DomůBuran Casino recenze
Buran Casino recenze
Přijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
100% do 5 000 Kč a 200 extra zatočení (2,5 Kč/zatočení)Podmínky bonusu
Najít službou Google Prohlížejte doporučená kasina
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (38)
  • Neteller
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • VISA
  • Mastercard
  • Trustly
  • QiWi
Limity pro výběr
 mesíčně
175 000 Kč
 za den
12 500 Kč
Rabidi N.V.
2017
> 100 000 000 Kč
  • Curaçao (Curaçao Antillephone N.V.) (Neověřitelné)
PřehledBonusy1Uživatelské recenze17Index bezpečnostiDiskuze20Platební metody 38

Buran Casino casino recenze

Kasino Buran Casino jsme důkladně prověřili a udělili mu vysoký index bezpečnosti, což znamená, že je to skvělé kasino, ve kterém si můžete zahrát. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Buran Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též pozitivně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Buran Casino menší online casino vzhledem k jeho příjmům. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

Buran Casino má neověřitelnou licenci. Pokusili jsme se licenci kasina ověřit, ale nepodařilo se nám to. Z tohoto důvodu si proto nemůžeme být jisti, že kasino tuto licenci skutečně má.

V současné době máme v naší databázi 1 stížností přímo o tomto kasinu a 13 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 1 350 černých bodů, z nichž 1 297 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi můžeme jednoznačně říci, že Buran Casino je velmi dobré online kasino. Můžete očekávat, že s vámi bude dobře zacházeno a získáte příjemné zážitky, pokud se u nich rozhodnete hrát.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
100% do 5 000 Kč a 200 extra zatočení (2,5 Kč/zatočení)Podmínky bonusu

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (38)
  • Neteller
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • VISA
  • Mastercard
  • Trustly
  • QiWi
Limity pro výběr
 mesíčně
175 000 Kč
 za den
12 500 Kč

Hry
Zobrazit vše (15)

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Žádné crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (9)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (9)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (9)

Výrobci her
Zobrazit vše (94)

  • Apollo Games
  • NetEnt
  • Playtech
  • Nolimit City
  • Red Tiger Gaming
  • Betsoft Gaming
  • Pragmatic Play
  • Microgaming

Pro

  • Dosud dobrá pověst, online od roku 2016
  • Vstřícné řešení problémů, někdy i s kompenzačním bonusem
  • Kasino reaguje na připomínky svých hráčů
  • K dispozici jsou Live hry
  • Moderní webové stránky

Proti

  • Nízké limity výběrů pro nové hráče

Zajímavá fakta

  • Mezinárodní kasino
Autor a garant: Burak Onder Naposledy aktualizované: 27.6.2022 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy (1)

Buran Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Buran Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (17)

Recenze uživatelů na Buran Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Buran Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Smíšená

Hodnotilo 17 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 3 měsíci
Hrajte v tomto kasinu měsíc nebo déle. Nejsem žádný high roller hráč, ale snažím se být aktivní. Minule jsem vystřídal mnoho kasin a našel jsem toto. Líbí se mi zde rozhraní, vše funguje tak rychle a bez chyb. Měl jsem pár rozhovorů s podporou. Připadali mi milí a byli na mě milí. KYC nějakou dobu trvalo, ale nedělalo mi to problém. Myslím, že tu nějakou dobu zůstanu.
  • Dobrá podpora, vše v pořádku.
  • Nedá se říct nic špatného. Všechno je v pořádku
• před 7 měsíci
PODVEDLI mě o pár bonusů a nenechali mě vybrat a zákaznická podpora by mi vůbec nepomohla, drž se stranou.
  • Mnoho her není pro Kanaďany k dispozici
  • Zákaznická podpora hrozná
  • Reakce zákaznické podpory trvá věčnost
  • Žádné bonusy
• před 7 měsíci
Vloženo, peníze jsou vybrány, ale v kasinu se nic neobjeví. Podpora odchází z chatu, za čekání není žádná náhrada. Jednoduše pod zemí z kasina, které je zde tak hodnoceno.
  • Design je v pořádku
  • Mnoho poskytovatelů
  • Vklad může trvat déle než jeden den
  • Podpora nemůže nic dělat
• před 10 měsíci
Opravdu pěkný web, vřele doporučuji.

Rychlý výběr a vklady.
  • Rychlé výběry a vklady
  • Zákaznická podpora může být zdvořilejší
• před 12 měsíci
Přestože má kasino mnoho her, výplata výher trvá dlouho, obvykle 2 až 3 týdny. Podpora vždy dává stejné odpovědi. Mnoho her také částečně visí.
  • Dlouhá doba stažení
  • Slabá podpora
  • Limit výběru za měsíc
• před rokem
Čekám dlouho - minuty v chatu
Nikdy nepřijímejte odpověď.
Toto není kasino pro výhry 1000+ euro (k dokončení výběru potřebujete mnoho dní.


  • Podpora - Chat
  • Denní výběr limitu pouze 500 euro
  • Pomalé odpovědi od finančního oddělení (mnoho dní)
• před rokem
Skvělé kasino. Hry se načítají rychle, návratnost dobrá. Vše dobré.
Pohodlné způsoby platby pro vklad. Rychlé výběry.
Pohodlné rozhraní, doporučuji.
• před rokem
  • Velký výběr hracích automatů a deskových her
  • Dostupnost živého kasina s krupiérem
  • Zajímavé turnaje a akce pro hráče
  • Není to špatný věrnostní program
  • zpožděné platby
  • není nejjednodušší postup ověření
• před rokem
Opravdu velmi užitečná podpora. Podle mě jedna z nejlepších. Velmi barevné provedení, trochu velké menu, ale je to v pořádku
Ověření - dostatečně rychle, můj řidičský průkaz byl pro ně v pořádku
• před rokem
Už je to dlouho, co jsem viděl takové vítězné kasino, jděte do toho, radím vám
  • rychlé stažení
  • žádný doklad totožnosti
• před rokem
Je to legitimní kasino s většinou poskytovatelů a dobrým bonusem, jediným negativem je dlouhé čekání na výběr, pro mě asi týden, ale pokud dostanete peníze, kasino je v mých očích dobré.
  • Mnoho poskytovatelů
  • Legitní software, dobrý RTP
  • uvítací bonus
  • výběr trvá jeden týden
• před rokem
Toto kasino jde na nájezd, vklady jsou pouze odehrány téměř bez zisku. Vložili více než 3 000 EUR od ledna 2022 a bohužel skončili pouze s velmi malými zisky, mohu vám ukázat historii vkladů
  • Bohužel nic, co by udržovalo hru zábavnou
  • Velmi nekvalitní věrní zákazníci, kteří hodně vkládají, nejsou nabízeny žádné speciální nabídky, ale jsou obtěžováni nabídkami vkladů a
• před rokem
Mizerné kasino s taktikou zpoždění a zastavení. Taková kasina by měla být odpojena.
• před rokem
Sláva kasinovému guruovi za udržování tohoto kasina, které nevyplatilo výhry stovkám hráčů s vynálezy spolehlivosti a důvěryhodnosti. Podvodníci par excellence. Nejspornější kasino na webu. Ale tady je to považováno za spolehlivé kasino. Styď se!
  • Žádný profík pro otrlé a nepotrestané podvodníky
  • Lháři a falešní
  • Ostudná podpora
  • Výhry nevyplácejí. Zeptejte se na webu
  • T & c vynalezeno a bez jakékoli zpětné vazby
  • Pokud vyhrajete, uzavřou váš účet
  • Martin z casino-guru mi neukázal, proč mi nezaplatili
  • Tato recenze bude smazána
• před 2 roky
Už týden čekám na svou výplatu. Člověka vždy odloží jen to, že to bude chvíli trvat, nebo má jistotu, že bude v každém případě vyplacen „dnes". Ale nic se neděje. Velmi špinavý podvod.
  • Opravdu špatné kasino, jen zdržte taktiku.
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Buran Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Buran Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Vysoký8.5/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina spravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina mírně negativní dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Další faktory

  • Provozováno s neověřitelnou licencí

Stížnosti na Buran Casino a jejích přidružené kasina (669)

669Všechny20Otevřené13Nevyřešené263Vyřešené373Odmítnuté

Stížnosti přímo na Buran Casino

Stížnosti na přidružené Cadabrus Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 400 INR
Cadabrus Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 119 zł
Cadabrus Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Cadabrus Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 120 €
Cadabrus Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.5.2021

Stížnosti na přidružené Zulabet Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$3 170
Zulabet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.3.2022

Stížnosti na přidružené Casinia Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 81 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 33 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 190 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 500 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 26.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 191 zł
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 31.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 19.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 19 000 R$
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 623 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 19.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 24.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 47 107 руб
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.9.2020

Stížnosti na přidružené Rabona Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 996 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 600 zł
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$1 500
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 065 R$
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 R$
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 80 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 650 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 441 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.6.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.12.2019

Stížnosti na přidružené Librabet Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 zł
Librabet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200 €
Librabet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 160 €
Librabet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Librabet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 41 500 €
Librabet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Librabet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 60 404 €
Librabet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.6.2020

Stížnosti na přidružené Wazamba Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 13 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 60 000 ₦
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 300 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 500 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 35 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$45
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 458 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 520 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 710 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 700 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 936 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 45 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 ฿
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 165 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 850 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R1 400
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 030 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 126 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 659 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 284 R$
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 300 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 8 000 R$
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 650 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 R$
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 40 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 280 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: NZ$20
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 148 R$
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 27 500 Kč
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 280 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.12.2020

Stížnosti na přidružené Nomini Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 7 600 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 167 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 40 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 751 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 131 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 300 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 067 $
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 311 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 970 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 11 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 110 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 550 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 687 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 370 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 950 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 100 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 160 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.12.2021