 000
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 200
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 17.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 077
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 18.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$5 000
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800,05 $
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 15.6.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$800
Raging Bull Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.4.2020

Stížnosti na přidružené Slots Garden Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 116 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 26.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 6.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 23.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 000 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 360 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 12.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900,5 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 18.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R2 750
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R10 000
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R10 000
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 26.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R10 000
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 300 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 1.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R3 580
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 30.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R25 000
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R2 000
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 31.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R12 000
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 14.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R500
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 7.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 din
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.11.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R1 500
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 14.10.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R740
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 27.9.2019

Stížnosti na přidružené Dreams Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 682 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 29.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 758 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 24.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 14.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 31.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 820 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 13.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 27.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 96 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 700 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 119 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.5.2020

Stížnosti na přidružené Palace of Chance Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 240 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 175 ₮
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 18.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 15.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.1.2021