DomůPlatincasino recenze
Platincasino recenze
Nepřijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (25)
  • Neteller
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Mastercard
  • VISA
  • Neosurf
  • Bitcoin
  • AstroPay
Limity pro výběr
 mesíčně
15 000 €
 za týden
7 500 €
Latiform B.V.
2013
> 1 000 000 000 Kč
  • Curaçao (Gaming Curaçao)
PřehledBonusyUživatelské recenze89Index bezpečnostiDiskuze57Platební metody 25
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Betano Casino Logo
2.Betano Casino
Skvělá zákaznická podpora
Forbes Casino Logo
3.Forbes Casino
Celkově dobré kasino
Sazka Hry Logo
4.Sazka Hry
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

Platincasino casino recenze

Kasino Platincasino jsme důkladně prověřili a udělili mu vysoký index bezpečnosti, což znamená, že je to skvělé kasino, ve kterém si můžete zahrát. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Platincasino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Platincasino jedno z největších online kasin s obrovskými příjmy a počtem hráčů. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

V současné době máme v naší databázi 6 stížností přímo o tomto kasinu a 1 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 2 659 černých bodů, z nichž 25 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Upozornění: Platincasino obsahuje určité části smluvních podmínek, které považujeme za nespravedlivé vůči hráčům kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi můžeme jednoznačně říci, že Platincasino je velmi dobré online kasino. Můžete očekávat, že s vámi bude dobře zacházeno a získáte příjemné zážitky, pokud se u nich rozhodnete hrát.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (25)
  • Neteller
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Mastercard
  • VISA
  • Neosurf
  • Bitcoin
  • AstroPay
Limity pro výběr
 mesíčně
15 000 €
 za týden
7 500 €

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (6)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (3)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (3)

Výrobci her
Zobrazit vše (124)

  • Novomatic
  • NetEnt
  • Playtech
  • Nolimit City
  • Red Tiger Gaming
  • Betsoft Gaming
  • Pragmatic Play
  • Big Time Gaming
SCREENSHOTY KASINA
platincasino_game_gallery_desktop
platincasino_homepage_desktop
platincasino_promotions_desktop
platincasino_game_gallery_mobile
platincasino_homepage_mobile
platincasino_promotions_mobile

Pro

  • Více měn na jednom účtu
  • Jednoduchý a čistý design webových stránek
  • Vložte, vyberte nebo hrajte přímo s Bitcoiny
  • Obrovský výběr poskytovatelů her
  • Masivní výběr her včetně širokého spektra živých her s krupiérem

Proti

  • Nepřekládaný obsah pro některé jazyky
  • Live chat není k dispozici nonstop

Zajímavá fakta

  • Velké mezinárodní kasino
  • Vklady musí být vsazeny 3x před žádostí o výběr
  • Průměrné měsíční limity výběrů
Autor a garant: Ayberk Ayan Naposledy aktualizované: 10.5.2024 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

Platincasino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Platincasino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (89)

Recenze uživatelů na Platincasino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Platincasino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Smíšená

Hodnotilo 89 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 2 týdny
O tomto místě nelze říci nic špatného. Existuje jen obrovský výběr her pro každý vkus.

Proces výběru trvá přibližně 48 hodin, ale peníze obdržíte.
• před 2 týdny
Vložil jsem hodně, a jakmile jsem vyhrál 100, chtěl jsem si vybrat a on mě požádal o výplatní pásku, řidičský průkaz, občanku, vlastnictví banky, bankovní kartu, registraci a já jim vše poslal a on vše schválil. A jelikož už nemuseli žádat a nechtěli platit,. Uzavřeli mi účet s 220 eury, jsou to podvodníci, buďte opatrní
  • ______-
  • -___
• před 4 měsíci
platforma zmanipulovala RTP
Každé herní kolo má uzávěrku, není možné vyhrát 10x nebo 20x
vloženo téměř 500 eur
jedno ze špatných kasin, ve kterých jsem dosud hrál
Normálně musí být kasino mimo síť, protože je považováno za podvodnou platformu
  • Tady můžete přijít o hodně peněz, to se mi líbí, protože je to naše chyba
  • Platforma zmanipulovala RTP a je extrémně nebezpečné hrát
• před 5 měsíci
Výběry trvají dlouho, kasino nedoporučuji, chybí někteří poskytovatelé, hry platí velmi málo, promo akcí je velmi málo
  • Vklad
  • Pomalé výběry, nízké RTP
  • nedoporučuji
• před 8 měsíci
Toto kasino umožňuje hráčům, kteří jsou trvale sami vyloučeni, aby se mohli přihlásit ke svým účtům a provádět vklady.
Podpora neexistuje.
Rtp je tak nízké, že se hry cítí špatně.
Drž se dál od tohoto kasina, je jedno z nejhorších, jaké jsem kdy hrál.
  • Špatné hry
  • Špatný Rtp
  • Bez podpory
  • Nečekejte, že od nich dostanete nějaké peníze
• před 9 měsíci
Obrovské problémy s výplatou, ověření trvalo týdny, vždy za mnou přišli s novým „problémem"
  • již léta dobře známá
  • solidní množství her
  • pomalé výplaty
  • nepřátelská zákaznická podpora
  • zpoždění s výplatou (masivní)
  • nízké RTP
• před 10 měsíci
Nízký rtp, nižší, než je uvedeno na stránce. Nevím, co se stalo, ale asi změnili majitele. Bylo to dobré kasino, ale nyní je to podvod. Nehraj si tady.
  • Spousta poskytovatelů
  • Nižší než obvykle rtp
  • Nedůvěryhodné sloty
  • Nepříjemné povídání
• před 11 měsíci
Toto kasino je totální zklamání, stejně jako ostatní. Mohu potvrdit, že je to průšvih s falešnými hrami a nulovými pozitivy. Hry se zdají totálně zmanipulované neexistujícími RTP a vypadají jako laciné knokauty, ani zákaznická podpora vůbec nepomohla. Jasně negativní zkušenost, nedoporučuji tam ani zkoušet hrát
• před rokem
Dobrý den,

Pro mě bylo kasino startem do „světa" online herní knihovny.

Na této stránce hraji již 2 1/2 roku.
V roce 2021 jsem vydělal spoustu výher a také je vyplatil.
Moje ověření v té době trvalo asi týden, což byla dlouhá doba, ale nezbytná, protože jsem vyhrál částku kolem 2000 EUR a více.

To byla do té doby moje nejvyšší výhra a bál jsem se, že peníze nedostanu, dokud je nevyplatím.

Ale po týdnu jsem úspěšně prošel ověřením a obdržel peníze převodem na můj bankovní účet.

Následující rok (2021) to šlo velmi dobře a měl jsem plus kolem 4000 EUR. To se dá na stránce velmi pěkně zobrazit.

Myslel jsem, že jsem měl štěstí.

2022/2023 mi ukázal opak, RTP je nyní pro mě téměř 0, bez ohledu na to, na kterého poskytovatele/slot půjdu, téměř žádné zisky nebo žádné zisky. Peníze jsou doslova "sežrány".

Moje plus ~4000€ se změnilo na - v letech 22 a 23. (Asi ještě víc). To mi přijde velmi zvláštní.

Pokud tam udělám vklad (bonusová nabídka) a prohraju tyto peníze, snažím se kasino dlouho nenavštívit. Úplně se tomu vyhýbám, protože už to pro mě osobně nepřijde jako „šťastné nebo nešťastné".

Pozdrav
  • Platby jsou obvykle zpracovány rychle (po úspěšném ověření)
  • pěkné uspořádání stránek.
  • nespravedlivé bonusové nabídky (vklad + bonusová nabídka)
  • špatný zákaznický servis
  • špatné RTP
  • Možnost vkladu (Mifinity) není k dispozici
  • obecně velmi málo bonusových nabídek
  • Ověření trvá dlouho. (~1 týden)
• před rokem
U většiny her je RTP nastaveno pod 95 %. Sledujte, co hrajete! RTP byste měli najít v informacích o hře.
  • Dokumenty byly rychle zkontrolovány.
  • Nízká návratnost k hráči!
• před rokem
Mohu jen souhlasit s negativními recenzemi. V žádném jiném kasinu jste v posledních letech neplatili častěji než v Platincasinu. Šance na výhru v porovnání s ostatními kasiny, ve kterých hraji, jsou naprosto špatné. Kdybych hrál jen v Platincasinu, byl bych teď určitě v konkurzu. Alespoň jsem v plusu. Mnoho her a žádné omezení bonusů, ale co naplat, jen prohráváte. Nulová šance na výhru. Taky se mi zdá, že s bonusem máš ještě méně šancí (jiné RTP?).
Zaměstnanci chatu označili Nilse za katastrofu. Nedávno jste dostali volné peníze za vklady. Podle webu byl bonus platný pro vklady provedené do 22. května 2023. Vložené 22.5.2023, neobdrželi žádný bonus. Casinokönig Nils v chatu řekl, že bych měl vyprázdnit mezipaměť...protože se mi webová stránka zobrazuje špatně (pro informaci: když otevřete bonus, zobrazí se podmínky pro získání bonusu a bylo 22. května 2023). Zdá se, že Nils není tak zběhlý v vstřícnosti k zákazníkům. Na trénink! Nebo jsou lži touží po exekutivním patře?
  • Rychlý server
  • Mnoho her
  • Nulová šance na výhru
  • Chat katastrofa
• před rokem
Velkým zklamáním se pro mě bohužel stalo i kasino.
Zisky byly vždy uspokojivé, ale k čemu to je, když se problémy stále objevují?
Zákaznický servis není dostupný přes live chat asi 1 měsíc (alespoň pro mě).
- Na e-maily obvykle není žádná odpověď. Pokud ano, tak až po 3-4 dnech.
-Hry se zastavují
-Žádné/nebo vzácné bonusové akce a maximální konverzní faktor 100€, nezajímavé pro časté hráče
-I když jste plně ověřeni a již jste provedli platby, tyto jsou vždy vráceny bez udání důvodů.
Na můj dotaz jsem do dnešního dne nedostal odpověď, což mě nakonec nepřivedlo k rozhodnutí svůj účet navždy zavřít.
Pozor, mám 2 nejvyšší VIP statusy a tento obvykle každý měsíc. Dodnes jsem neslyšel o žádných bonusových akcích nebo prioritních výplatách, jak je uvedeno na webu.

Škoda, že jsou tam hráči tak opomíjení, ale možná těmito větami zachráním jednoho nebo druhého od zažívání hořkého.


  • Velmi dlouhé čekací doby na zpětnou vazbu prostřednictvím e-mailu (3-5 dní)
  • Žádný živý chat
  • Hry havarují
  • Žádné VIP funkce
  • Panel vyhledávání shod funguje jen zřídka
  • Některé hry nefungují u různých poskytovatelů
  • Ne všechny způsoby vkladu lze vyplatit.
  • Neustále se přidávají nové způsoby vkladu, což znamená, že je znovu vyžadován proces ověření
• před rokem
Platinu bych rád zmínil pozitivně, hry jsou skutečné, štěstí k tomu patří, mám dobré zkušenosti s podporou, co vidím jako problém jsou výplaty, s každým AZ jsem měl problémy, které se vyřešily, větší AZ ne možné, vše nad 150 je problematické, myslím si, že platinová výplatní politika potřebuje zlepšení, zvláště ve velkém kasinu. Přesto tam hraju dál.
  • Dobrý výběr her
  • živé kasino
  • Mnoho poskytovatelů
  • Neprůhledné výplaty, neprůhledné
• před rokem
Přesně to, co řekli všichni ostatní. Falešné hry, na této není nic pozitivního. Hry mají neexistující RTP a jsou zjevně pašovány. Jak to může mít 8.9?
• před rokem
Páni, skvělé kasino!
Dříve jsem o tomto místě neslyšela, nedávno jsem šla hrát a byla příjemně překvapena. Skvělé bonusy a velmi rychlé výplaty! Nedávno se tu objevilo sportovní sázení, plánuji to zkusit!
Jediné, co musím říct, je, že někdy na webu trvá otevření některých stránek extrémně dlouho, ačkoli můj internet je dobrý. Celkově se mi to líbí.
  • Dobré bonusy
  • Rychlé výplaty
  • Některé stránky webu jsou někdy zpožděné
• před rokem
Tohle je prostě HROZNÉ KASINO! Za prvé, mají falešné hry! Přesvědčil jsem se o tom, i když jsem četl recenze ostatních hráčů! Za druhé, je legrační číst dobré recenze kasina, které napsal, bez lajků. A mnoho negativních recenzí napsaných živými lidmi, skutečnými hráči, kterým ostatní hráči dali lajky. Moje rada je nekontaktovat toto kasino, jsou to podvodníci a lupiči!
  • FAKE GAMESTHEIR
  • JEJICH HODNOCENÍ JE FAKE
  • TOTO JE NEJHORŠÍ KASINO, KTERÉ JSEM KDY HRÁL
• před rokem
Dobrý den, mám mnoho zkušeností s online kasiny, možná až příliš, je to poprvé, co jsem udělal recenzi, protože příležitost si to zaslouží, zaregistrujte se zde, provedl jsem vklad 20 eur, abych získal bonus za vklad, s bonus Získal jsem svou dosavadní nejlepší cenu 1275 eur v jedné hře se sázkou 1 e během bonusové konverzace. S vědomím, že většině kasin trvá ověření dat a schválení výběrů týdny a také s vědomím, že mnoho z nich omezuje bonusové výdělky, nebylo moje očekávání vysoké, že obdržím dobrou částku, natož tak rychle. Konečný výsledek byl takový, že jsem podal žádost o výběr 1000 eur, poslal dokumentaci a v tu chvíli mi řekli, že je něco špatně, hned jsem to napravil a moje překvapení je, že během hodin jsem měl veškerou dokumentaci ověřenou a ještě více překvapivé, že jsem měl Odstoupení schváleno také unisono za 1000 eur! Nemohl jsem tomu uvěřit, ach, poslední záběr byl, když peníze dorazily na můj účet v době schvalování... Upřímně, byla to ta nejlepší zkušenost, jakou jsem online zažil, vzhledem ke všemu, co bylo řečeno. budou hrát znovu a vřele doporučuji, abyste prokázali svou profesionalitu
• před rokem
Platincasino.es je fantastické online kasino, které hráčům nabízí skvělý zážitek se širokou nabídkou her a atraktivním uvítacím bonusem. Španělský podpůrný tým je nápomocný a vždy ochotný pomoci hráčům s jakýmikoli problémy, které mohou mít. Výběr her je rozmanitý a zahrnuje některé z nejoblíbenějších titulů od špičkových poskytovatelů softwaru. Možnosti plateb jsou bezpečné a efektivní, takže hráči mohou snadno provádět vklady a výběry.

Uvítací bonus je jedním z vrcholů Platincasino.es. Novým hráčům je nabídnut štědrý bonusový balíček, který lze použít k navýšení jejich bankrollu a prodloužení herního času. Tento bonus podléhá smluvním podmínkám, ale pro hráče je to skvělý způsob, jak začít a získat představu o kasinu a jeho hrách.

Španělský podpůrný tým na Platincasino.es je další vynikající funkcí. Tým je k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a je vždy ochoten hráčům pomoci s jakýmikoli dotazy nebo problémy, které mohou mít. Tým podpory lze kontaktovat prostřednictvím živého chatu nebo e-mailu a reagují rychle a profesionálně.

Výběr her na Platincasino.es je rozmanitý a zahrnuje některé z nejpopulárnějších titulů od špičkových poskytovatelů softwaru, jako jsou NetEnt, Microgaming a Yggdrasil. Hry zahrnují kombinaci klasických automatů, video automatů, stolních her a her s živými dealery, které poskytují něco pro každého. Hry jsou férové a grafické a zvukové efekty jsou špičkové, což zajišťuje příjemný herní zážitek.

A konečně, možnosti plateb na Platincasino.es jsou bezpečné a efektivní. Hráči mohou provádět vklady a výběry pomocí řady metod, včetně kreditních/debetních karet, elektronických peněženek a bankovních převodů. Transakce jsou zpracovávány rychle a zavedená bezpečnostní opatření zajišťují ochranu osobních a finančních údajů hráčů.

Na závěr, Platincasino.es je fantastické online kasino, které hráčům nabízí skvělý herní zážitek. Uvítací bonus, španělská podpora, výběr her a platební možnosti jsou prvotřídní, což z něj dělá skvělou volbu pro hráče, kteří hledají spolehlivé a příjemné online kasino.
  • Španělská podpora
  • Uvítací bonus
  • Obrovský výběr her
  • Možnost mnoha plateb
  • Zatím nepříliš populární
• před rokem
PODVODNÍK!!! KRADOU PENÍZE ZÁKAZNÍKA!!!! Zaregistroval jsem se v tomto kasinu, složil zkoušku, obdržel e-mail, že můj účet byl ověřen a začal hrát. Hrál jsem různé sloty a když jsem požádal o stažení, společnost napsala, že nyní nejsou spokojeni s kvalitou mých dokumentů, a také mě požádali, abych jim poslal selfie s dokumentem v mých rukou a kusem papíru, že Datum a název kasina a také napište, že jsem jim poslal výpis z účtu. Všechny tyto dokumenty jsem jim poslal ještě tentýž den. Ale dnes vidím, že můj účet je deaktivován. To znamená, že mi deaktivovali účet zpronevěrou mých peněz. Čekal jsem více než 1,5 hodiny na chatu podpory, abych zjistil, v čem je problém, ale nikdo nikdy nezasahoval, prostě mě ignorují. Proto doporučuji hráčům, aby se drželi dál od tohoto nepoctivého kasina. Konečně, vaše peníze mohou být vybrány bez vysvětlení, jak se stalo mně
  • PODVODNÍK!!!
  • KRADOU PENÍZE ZÁKAZNÍKA!!!!
  • Váš účet může být deaktivován z jakéhokoli důvodu
  • Peníze zákazníka jsou odcizeny kasinu
• před rokem
Téměř před 2 týdny jsem v tomto kasinu vyhrál o něco méně než 60 000 eur. Kasino navrhuje výplaty tak, jak se jim to líbí. Nejvíc mi vadí, že ve VIP zákaznickém chatu si můžete zaskakovat kolikrát chcete, čekat 30 a více minut a nikdo neodpovídá. E-mailová podpora odpovídá rychle, ale ráda uhne nebo neodpoví na otázky ohledně platby vůbec.

Na dotazy e-mailem, kdy mi budou vyplaceny výhry, většinou neodpovídáme příliš šťastně. Kasino mi už skoro 2 týdny říká, že ještě musí zkontrolovat herní kola u výrobce hry Pragmatic a teprve potom mi mohou uvolnit výplaty. Pak mi znovu pošlou 5 tisíc eur, pak už ne. Je to zvláštní. Obecně bych nedoporučoval hrát zde nikomu, kdo chce vyhrát velké částky, protože výplata není transparentní a to, co se zde říká, není důvěryhodné.

V ostatních online kasinech, ve kterých hraji, dostávám své výběry mnohem rychleji a bez obav. V PlatinCasino se s výplatami zachází tak, jak chcete. Alespoň to je pro mě důvod, proč už tady nehrát.
  • Vizuálně přitažlivé
  • Rychlé herní servery
  • Neprůhledná platební politika
  • Dva týdny mi vysvětloval, že se musí kontrolovat herní kola u výrobců her
  • Pokud chcete vyhrát nebo hrát ve velkém, najděte si jiné online kasino
• před rokem
Dobrý den, vyhrál jsem 905 000 eur, které po 17 hodinách hraní nechci vyplatit. Poté, co jsem chtěl vyplatit své peníze, mi byly sděleny softwarové chyby, což je k smíchu, řádně si se mnou pohráli. Po dobu 3 dnů jsem bance sděloval své osobní údaje, dokonce mě ujistil, že vše je po dopadu softwarové chyby prokazatelné, proto vám vrátíme peníze, které jste zaplatili, jako toleranci, teď jsem v tom s právníkem záležitost a doufám, že mi můžete pomoci, prosím, řekněte mi, kde si mohu stěžovat, protože mým dalším cílem je soud, pokud neodpoví na můj dopis právníkem, například srovnání. Viděl jsem, že nemají německou licenci, ale dělají vše v němčině na německých webech, odkud bychom měli vědět, že podvádějí a teď to mají Němci Žádost o licenci je něco takového, že nejprve všechny podvedete a pak vyděláte peníze s našimi penězi by pak každý měl nejprve pracovat se zaměstnanci vydělávat peníze a pak vydělávat legálně těmito věcmi, prosím, pomozte mi, ale pokud jste byli upřímní, alespoň nemohu nic udělat se softwarovou chybou, vše je zkontrolováno a vloženo je to, co si myslíte nebo jste je nastavili tak, že jste je ztratili, ale znovu jsem měl štěstí, prosím pomozte mi
  • podezření z podvodu
  • Žádná německá licence
  • Údajné softwarové chyby
  • Stále se ptám sám sebe, jak můžete říct, že jim můžete věřit, když svou platformu nabízejí bez německé licence
• před rokem
Hrál jsem v tomto kasinu a upřímně vám řeknu, že toto kasino je velmi špatné, používají FAKE HRY! Znám hry mnoha poskytovatelů a vím, co to je. V tomto kasinu jsou hráči oklamáni tím, že se prezentují falešnými hrami (falešnými), což lze vysledovat i podle označení uvedených v jejich falešných hrách. Pokud přejdete na webovou stránku poskytovatele hry a otevřete ji a poté přejdete na stránku platincasina, okamžitě uvidíte rozdíl. V jiných kasinech dávají stejné hry vysoké výhry, ale ne v nich. Zde budete podvedeni. Toto kasino nedoporučuji, hrál jsem 5 různých her a všechny jsou falešné.
  • Falešné hry
  • Falešné hry
  • nepoctivé kasino
• před rokem
Na začátku mi nebyla vyplacena částka 2500 eur, protože jsem hrál v bonusových hrách nad 5 eur. Myslím, že je velká škoda, že se nezobrazuje jako v jiných kasinech, že jste ještě nedosáhli obratu bonusového zůstatku a už nemůžete hrát jako 5 euro přihrádku. Ale po pár vkladech bez bonusu jsem taky něco vyhrál. Ověření proběhlo opravdu dobře, musím být upřímný, nemusel jsem dlouho čekat. Jen ten online chat mi nepřijde tak dobrý, není otevřený nonstop a musíte dlouho čekat, než vám někdo napíše. Po ověření jsou výplaty zpracovány velmi rychle. Například jsem nyní provedl 3 výplaty během noci a druhý den ráno už byly všechny 3 na mém účtu. Jen se ztracenými 2500 eury mě to stále štve, ale musíte si přečíst podmínky.
  • Rychlá výplata
  • Ověření bez problémů
  • Spousta her
  • Web funguje velmi dobře
  • Chat ne 24 hodin denně ä
  • Moje výplata byla zcela zrušena, protože jsem hrál více než 5 eur bonusové peníze
  • Příliš nepřesné bonusové podmínky
• před rokem
Jsem uživatelem tohoto kasina již nějakou dobu a neměl jsem žádné problémy s vkladem nebo výběrem. Transakce byly rychlé. Jedině, že potřebují přidat více k bonusu, ale myslím, že jsou si toho také vědomi.
• před rokem
Nyní jsem navštívil Platincasino několikrát a hrál s různými částkami, včetně uvítacího bonusu.
Málokdy jsem zažil kasino, kde jsem při všech návštěvách nic nevyhrál, žádné tlachání, žádné velké výhry. Nízké RTP, maximální výhra 2 eura. A strávil jsem pár hodin v kasinu. Očekával bych více od kasina, jako je toto, které provozuje obrovskou reklamu, kdo se chce zbavit svých peněz, jde do kasina platina. Větší úspěch jsem měl s menšími kasiny. Pro mě je to čistý podraz.
  • přátelský zákaznický servis, ale ne příliš informativní
  • Špatné RTP, žádné FS poštou, uvítací bonus nad 100% a je to.
• před rokem
Úžasné kasino! Podařilo se mi tady vyhrát pěkný obnos, mám z toho velkou radost, teď si o víkendu pořádně odpočinu
! Žádné problémy s platbami.
• před rokem
Skvělé kasino, rychlé výplaty, vše funguje skvěle, s používáním jsem spokojený. Design stránek je vynikající, podpora funguje rychle a je zde můj oblíbený poskytovatel. Výhodou kasina je maltská licence. Doporučuji všem hrát v tomto kasinu.
• před rokem
Zajímavé kasinové hry a nabídky. Hacksaw, NoLimit, Pragmatic – máte je všechny. Vyhrál 600 eur a peníze obdržel druhý den.

Ale byrokracie je tu opravdu hodně.
Chcete-li vybrat své výhry, budete muset odpovědět na spoustu otázek.
• před rokem
Úžasné kasino skvělé hry a lidé jsou zdvořilí... Miluji bezplatné bonusy a zatočení, které jsou rozdávány, plus výhry v tomto kasinu jsou úžasné a získání peněz je rychlý a snadný proces
• před rokem
Platin Casino je pro mě nejlepší, protože je poměrně nekomplikované a dobře uspořádané, pokud jsem měl problémy, okamžitě mi pomohli, místo aby mě nechali čekat dny jako v jiných kasinech. Zatím nemůžu říct nic špatného.
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Platincasino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Platincasino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Vysoký8.9/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina poněkud nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči nepodávali stížnosti, případně v nich zmínili velmi nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina mírně negativní dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie (i při hraní bez bonusu), zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Stížnosti na Platincasino a jejích přidružené kasina (159)

159Všechny7Otevřené6Nevyřešené55Vyřešené91Odmítnuté

Stížnosti přímo na Platincasino

Stížnosti na přidružené Betandplay Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 800 €
Betandplay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.7.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 550 €
Betandplay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.6.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Betandplay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 1.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 380 €
Betandplay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 120 €
Betandplay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Betandplay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.4.2023
Zobrazit další stížnosti (+137)
Diskuze

Platincasino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká Platincasino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

Platincasino platební metody

NetellerSkrillPaySafeCardMastercardVISANeosurfBitcoinAstroPayBank transferFlexepinCashtoCodeDogecoinBitcoin CashLitecoinRippleTetherCardanoJetonPaybrokersPay for funPIXGigadatInteracEthereumMiFinity
Měny
EUR,USD,ADA,AUD,BCH,BNB,BRL,BTC,CAD,ETH,JPY,LTC,NOK,NZD,PEN,USDT,XDG,XRP
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
Forum_alt
Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky