DomůPosido Casino recenze
Posido Casino recenze
Nepřijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (53)
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Mastercard
  • VISA
  • EPS
  • Multibanco
  • Neosurf
Limity pro výběr
 mesíčně
10 000 €
 za den
500 €
Adonio N.V.
2022
> 1 000 000 000 Kč
  • Curaçao (Curaçao)
PřehledBonusyUživatelské recenze4Index bezpečnostiDiskuze174Platební metody 53
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Sazka Hry Logo
2.Sazka Hry
Skvělá zákaznická podpora
Forbes Casino Logo
3.Forbes Casino
Live chat dostupný 24/7
Betano Casino CZ Logo
4.Betano Casino CZ
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

Posido Casino casino recenze

Kasino Posido Casino jsme důkladně prověřili a udělili mu vysoký index bezpečnosti, což znamená, že je to skvělé kasino, ve kterém si můžete zahrát. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Posido Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Posido Casino středně velké online casino vzhledem k jeho příjmům. Je však součástí velké skupiny příbuzných kasin s vysokými kombinovanými výnosy. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

V současné době máme v naší databázi 0 stížností přímo o tomto kasinu a 5 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 316 černých bodů, z nichž 316 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Upozornění: Posido Casino obsahuje určité části podmínek bonusů, které považujeme za nespravedlivé pro hráče v kasinu. Ty by mohly způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi můžeme jednoznačně říci, že Posido Casino je velmi dobré online kasino. Můžete očekávat, že s vámi bude dobře zacházeno a získáte příjemné zážitky, pokud se u nich rozhodnete hrát.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (53)
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Mastercard
  • VISA
  • EPS
  • Multibanco
  • Neosurf
Limity pro výběr
 mesíčně
10 000 €
 za den
500 €

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Sázky na eSporty
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka česky
Všechny jazyky (11)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Živý chat pouze v angličtině

Výrobci her
Zobrazit vše (95)

  • Apollo Games
  • NetEnt
  • Nolimit City
  • Red Tiger Gaming
  • Betsoft Gaming
  • Pragmatic Play
  • Microgaming
  • Big Time Gaming
SCREENSHOTY KASINA
posido_casino_game_gallery_desktop
posido_casino_homepage_desktop
posido_casino_promotions_desktop
posido_casino_game_gallery_mobile
posido_casino_homepage_mobile
posido_casino_promotions_mobile

Pro

  • Dobrý výběr her
  • Velmi přátelská podpora
  • K dispozici jsou Live hry

Proti

  • Ne všechny platební metody jsou dostupné pro všechny země

Zajímavá fakta

  • Společnost se zaměřuje na kasinové i sportovní sázení
  • Průměrné měsíční limity výběrů
  • Výše maximálního měsíčního limitu výběru závisí na stavu hráče
Autor a garant: Jannete Hills Naposledy aktualizované: 29.5.2024 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

Posido Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Posido Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (4)

Recenze uživatelů na Posido Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Posido Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnotili 4 uživatelé

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před měsícem
Hrozné kasino....vložené peníze, byly odepsány z mého účtu, ale nebyly připsány na můj účet v kasinu....Mohu jen všechny varovat...drž se dál od tohoto kasina
• před 2 měsíci
Toto kasino nikomu nedoporučuji. Poté, co jsem dostal své peníze, požádal jsem o uzavření svého herního účtu. Herní účet byl uzavřen i když na účtu bylo 7€, nestihl jsem si ho zahrát, protože herní účet má limit na ztrátu. Nejde o velké peníze, ale o princip. V chatu bylo slíbeno, že peníze budou vráceny, ale nebylo. E-mailem jsem požádal o kopii chatové konverzace asi před 3 týdny. Ani na další emaily jsem nedostal odpověď.
Navzdory slibům nebyly peníze zanechané na účtu 25.3.24 vráceny.
  • Maximální výběr 500 € za den
  • Neodpovídání na emaily
• před 6 měsíci
Na ověření jsem čekal několik týdnů. účet byl zablokován a platba obrácena. SCAM
  • nevyplácet
  • nemožné ověření
• před rokem
Pravděpodobný SCAM! Varuji před platbami. Na konci října jsem u nich provedl vklad (nedostal jsem bonus za 1. vklad i když jsem vše udělal správně, ale nevadí). 1. listopadu jsem objednal 3 výběry, dostal jsem informaci, že výběry trvají až 3 pracovní dny. Po 3 dnech jsem zjistil, že výběry jsou již u finančního operátora a do pár hodin je budu mít na účtu, druhý den stejný překlad. Po dalších 2 dnech mi na chatu přišla informace, že platby přijímá finanční oddělení a budou brzy vyplaceny (tzn. že nejsou u finančního operátora několik dní :)) A tak jsem 3 týdny pravidelně žádal o chvilku trpělivosti a ujistil mě, že své výplaty dostanu brzy.
  • nevyplácejí peníze
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Posido Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Posido Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Vysoký8.3/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o středně velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie (i při hraní bez bonusu), zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Stížnosti na Posido Casino a jejích přidružené kasina (265)

265Všechny14Otevřené5Nevyřešené106Vyřešené140Odmítnuté

Stížnosti přímo na Posido Casino

Stížnosti na přidružené 7Signs Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 500 €
7Signs Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
7Signs Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.7.2022

Stížnosti na přidružené Frumzi Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
Frumzi Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 600 €
Frumzi Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 134 €
Frumzi Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
Frumzi Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Frumzi Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 29.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 301 €
Frumzi Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 294 €
Frumzi Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 31.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 16 €
Frumzi Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 29.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 000 INR
Frumzi Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 5.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 R$
Frumzi Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.12.2023

Stížnosti na přidružené AmunRa Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
AmunRa Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
AmunRa Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
AmunRa Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 470 €
AmunRa Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 170 €
AmunRa Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 19.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
AmunRa Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
AmunRa Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
AmunRa Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 780 €
AmunRa Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
AmunRa Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 630 €
AmunRa Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.11.2020

Stížnosti na přidružené 5Gringos Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 790 €
5Gringos Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
5Gringos Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 000 €
5Gringos Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 8 000 zł
5Gringos Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
5Gringos Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 640 $
5Gringos Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 475 €
5Gringos Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 000 €
5Gringos Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 €
5Gringos Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
5Gringos Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 €
5Gringos Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 €
5Gringos Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 18.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
5Gringos Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 145 €
5Gringos Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.8.2021

Stížnosti na přidružené Sportaza Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 80 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 260 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 26.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 910 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 kr
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 5.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 16 800 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 690 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 558 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 29.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 140 R$
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 429 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 25.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 24.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 22 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 25.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 420 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 130 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 630 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 240 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 500 €
Sportaza Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.7.2021
Zobrazit další stížnosti (+110)
Diskuze

Posido Casino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká Posido Casino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

Posido Casino platební metody

SkrillNetellerPaySafeCardMastercardVISAEPSMultibancoNeosurfPostepayBitcoinBank transferSafety PaySantanderSkrill 1-TapTetherLitecoinEthereumJetonMiFinityUTORGUSD CoinDogecoinSolanaInteracInterac e-TransferRapid TransferPay4FunMuchBetterMachBinance PayBank of IrelandItaúWebPayPago EfectivoKhipuCaja PiuraCaja ArequipaCaja TacnablikING BankBBVACaja CuscoCaja HuancayoBinance Coin (BNB)Shiba InuAllied Irish Banks (AIB)BonificoBPICaixa Geral de DepositosPromptPayRaiffeisen BankCaja Municipal de IcaTrue Money
Měny
CZK,EUR,USD,AUD,CAD,CHF,CLP,HUF,NOK,NZD,PEN,PLN,SGD
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
Forum_alt
Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky