DomůBoaBoa Casino recenze
BoaBoa Casino recenze
Přijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (27)
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • Mastercard
  • VISA
  • Giropay
  • Sofort Banking
Limity pro výběr
 mesíčně
175 000 Kč
 za den
12 500 Kč
Rabidi N.V.
2018
> 100 000 000 Kč
  • Curaçao (Curaçao Antillephone N.V.)
PřehledBonusy1Uživatelské recenze29Index bezpečnostiDiskuze26Platební metody 27
Doporučená kasina pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Forbes Casino Logo
2.Forbes Casino
Skvělá zákaznická podpora
Sazka Hry Logo
3.Sazka Hry
Celkově dobré kasino
Betano Casino CZ Logo
4.Betano Casino CZ
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

BoaBoa Casino casino recenze

Pečlivě jsme prozkoumali BoaBoa Casino a dostalo od nás velmi vysoký index bezpečnosti, což je vůbec nejlepší hodnocení, které u nás může kasino získat. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože BoaBoa Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je BoaBoa Casino velké online casino s velkými příjmy a počtem hráčů. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

V současné době máme v naší databázi 0 stížností přímo o tomto kasinu a 12 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 1 068 černých bodů, z nichž 1 068 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi a velmi vysokého indexu bezpečnosti můžeme jednoznačně říct, že kasino BoaBoa Casino je skvělým místem k hraní. Pokud hledáte perfektní online kasino, doporučujeme vám vyzkoušet právě tohle.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (27)
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • Mastercard
  • VISA
  • Giropay
  • Sofort Banking
Limity pro výběr
 mesíčně
175 000 Kč
 za den
12 500 Kč

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (9)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (9)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (9)

Výrobci her
Zobrazit vše (109)

  • Apollo Games
  • Synot Games
  • NetEnt
  • Playtech
  • Nolimit City
  • Red Tiger Gaming
  • Betsoft Gaming
  • Pragmatic Play

Pro

  • Dobrý výběr výrobců her
  • Webová stránka podporuje mnoho jazyků
  • K dispozici jsou Live hry
  • Moderní webové stránky

Proti

  • Nízké limity výběrů pro nové hráče
  • Bonusy nejsou k dispozici pro všechny země

Zajímavá fakta

  • Mezinárodní kasino
Autor a garant: Jannete Hills Naposledy aktualizované: 25.1.2024 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy (1)

BoaBoa Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností BoaBoa Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (29)

Recenze uživatelů na BoaBoa Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s BoaBoa Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Příšerná

Hodnotilo 29 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 3 měsíci
1) Velmi malý limit výběru (500 EUR). 2) 24hodinový limit mezi výběry 3) nedostupnost odpovědného sázení (limity vkladů/ztrát atd.) 4) výběr trvá příliš dlouho
  • Nízký limit výběru
  • Časový limit 24 hodin mezi výběry
  • Příliš dlouhá doba na zpracování žádosti o výběr
• před 7 měsíci
další podvodné kasino s velmi špatným domem egde %
Také velmi špatné propagace, které ani nefungují správně
(z osobní zkušenosti mi ukradli můj týdenní cashback v živém kasinu, který nemá žádné speciální podmínky, jasně říká, že se stačí přihlásit a hrát a oni mi ho nechtěli dát, jako bych udělal něco špatně)
NEUTRÁCEJTE SVÉ PENÍZE A SVŮJ ČAS V TOMTO FING SCAM CASINU
  • NIC POZITIVNÍHO, I KDYŽ VYHRAJETE NEBO SI ZASLOUŽÍTE JAKOUKOLI ČÁSTKU, NEZÍSKÁTE
  • VŠECHNO
• před 8 měsíci
Nebyl přijat žádný uvítací bonus. Tlačítko živého chatu není k dispozici. Čistá katastrofa. Po každém roztočení se zobrazí chybová zpráva, restartujte hru. Skriptované servery. Všechno jde jen v kruzích.
  • Relativně málo
  • Bonusový krab
  • barva vtipná
  • ŽÁDNÝ ŽIVÝ CHAT!
  • Pokud nejste zvyklí na rabidi nv
  • Žádný uvítací bonus
  • Vadné servery
• před 8 měsíci
Snad nejhorší kasino, jaké jsem kdy hrál, peníze přišly 2 měsíce, což vás v podstatě donutilo hrát znovu. Podpora je neuvěřitelně špatná a nabídky, které poskytuje, nikdy nepřijdou
• před 11 měsíci
Kasino je drzost.

Podpora chatu tam nemá žádné pravomoci a pouze se modlí za podmínky.

Výplaty trvají věčnost, skutečná pomoc neexistuje a seznam zakázaných her v bonusech by mohl zaplnit celou knihu.
Bonusové nabídky jsou velmi špatné.

Nemůžete vybrat více než 500 EUR za den. Co by to mělo být? Můžete vložit kolik chcete.

V tomto kasinu jsem se zaregistroval pouze proto, že jsem věřil Casino Guru a dali kasinu perfektní pověst. Jak můžete proboha dát tomuto příšernému kasinu tak dobré hodnocení? Uživatelská hodnocení jsou mnohem realističtější a Casino Guru by mělo své hodnocení přizpůsobit hodnocení uživatelů. Ostatně, hráči to asi vědí nejlépe.

Mohu jen doporučit všem, aby nehráli na BoaBoa. Existuje tolik lepších kasin a už se opravdu nemusíte nechat zmást chatovou podporou a kasinem.

Už dlouho čekám na výplatu a už teď jsem si jistý, že to bude ještě dlouho trvat. Poté už nikdy neprovedu vklad na BoaBoa a přidám kasino na svou osobní černou listinu.
  • Nic, absolutně nic.
  • Denní limit výběru 500 €.
  • Výběry trvají dlouho.
  • Podpora chatu nemá žádnou pravomoc a nemůže pomoci.
  • Bonusové nabídky jsou velmi špatné.
  • Necítíte se tu dobře.
  • Výběry lze kdykoli zrušit.
  • Neexistuje žádná ochrana hráče, takže nemůžete nastavit žádné limity.
  • Seznam zakázaných her je nekonečný.
  • Hry pořád padají.
• před rokem
stříbrný

Spandau44
Senior začátečník
PŘED 1 MINUTOU
Originál
překlad
Hraji poprvé v kasinu Boaboa, požadavky na bonusové sázky jsou velmi vysoké, měly by se změnit, ale jinak spousta poskytovatelů her s dobrými hrami. Provedl vklad 20,00 po několika hodinách 100,00, požádal o výběr v pátek a dnes v pondělí ve 14:00 již byl na mém bankovním účtu, i když bankovním převodem! To jsem nečekal a jsem velmi mile překvapen! Jen tak dál, protože kasino můžete dobře změřit jen tehdy, když vyplácí a nedělá žádné KYZ anomálie!
  • Rychlá výplata i bez KYC u menších částek
  • velmi mnoho poskytovatelů a dobrých her
  • Zatím nic negativního, snad to tak zůstane
• před rokem
Nula hvězd.
Pošlete e-mail s bonusem 50%.
Mluvte v chatu. Řekni mi...bonus je to pravda.
Zeptejte se 3x.
Odeslat snímek obrazovky e-mailem.
říkám díky. Vklad provádím do 30 minut.
Po 30 minutách se před provedením vkladu zeptejte znovu v chatu.
Beru bonus 50%, jak mi řekni před 30 minutami?
Odpověď: NE!! pouze 50 roztočení zdarma.
Promiňte ..toto není pro vážné kasino.
I Zavřít účet.
Po 15 minutách...pošlete mi SMS a získejte bonus 50%
Myslím, že celý promo tým v kasinu pije řecké Ouzo celé dny.
  • Promo falešný
  • Podpora chatu
• před rokem
Kéž bych mohl dát půl hvězdičky... jsou to ubozí podvodníci... Prohrál jsem tisíc eur a něco... a jen to žralo peníze bez náhrady ani pro zábavu....
  • Toto kasino nemá žádná pozitiva.
  • Špatné chování v obývacím pokoji. neprofesionální, lháři, držte se dál od tohoto kasina, je nastaveno tak, aby vám sežralo jen vaše peníze.
• před rokem
Na stránkách instituce je asi 2000 hracích automatů od více než 15 softwarových vývojářů, štědré bonusy za vklady, bezplatná otočení a věrnostní program, který vám umožní přeměnit body na skutečné peníze.
  • Vzácný výskyt nových promo akcí.
  • Malý počet her s živými dealery.
• před rokem
Dobré kasino, ale stále je na čem pracovat. Po přečtení komentářů níže chci popřát jen úspěch a poslechnout si zpětnou vazbu
  • Spousta her
  • Dobré bonusy
  • Dlouhá platba
  • Ověření trvá příliš dlouho (chtěl bych to rychleji)
• před rokem
Dobré a všestranné hry, bonusy jsou v pořádku.
  • Mnoho her
  • Dobrá služba
  • Chat dostupný v němčině
  • Dlouhá výplata
  • Ověření trvá věčnost
  • Podpora opravdu nemůže pomoci
  • Zda budou peníze vůbec vyplaceny, není jasné
  • Duplicitní žádosti o dokumenty
  • Žádná reakce na emaily
  • Po každém obdrženém emailu opět doba zpracování 3 pracovní dny
  • E-maily se často odesílají ve čtvrtek v pátek, protože víkendy se nepracují a vše se tak více zdržuje
• před rokem
Nemožná podpora. Podpora, která nemůže jednat, protože nemá žádná práva, je bezpředmětná, i když je dostupná 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Podpora je navíc extrémně nepřátelská. Nyní jsem zahájil 3 výběry během 3 dnů (maximálně) a nyní čekám několik dní, ale vždy dostávám stejné odpovědi a ujištění. I pro ověření nyní podpora umožňuje 3–5 dní na zpracování. Stále nové útěchy a výmluvy. Málokdy jsem byl s kasinem tak nespokojený.
  • mnoho her
  • dobrý design
  • dlouhé čekací doby na výběr
  • Věčné doby zpracování z hlediska komunikace s podporou
  • Živá podpora nemá žádná práva a nemůže pomoci, takže je bezpředmětná, protože může pouze poskytovat informace
  • Zda budou peníze vůbec vyplaceny, není jasné
• před rokem
nebude z jakéhokoli důvodu vpuštěn do kasina. objeví se tučňák, který zvedá klobouk :)))
• před 2 roky
Vyhrál jsem a vybral své peníze, fungovalo to bezchybně!
  • Skvělé kasino!
• před 2 roky
Pochybné kasino. Hry jsou zmanipulované. Po 1500 hrách neobdržíte otočení zdarma. (Bonanza)
V jiných hrách - téměř žádná zatočení zdarma - a pokud ano - vyhrajte pouze 15% z otočení zdarma.
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre BoaBoa Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro BoaBoa Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Velmi vysoký9.4/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina spravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči nepodávali stížnosti, případně v nich zmínili velmi nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina mírně negativní dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Další faktory

  • Nízký limit pro výběr: 35 000 S/. / měsíc

Stížnosti na BoaBoa Casino a jejích přidružené kasina (766)

766Všechny30Otevřené12Nevyřešené294Vyřešené430Odmítnuté

Stížnosti přímo na BoaBoa Casino

Stížnosti na přidružené Cadabrus Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 400 INR
Cadabrus Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 119 zł
Cadabrus Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Cadabrus Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 120 €
Cadabrus Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.5.2021

Stížnosti na přidružené Zulabet Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$3 170
Zulabet Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 29.3.2022

Stížnosti na přidružené Casinia Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 81 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 33 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 190 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 500 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 191 zł
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 19 000 R$
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 623 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 €
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 47 107 руб
Casinia Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.9.2020

Stížnosti na přidružené Rabona Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £500
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 996 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 600 zł
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$1 500
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 065 R$
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 R$
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 80 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 650 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 441 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.6.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Rabona Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.12.2019

Stížnosti na přidružené Librabet Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Librabet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 zł
Librabet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200 €
Librabet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 160 €
Librabet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Librabet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 41 500 €
Librabet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Librabet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 60 404 €
Librabet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.6.2020

Stížnosti na přidružené Wazamba Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 S/.
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 S/.
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 $
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 13 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 60 000 ₦
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 300 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 500 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 35 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$45
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 458 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 520 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 710 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 700 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 936 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 45 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 ฿
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 165 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 850 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R1 400
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 030 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 126 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 659 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 284 R$
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 300 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 8 000 R$
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 650 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 R$
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 40 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 280 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: NZ$20
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 148 R$
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 27 500 Kč
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 280 €
Wazamba Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.12.2020

Stížnosti na přidružené Nomini Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 902 zł
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 7 600 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 167 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 40 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 751 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 131 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 300 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 067 $
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 311 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 970 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 11 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 110 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 550 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 687 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 370 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 950 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 100 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 160 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 600 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 000 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 947 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 7 900 €
Nomini Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.11.2021