DomůOctocasino recenze
Octocasino recenze
Nepřijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (23)
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Mastercard
  • VISA
  • SOFORT Überweisung
  • Giropay
  • EPS
  • Trustly
Limity pro výběr
 mesíčně
15 000 €
 za týden
7 500 €
 za den
2 500 €
N1 Interactive Ltd
2021
> 20 000 000 Kč
  • Malta (Malta Gaming Authority)
PřehledBonusyUživatelské recenze11Index bezpečnostiDiskuze1Platební metody 23
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Sazka Hry Logo
2.Sazka Hry
Skvělá zákaznická podpora
Forbes Casino Logo
3.Forbes Casino
Live chat dostupný 24/7
Betano Casino Logo
4.Betano Casino
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

Octocasino casino recenze

Kasino Octocasino jsme důkladně prověřili a udělili mu vysoký index bezpečnosti, což znamená, že je to skvělé kasino, ve kterém si můžete zahrát. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Octocasino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též pozitivně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Octocasino menší online casino vzhledem k jeho příjmům. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

V současné době máme v naší databázi 1 stížností přímo o tomto kasinu a 1 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 1 279 černých bodů, z nichž 868 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Jsou tu některé neférové obchodní podmínky bonusů, které mohou způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi můžeme jednoznačně říci, že Octocasino je velmi dobré online kasino. Můžete očekávat, že s vámi bude dobře zacházeno a získáte příjemné zážitky, pokud se u nich rozhodnete hrát.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (23)
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Mastercard
  • VISA
  • SOFORT Überweisung
  • Giropay
  • EPS
  • Trustly
Limity pro výběr
 mesíčně
15 000 €
 za týden
7 500 €
 za den
2 500 €

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (2)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (2)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (2)

Výrobci her
Zobrazit vše (65)

  • Novomatic
  • NetEnt
  • Nolimit City
  • Playtech
  • Betsoft Gaming
  • Red Tiger Gaming
  • Pragmatic Play
  • Microgaming
SCREENSHOTY KASINA
octocasino_game_gallery_desktop
octocasino_homepage_desktop
octocasino_promotions_desktop
octocasino_game_gallery_mobile
octocasino_homepage_mobile
octocasino_promotions_mobile

Pro

  • Rozsáhlá sbírka her od více poskytovatelů
  • Více měn na jednom účtu
  • K dispozici jsou různé možnosti zodpovědného hazardu
  • Live chat podpora je k dispozici 24/7

Proti

  • Ne všichni poskytovatelé her jsou k dispozici ve všech zemích
  • Ne všechny platební metody jsou dostupné pro všechny země

Zajímavá fakta

  • Podpora živého chatu využívá u některých jazyků funkci automatického překladu
  • Vklady musí být vsazeny 3x před žádostí o výběr
  • Průměrné měsíční limity výběrů
Autor a garant: Martin Pecka Naposledy aktualizované: 16.3.2024 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

Octocasino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Octocasino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (11)

Recenze uživatelů na Octocasino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Octocasino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnotilo 11 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 12 měsíci
Nemohu zatím říct nic negativního, naopak jsem velmi spokojen.
Výběr her je dobrý, bonusy jsou v pořádku, live chat je přátelský a užitečný a dobití mého účtu bylo rychlé a bez problémů.
Možnost jednička a výplata jsou podle mě taky dobré, pro každého by se něco našlo a částka, ze které se dá vyplatit, je super. Vybírat můžete od 20 €.
Platba je velmi rychlá, překvapilo mě, jak rychle.
  • Výběr her, možnosti vkladu a výběru. Doba trvání výplaty live chat (podpora) přátelská a užitečná
  • Jak již bylo zmíněno výše, mohu zatím říci pouze pozitivní věci
  • Do teď vlastně nic.
  • Dobře, daň za zatočení pochází z Německa. Ale to není kvůli kasinu
Octocasino
Dobrý den!

Děkuji mnohokrát za milá slova. Opravdu si vážíme toho, že jste si udělali čas a podělili se s námi o své zkušenosti. Považujeme se za šťastné zákazníky, jako jste vy. Těšíme se na další spolupráci s vámi!

S pozdravem,
Tým OctoCasino.
• před rokem
Je to nádherné a krásné kasino, bezproblémové vyřizování výběrů a vkladů a velmi zábavné hry
Octocasino
Dobrý den!

Děkuji mnohokrát za milá slova. Opravdu si vážíme toho, že jste si udělali čas a podělili se s námi o své zkušenosti. Považujeme se za šťastné zákazníky, jako jste vy. Těšíme se na další spolupráci s vámi!

S pozdravem,
Tým OctoCasino.
• před rokem
Podvod! Odebírání peněz od vás jen proto, že otevíráte bezplatná otočení poté, co bonusová sázka skončí a zablokujete se. Pravidla v tomto kasinu jsou jen obrovský podvod, bylo mi ukradeno 2605 €! Nedoporučuji zde nikomu hrát!
  • nic pozitivního
  • Podvod s bonusovými podmínkami
Octocasino
Ahoj zlato!

Je nám líto, že vaše zkušenost v OctoCasino zcela neodpovídala vašim očekáváním. Rádi bychom vaši zpětnou vazbu dále prozkoumali. Mohli byste nás kontaktovat na e-mailové adrese Xsupport@octocasino.com Budeme s vámi spolupracovat na co nejrychlejším vyřešení jakýchkoli problémů.
Vaše spokojenost je pro nás důležitá, vážení, a my uděláme maximum pro zlepšení stávajícího bonusového systému.

S pozdravem,
Tým OctoCasino.
• před rokem
Kasino je zločinecká organizace.
Žádná otočení zdarma – žádné nebo jen malé výhry na automatech
RTP je špatné
Hry jsou zmanipulované
  • výběr hry
  • poskytovatel her
  • Hry musíte neustále načítat - i když 1000 MB optického kabelu
  • Po opětovném načtení začínáte znovu od nuly (systém)
  • 1000 her a 50 centů není roztočení zdarma
  • Herní historie zobrazuje pouze posledních 50 her. Lze to pochopit, jinak by byly machinace zjistitelné.
  • Ruce pryč -
Octocasino
Ahoj zlato!

děkujeme za Vaši recenzi.
Je nám líto, že slyším o této negativní zkušenosti s naším kasinem.
Můžete nám poslat dopis na contact@octocasino.com s předmětem "casinoguru". Sdělte nám e-mailovou adresu ze svého účtu a možná další podrobnosti o potížích, se kterými jste se setkali. Pokusíme se zjistit, kde byl problém.

S pozdravem,
Tým OctoCasino.
• před rokem
Po několika vkladech a hraní v tomto kasinu jsem byl jimi zablokován kvůli jejich dalšímu partnerovi v kasinu, kde jsem byl zablokován kvůli problémům s hazardními hrami, a vrátili mi všechny vklady (vráceny)
  • Vráceny mi vklady
Octocasino
Ahoj!

děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že od vás vidíme zpětnou vazbu! Pokusím se být ještě lepší :)

S pozdravem,
Tým OctoCasino.
• před 2 roky
Opravím své dřívější špatné hodnocení, dnes jsem měl štěstí a dostal 1000x multi, hry jsou také docela dobré kasino
  • Spousta slotů
  • Dlouhá čekací doba na výběry ve srovnání s jinými kasiny
Octocasino
Integrita hry je garantována výrobcem, je prostě nemožné provádět změny v matematice hry. Záruka poctivosti je založena na neměnnosti náhody. Sekvence výstupu znaků nastává díky generátoru náhodných kombinací. Takový mechanismus je součástí herní platformy, takže jej nelze nakonfigurovat. Kasino nehraje proti hráči.

OctoCasino funguje na základě licence od Malta Gaming Authority, což znamená, že RTP v našich slotech nemůže být nižší než 96 %.

S pozdravem,
Tým OctoCasino
• před 2 roky
Octo Casino je velmi dobrá stránka. Pokud se ověříte, můžete i vyplácet výhry, často jsem vyhrával, ale samozřejmě i prohrával, nikdy jsem neměl s výplatou problém

Ale co musím říct negativně je, že musíte otočit zůstatek, který vložíte, alespoň 3krát, dokud nebudete moci zaplatit kvůli vkladu peněz, ale pokud vám to osobně nevadí, stránka je super člověk a má mnoho hry a vždy vycházejí ty nejnovější
Octocasino
Ahoj zlato!
Děkuji mnohokrát za milá slova. Opravdu si vážíme toho, že jste si udělali čas a podělili se s námi o své zkušenosti. Považujeme se za šťastné zákazníky, jako jste vy. Těšíme se na další spolupráci s vámi!
S pozdravem,
Tým OctoCasino.
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Octocasino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Octocasino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Vysoký8.1/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči nepodávali stížnosti, případně v nich zmínili velmi nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie při hře s bonusem, zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Stížnosti na Octocasino a jejích přidružené kasina (318)

318Všechny8Otevřené3Nevyřešené129Vyřešené178Odmítnuté

Stížnosti přímo na Octocasino

Stížnosti na přidružené Bruno Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$13 869
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 1.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 48 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 24.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 640 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 335 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 24.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$25
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 CHF
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 24.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 64 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 28.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 750 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 405 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 701 kr.
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 248 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.12.2021

Stížnosti na přidružené BDM Bet Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 R$
BDM Bet Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.5.2024

Stížnosti na přidružené NineCasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 14 000 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 13 000 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 24.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 350 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 729 zł
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 151 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 28.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 R$
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 344 CHF
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 31.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 R$
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 650
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 1.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 R$
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 000 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 85 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £150
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £675
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 640 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 300 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 26.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 26.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 300 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 525 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 850 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 703 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 898 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 380 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 28.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 19.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 125 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 14 000 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$1 900
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 30 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 011 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 250 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700,5 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.9.2021

Stížnosti na přidružené PinoCasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
PinoCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
PinoCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
PinoCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 570 €
PinoCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 695 €
PinoCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
PinoCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 31.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
PinoCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 680 €
PinoCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.6.2021

Stížnosti na přidružené Duxcasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 000 INR
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 19.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 руб
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 950 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 5.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 31.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 19.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 130 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 130,06 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 750 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.9.2020

Stížnosti na přidružené GetSlots Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
GetSlots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 740 €
GetSlots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 900 €
GetSlots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
GetSlots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.8.2021

Stížnosti na přidružené CryptoLeo Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 506 €
CryptoLeo Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Ł3,577
CryptoLeo Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 0,0771 BNB
CryptoLeo Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 28.1.2024
Zobrazit další stížnosti (+125)
Diskuze

Octocasino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká Octocasino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

Octocasino platební metody

SkrillPaySafeCardMastercardVISASOFORT ÜberweisungGiropayEPSTrustlyMaestroNeosurfiDebitSIRUFlexepinInstant Bank TransferSuomen VerkkomaksutVerkkopankkiMiFinityJetonRapid TransferInteraciWalletPurplePayVisa Voucher
Měny
EUR,USD,CAD,NZD,PLN
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
Forum_alt
Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky