DomůSpinamba Casino recenze
Spinamba Casino recenze
Nepřijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Důležité (1)
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (9)
  • Mastercard
  • VISA
  • Bitcoin
  • Bank transfer
  • Binance Coin (BNB)
  • Jeton
  • Tether
  • eZeeWallet
Limity pro výběr
 mesíčně
40 000 €
 za týden
10 000 €
 za den
2 000 €
Atlantic Management B.V.
2019
> 20 000 000 Kč
  • Curaçao (Curaçao Interactive Licensing) (Neověřitelné)
PřehledBonusyUživatelské recenze6Index bezpečnostiDiskuze1Platební metody 9
Důležité: Pravost licence tohoto kasina se nám nepodařilo ověřit Tohle kasino má na svém webu uvedenou licenci, ale nám se ji nepodařilo ověřit. To znamená, že může být falešná.
Doporučená kasina pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Sazka Hry Logo
2.Sazka Hry
Skvělá zákaznická podpora
Betano Casino CZ Logo
3.Betano Casino CZ
Celkově dobré kasino
Forbes Casino Logo
4.Forbes Casino
Live chat dostupný 24/7
Zobrazit více

Spinamba Casino casino recenze

Kasino Spinamba Casino jsme důkladně prověřili a udělili mu velmi nízký index bezpečnosti, což znamená, že ho nepovažujeme za bezpečné kasino. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Spinamba Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Spinamba Casino menší online casino vzhledem k jeho příjmům. Je však součástí velké skupiny příbuzných kasin s vysokými kombinovanými výnosy. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

Spinamba Casino má neověřitelnou licenci. Pokusili jsme se licenci kasina ověřit, ale nepodařilo se nám to. Z tohoto důvodu si proto nemůžeme být jisti, že kasino tuto licenci skutečně má.

V současné době máme v naší databázi 3 stížností přímo o tomto kasinu a 44 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 13 452 černých bodů, z nichž 8 354 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Jsou tu některé neférové obchodní podmínky bonusů, které mohou způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Na základě nashromážděných informací, které jsme vyhodnotili v naší recenzi, má kasino Spinamba Casino velmi nízký index bezpečnosti. Nedoporučujeme vám v něm hrát a důrazně vám doporučujeme držet se od něj dál.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (9)
  • Mastercard
  • VISA
  • Bitcoin
  • Bank transfer
  • Binance Coin (BNB)
  • Jeton
  • Tether
  • eZeeWallet
Limity pro výběr
 mesíčně
40 000 €
 za týden
10 000 €
 za den
2 000 €

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Sázky na eSporty
Žádné crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (8)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (8)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (3)

Výrobci her
Zobrazit vše (140)

  • Apollo Games
  • NetEnt
  • Nolimit City
  • Playtech
  • Red Tiger Gaming
  • Betsoft Gaming
  • Pragmatic Play
  • Microgaming
SCREENSHOTY KASINA
spinamba_casino_homepage_desktop
spinamba_casino_homepage_mobile

Pro

  • Dobrý výběr výrobců her
  • Široká nabídka měn
  • Masivní výběr her včetně širokého spektra živých her s krupiérem

Proti

  • Reputace ovlivněna sesterskými kasinami
  • Živý chat je k dispozici 24/7, ale ne pro všechny jazyky
  • Ne všechny smluvní podmínky jsou přeloženy do jazykové varianty uvedené na webových stránkách

Zajímavá fakta

  • Malé mezinárodní kasino
Autor a garant: Peter Cole Naposledy aktualizované: 23.1.2023 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

Spinamba Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Spinamba Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (6)

Recenze uživatelů na Spinamba Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Spinamba Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnotilo 6 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 10 měsíci
Normální kasino, spousta poskytovatelů, spousta bonusů, ověření proběhlo rychle, peníze (výhry) byly vyplaceny, výběr byl proveden do BTC peněženky. Výběr je dlouhý, přihláška byla zpracována 36 hodin, při potvrzení čekala dalších cca 48 hodin, než dorazila na peněženku
  • Spousta bonusů
  • Mnoho poskytovatelů
  • Dlouhý výběr výher do BTC
  • Limit transakce 500 €
• před 2 roky
Měl jsem zisk 300 eur, ale nebyl vyplacen a ještě se probíralo, že zisk nikdy neexistoval.
Je to prostě zpronevěra a bude to mít následky.
něčemu takovému se říká podvod!!
  • nedoporučeno
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Spinamba Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Spinamba Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Velmi nízký1.9/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o středně velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili vysokou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina mírně negativní dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Varování

Důležité: Pravost licence tohoto kasina se nám nepodařilo ověřit Tohle kasino má na svém webu uvedenou licenci, ale nám se ji nepodařilo ověřit. To znamená, že může být falešná.

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie při hře s bonusem, zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Další faktory

  • Provozováno s neověřitelnou licencí

Stížnosti na Spinamba Casino a jejích přidružené kasina (267)

267Všechny0Otevřené51Nevyřešené63Vyřešené153Odmítnuté

Stížnosti přímo na Spinamba Casino

Stížnosti na přidružené SuperCat Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 679 €
SuperCat Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 24.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 720 €
SuperCat Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 16.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 €
SuperCat Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 21.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 290 €
SuperCat Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 5.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
SuperCat Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 4.2.2021

Stížnosti na přidružené Slottyway Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 R$
Slottyway Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 16.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 €
Slottyway Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 22.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Slottyway Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 28.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 7 290 €
Slottyway Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 2.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Slottyway Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 21.7.2020

Stížnosti na přidružené SpinBounty Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 900 R$
SpinBounty Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 20.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 489,6 €
SpinBounty Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 10.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 344 zł
SpinBounty Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 30.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 160 €
SpinBounty Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 19.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 13 000 R$
SpinBounty Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 15.3.2022

Stížnosti na přidružené LuckyBird Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
LuckyBird Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 19.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
LuckyBird Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 4.12.2019

Stížnosti na přidružené All Right Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: $75 000 CLP
All Right Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 14.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
All Right Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 21.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 115 €
All Right Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 29.6.2022

Stížnosti na přidružené Slottica Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 18 000 ₴
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 21.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 R$
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 16.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 R$
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 26.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 2.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 162 €
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 22.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 737 €
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 4.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 660 €
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 30.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 000 INR
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 4.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 489 €
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 21.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 750 €
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 15.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 010 €
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 4.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 680 €
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 21.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 29.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 258 €
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 29.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 480 €
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 5.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$10
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 16.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 19.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 25.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 214 €
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 11.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: $16 000 ARS
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 2.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 600 €
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 6.3.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 9.2.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: TL 125
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 15.1.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 Kč
Slottica Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 25.9.2019

Stížnosti na přidružené Fortune Clock Casino (Stejný management, jiný majitel kasina)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 600 €
Fortune Clock Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 6.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 950 €
Fortune Clock Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 9.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Fortune Clock Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 13.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Fortune Clock Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 13.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 340 €
Fortune Clock Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 12.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 925 €
Fortune Clock Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 16.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
Fortune Clock Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 24.3.2020

Stížnosti na přidružené Loki Casino Online (Stejný management, jiný majitel kasina)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Černé body: 892(223 pro toto kasino) Stejný management, jiný majitel kasina
Sporná částka: 1 641 €
Loki Casino Online
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 21.1.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Loki Casino Online
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 1.11.2019
Zobrazit další stížnosti (+66)
Diskuze

Spinamba Casino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká Spinamba Casino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

Spinamba Casino platební metody

MastercardVISABitcoinBank transferBinance Coin (BNB)JetonTethereZeeWalletMiFinity
Měny
EUR,USD,ARS,AUD,BRL,CAD,CHF,CLP,INR,JPY,KZT,MXN,NOK,NZD,PEN,PLN,ZAR
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
Forum_alt
Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky