DomůVegasoo Casino recenze
Vegasoo Casino recenze

Kasino je zavřené

Vegasoo Casino je zavřené a jeho stránka přestala fungovat.

Prohlížejte doporučená kasina
Genesis Global
2021
> 100 000 000 Kč
  • Malta (Malta Gaming Authority)
PřehledUživatelské recenze5Index bezpečnostiDiskuze1

Kasino je zavřené

Vegasoo Casino je zavřené a jeho stránka přestala fungovat.

Prohlížejte doporučená kasina
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Sazka Hry Logo
2.Sazka Hry
Skvělá zákaznická podpora
Betano Casino CZ Logo
3.Betano Casino CZ
Celkově dobré kasino
Forbes Casino Logo
4.Forbes Casino
Live chat dostupný 24/7
Zobrazit více

Vegasoo Casino casino recenze

Důkladně jsme prověřili Vegasoo Casino a udělili mu nadprůměrný index bezpečnosti. Obecně se jedná o dobré kasino, kde můžete hrát, ale je tu několik věcí, které stojí za zmínku. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Vegasoo Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též negativně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Vegasoo Casino menší online casino vzhledem k jeho příjmům. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

V současné době máme v naší databázi 0 stížností přímo o tomto kasinu a 39 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 13 371 černých bodů, z nichž 13 371 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Upozornění: Vegasoo Casino obsahuje určité části podmínek bonusů, které považujeme za nespravedlivé pro hráče v kasinu. Ty by mohly způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Kasino Vegasoo Casino má nadprůměrný index bezpečnosti. Ohodnotili jsme ho tak proto, že si myslíme, že je v mnoha ohledech skvělé, ale pořád existují věci, které mu brání v získání ještě vyššího hodnocení. I přes to ale můžete očekávat, že si v tomto kasinu výborně zahrajete.

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Žádné keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Žádné crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (4)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (4)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (4)

Výrobci her
Zobrazit vše (16)

  • NetEnt
  • Red Tiger Gaming
  • Pragmatic Play
  • Microgaming
  • Yggdrasil Gaming
  • Push Gaming
  • Evolution Gaming
  • Play'n GO

Pro

  • K dispozici jsou Live hry
  • Live chat podpora je k dispozici 24/7
  • Podporuje mnoho způsobů platby

Proti

  • Bonusy nejsou k dispozici pro všechny země
  • Vkladatelé přes Skrill a Neteller nemají nárok na uvítací bonus
  • Ne všechny metody platby jsou k dispozici pro všechny měny

Zajímavá fakta

  • Zcela nové kasino, které nebylo prokázáno časem
Autor a garant: Endri Kaleshi Naposledy aktualizované: 11.3.2023 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

Vegasoo Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Vegasoo Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (5)

Recenze uživatelů na Vegasoo Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Vegasoo Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnotilo 5 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 2 roky
Vyhrálo velké množství peněz (20 tis.)
Posílali jsme je tam a zpět po dobu 3 týdnů a zaslali veškerou potřebnou dokumentaci. Dostal jsem e -mail, že jsem byl schválen a že výběr bude vyplacen co nejdříve. Další den mi přišla nová pošta, že potřebují ještě více dokumentů.
Řekl mi, že bezpečnostní oddělení to prozkoumá co nejdříve, ale nikdy to neudělali. Drž se dál od tohoto kasina. PODVOD
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Vegasoo Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Vegasoo Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Nadprůměrný7.0/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina z velké části spravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili průměrnou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie při hře s bonusem, zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Stížnosti na Vegasoo Casino a jejích přidružené kasina (217)

217Všechny0Otevřené40Nevyřešené82Vyřešené95Odmítnuté

Stížnosti přímo na Vegasoo Casino

Stížnosti na přidružené Vegas Hero Casino (4)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$2 600
Vegas Hero Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 291,25 €
Vegas Hero Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 934 €
Vegas Hero Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 210 €
Vegas Hero Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 31.8.2021

Stížnosti na přidružené Casino Lab (18)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 661,3 $
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 $
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £597
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 18.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £160
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 18.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £600
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 034
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £11 500
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £540
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 175
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: NZ$1 090
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £17 000
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 240 €
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £2 200
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 31.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 258
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £247
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £50,02
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 100
Casino Lab
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.12.2020

Stížnosti na přidružené Casino Masters (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 999 €
Casino Masters
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 405 €
Casino Masters
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 24.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 050 €
Casino Masters
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 15.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Casino Masters
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 30 €
Casino Masters
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.5.2021

Stížnosti na přidružené Pelaa Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 999 €
Pelaa Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 €
Pelaa Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 186 $
Pelaa Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.12.2021

Stížnosti na přidružené Spins Joy Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Spins Joy Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.4.2020

Stížnosti na přidružené Genesis Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 400
Genesis Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 410,2 $
Genesis Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 25.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 155 €
Genesis Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 18.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 194 €
Genesis Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 27.7.2020

Stížnosti na přidružené Casino Dome (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 600 €
Casino Dome
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 €
Casino Dome
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$821
Casino Dome
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Casino Dome
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.4.2021

Stížnosti na přidružené Playerz Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 646,23 €
Playerz Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 300 €
Playerz Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Playerz Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 550 €
Playerz Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 24.12.2021

Stížnosti na přidružené Kassu Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 091 €
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 115 €
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £230
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 29.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £160
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £150
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 75 €
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.3.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.2.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 80 €
Kassu Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.2.2020

Stížnosti na přidružené Casino Planet (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 100 €
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £665
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 $
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £3 400
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £650
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £400
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 27 550 INR
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 kr
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £200
Casino Planet
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.4.2021

Stížnosti na přidružené Casino Gods (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 400
Casino Gods
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 15 €
Casino Gods
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £150
Casino Gods
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 400 kr
Casino Gods
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 €
Casino Gods
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.6.2020

Stížnosti na přidružené Sloty Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Sloty Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 14.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 21 000 INR
Sloty Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 13.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 500 €
Sloty Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 €
Sloty Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.2.2020

Stížnosti na přidružené Funbet Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Funbet Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.4.2021

Stížnosti na přidružené Casoola Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £245
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £300
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 kr
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 580 €
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 INR
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 13.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 402
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 18.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £40
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.3.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 71 €
Casoola Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.2.2020

Stížnosti na přidružené Casino Cruise (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 000
Casino Cruise
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.10.2021

Stížnosti na přidružené Spinit Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Spinit Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$2 860
Spinit Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 17.7.2020
Zobrazit další stížnosti (+73)
Diskuze

Vegasoo Casino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká Vegasoo Casino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

Vegasoo Casino platební metody

Prohlídněte si přehled platebních metod, které Vegasoo Casino podporuje, a související limity a poplatky spojené s transakcemi do nebo z vašeho kasinového účtu.

Platební metoda Vklad
Limity a poplatky
Výběr
Limity a poplatky
Čekací lhůta při výběruPodrobnosti
NetellerNeteller 10 € - 5 000 €
10 € - 2 300 €
-
SkrillSkrill 10 € - 5 000 €
10 € - 2 300 €
-
PaySafeCardPaySafeCard 10 $ - 300 $
Nedostupné -
Payz (ecoPayz) Payz (ecoPayz) 10 € - 1 000 €
10 € - 2 300 €
-
VISAVISA 10 € - 5 000 €
10 € - 2 300 €
1 - 3 dny
MastercardMastercard 10 € - 5 000 €
10 € - 2 300 €
1 - 3 dny
Diners ClubDiners Club 800 INR - 400 000 INR
Nedostupné -
American ExpressAmerican Express 800 INR - 400 000 INR
Nedostupné -
VISA ElectronVISA Electron 10 € - 5 000 €
10 € - 2 300 €
1 - 3 dny
MaestroMaestro 10 € - 5 000 €
Nedostupné -
AstroPayAstroPay Can$10 - Can$5 000
Can$10 - Can$3 000
-
Bank transferBank transfer Nedostupné 10 € - 2 300 €
3 - 5 dny
UPIUPI 800 INR - 400 000 INR
800 INR - 200 000 INR
2 - 3 dny
Google PayGoogle Pay 800 INR - 400 000 INR
Nedostupné -
PaytmPaytm 800 INR - 400 000 INR
Nedostupné -
RuPayRuPay 800 INR - 400 000 INR
Nedostupné -
InteracInterac Can$10 - Can$2 500
Nedostupné -
Interac e-TransferInterac e-Transfer Can$10 - Can$2 500
Can$10 - Can$3 000
-
ApplePayApplePay 10 € - 5 000 €
10 € - 2 300 €
1 - 3 dny
MuchBetterMuchBetter 10 $ - 1 000 $
10 $ - 2 300 $
-
JetonJeton 10 € - 5 000 €
10 € - 2 300 €
-
Rapid TransferRapid Transfer 10 € - 5 000 €
10 € - 2 300 €
0 - 1 den
MiFinityMiFinity 10 € - 5 000 €
10 € - 2 300 €
-
Ve vaší zemi není dostupné
  • Pay N Play
  • Měny
    CZK,EUR,USD,AED,BGN,BHD,CAD,DKK,GBP,GEL,HRK,INR,ISK,KWD,MXN,NGN,NOK,NZD,PEN,PLN,QAR,RON,RUB,SAR,SEK,TRY,ZAR
    flash-message-reviews
    Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
    flash-message-news
    Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
    Forum_alt
    Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
    Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
    Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky