DomůLucky Legends Casino recenze
Lucky Legends Casino recenze
Nepřijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Důležité (1)
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (10)
  • VISA
  • Mastercard
  • American Express
  • Bitcoin
  • Discover
  • Litecoin
  • Players Rewards Card
  • Tether
Limity pro výběr
 mesíčně
10 000 $
 za týden
2 500 $
2022
> 100 000 000 Kč
Kasino provozováno bez jakékoliv licence!
PřehledBonusyUživatelské recenze46Index bezpečnostiDiskuze110Platební metody 10
Důležité: Kasino je provozováno bez licence Toto kasino je provozováno bez licence. To znamená, že se nemusí řídit pravidly stanovenými poskytovateli licencí. Navíc když se dostanete do nějakých potíží, nebudete se moct na žádný licenční orgán obrátit.
Doporučená kasina pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Sazka Hry Logo
2.Sazka Hry
Skvělá zákaznická podpora
Forbes Casino Logo
3.Forbes Casino
Live chat dostupný 24/7
Betano Casino CZ Logo
4.Betano Casino CZ
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

Lucky Legends Casino casino recenze

Důkladně jsme prověřili Lucky Legends Casino a udělili mu podprůměrný index bezpečnosti. Toto kasino má některé dobré vlastnosti, ale také spoustu negativ, kvůli kterým je lepší hrát jinde. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Lucky Legends Casino středně velké online casino vzhledem k jeho příjmům. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

Lucky Legends Casino funguje bez platné licence.

V současné době máme v naší databázi 2 stížností na toto casino. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 2 000 černých bodů. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Jsou tu některé neférové obchodní podmínky bonusů, které mohou způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Jak už jsme zmiňovali, kasino Lucky Legends Casino má podprůměrný index bezpečnosti. To znamená, že sice není úplně nejhorší, ale má určité negativní vlastnosti, kvůli kterým bude lepší, když se poohlédnete po jiném online kasinu.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (10)
  • VISA
  • Mastercard
  • American Express
  • Bitcoin
  • Discover
  • Litecoin
  • Players Rewards Card
  • Tether
Limity pro výběr
 mesíčně
10 000 $
 za týden
2 500 $

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Žádné bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Žádné živé hry
Žádný poker
Žádný craps
Keno
Žádné stírací losy
Bez eSports sázek
Žádné crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Živý chat pouze v angličtině

Výrobci her

  • Realtime Gaming
  • SpinLogic Gaming

Pro

  • Vklady a výběry v kryptoměnách
  • Jednoduchý a čistý design webových stránek
  • Live chat podpora je k dispozici 24/7

Proti

  • Slabý výběr poskytovatelů her
  • Hry s živým krupiérem nejsou k dispozici

Zajímavá fakta

  • Speciální (nevybratelné) bonusy
  • Velké kasino populární v USA
Autor a garant: Ivana Fair Naposledy aktualizované: 11.1.2024 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

Lucky Legends Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Lucky Legends Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (46)

Recenze uživatelů na Lucky Legends Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Lucky Legends Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Špatná

Hodnotilo 46 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 2 týdny
Tak snadné vkládat.. dostal jsem se k výběrům a najednou mě zasáhl nějaký vrácený poplatek za kreditní kartu z roku 2023 ve výši 50 a bankovní poplatek 150, který mi naúčtovali 400 $ z 1100 $ z mého celkového výběru. Požádal jsem o doklad o poplatcích a poplatky.. nic nebylo poskytnuto.. pak chtěli moji licenci a kopie ccs.. dobře. Nepřijal bych svou licenci, protože její platnost vyprší za 2 měsíce. Chtěl jsem další ID. Řekli, že neobdrželi můj e-mail.. poslali znovu. Řekli, že vyžadují další ID.. Jsem v USA a mám pouze 1 ID. Nikdy neuvidím své peníze. Nepřibližovat se.
  • 10
• před 2 měsíci
Hodně štěstí při získávání peněz, jakmile zadáte žádost o výběr, říká se, že s bitcoiny můžete vybírat rychleji, ale to je lež, když své peníze dostanete nejdříve za 14 pracovních dní, schválení trvá 7 pracovních dní a 7 až 10 pracovních dnů poté, než vám odešlou peníze, a poté, jak dlouho bude trvat, než vaše peníze po odeslání obdrží. Už nikdy nebudu hrát na tomto místě.
  • Velmi hrozný zákaznický servis
• před 5 měsíci
Nejhorší zákaznický servis, jaký jsem zažil. 1) Provedl jsem vklad kreditními a debetními kartami. Uvedli 2 vklady jako „CyberPinkHunters" a „PinkPixelSeekers"! Takže teď se stydím jít do své banky nebo kontaktovat svou kreditní kartu, protože mám uvedenou „porno" stránku. Díky nim se budete cítit jako perverzní. 2) Jejich T&C říkají, že zpracují dokumenty do 7 dnů. Po 8 dnech a četných sledováních se mi ani nedaří přimět člověka, aby odpověděl na mé e-maily. Proveďte svůj výzkum. Toto kasino je jedno z nejhorších pro výplaty. Také jejich T&C říkají, že můžete přijímat platby šekem. Nyní říkají pouze mezinárodní bankovní převod. 3) Než jsem odeslal své dokumenty, pokusil jsem se mluvit s agentem online. Byl jsem 18. v řadě a trvalo 90 minut, než tato osoba odpověděla. Nebyla moc nápomocná, kromě toho, že trvala na tom, že mohu přijímat pouze mezinárodní bankovní převod. Všechny tyhle nesmysly ohledně výběru, který je jen 1 400 $. Je mi líto lidí, kteří hráli jackpoty.
  • Žádný
  • Nepřijatelný zákaznický servis
  • Hrozné recenze online
  • Uživatelé kreditních/debetních karet pozor!!
  • Neočekávejte, že se budou řídit svými T&C, pokud to pro ně nebude výhodné.
• před 6 měsíci
Absolutně NEJHORŠÍ kasino Hrál jsem v a určitě NEJHORŠÍ kasino sítě Sister/Partner. Chat je zbytečný a jsou to naprosté podvody. Budou vám lhát, podvádět vás a zcela neodpoví na vaše otázky ani se s vámi nebudou snažit NIC napravit. Byl jsem nucen Vsadit dalších 600 $ na žeton 20 $, což nyní dává dohromady 1200 $, které jsem vsadil. 600 $ více, než je požadováno. Snažili se mi říct, že jsem nevsadil ŽÁDNÉ z požadovaných 600 USD, JEŠTĚ jsem vložil výběr za 105 USD. Kde se tedy vzalo dalších 85 $, když jsem neprovedl vklad NEBO NIC nevsadil? Tuto otázku jsem kladl DESÍTKY času, ale nikdy neodpověděli. (ONI jako v 5 různých Live chatech, které jsem musel dělat celé dopoledne) NEHRAJTE ZDE. Byl jsi varován. Také jsem byl varován, ale ignoroval jsem to. Ty ne!!
  • Propagační akce
  • VŠECHNO!!!!!!!!!!
  • VŠECHNO!!!!!
  • VŠECHNO
• před 7 měsíci
Když jsem se poprvé zaregistroval, poslal jsem své dokumenty KYC a byly schváleny a stav mého účtu byl ověřen. Udělal jsem pár vkladů, nakonec jsem vyhrál 560 na svém posledním vkladu a podal výběr přes bitcoiny 29.9.23. Asi po 2 týdnech kontaktuji podporu a říkají mi, že je to v normálním čase zpracování a že mám čekat. Uplyne další týden a já se znovu natáhnu a zřejmě ztratili obrázek mého průkazu totožnosti, takže ho okamžitě posílám znovu. Zřejmě 20.10.23 byl můj výběr schválen a nyní čekám 7-10 pracovních dnů na jeho zpracování. K 26. 10. 23 stále nic nedostali.
  • dobré bonusy
  • šílené časové rámce stažení
  • tuny prázdných slibů
  • s největší pravděpodobností vám nezaplatí
• před 7 měsíci
Nikdy jsem neobdržel můj výběr. Hrozné kasino, pokud jde o profesionalitu a dělání toho, co se říká nebo očekává, je jedno z nejhorších. Úplně podvod. Nepoužívejte toto kasino, pokud hrajete na výhru a výběr.
  • Přijímají platby bez jediného problému
  • Nikdy nevyplatí
• před 9 měsíci
Vyhrál 100 $ z bezplatných narozeninových zatočení. Vloženo 50 $ (minimálně 10 $) za účelem „ověření" kryptopeněženky podle potřeby pro výběr. Pokus o výběr č. 1 trval 8 dní, než jsem to prošetřil a zjistil jsem, že nebyl schválen kvůli vyžadování dokladu o adrese. Pokus 2: Odeslaný doklad o adrese a poté počkal 5 pracovních dnů po žádosti o odstoupení od smlouvy, sdělil, že byl schválen a převod bude zpracován za 7–21 dní. Po 22 dnech mi bylo nejprve řečeno, že výběr nebyl nikdy schválen (což by restartovalo 5 pracovních dnů + 7–21 dní na zpracování transakcí) a později jiný technik řekl, že stále potřebují doklad o adrese. Požadavek, aby zrušili můj výběr 100 $ a vrátili mi zálohu 50 $ a řekli, že nemohou nic dělat, musím předložit doklad o adrese. Proč musím předkládat doklad o adrese, aby byla záloha vrácena, když nepožadovali žádné informace ani ID, když peníze šly do jejich kapes? Opravdu pochybuji, že to zaplatí, a teď je mým posláním zničit toto kasino. Jděte do jiného kasina, které vyplácí peníze, o to jde, že?
  • Po více než měsíci nevyplaceno
  • Je vyžadováno příliš mnoho dokumentace/osobních informací
  • Technická podpora nekonzistentní a neslušná
  • Zpracování výběru vyžaduje téměř měsíc nebo déle
  • Nevrací zálohu (1/2 požadované částky výběru) bez prokázání adresy, ale záloha byla připsána na účet okamžitě, aniž by byla vyžadována jakákoli dokumentace nebo ověřovatele
• před 9 měsíci
Moje celková zkušenost s tímto kasinem je pozitivní. Jedinou výjimkou je absurdně dlouhá doba, kterou trvalo vyplacení peněz. Provedl jsem čistý vklad (bez kupónu) a po výhře 400 $ jsem zahájil výběr pomocí bitcoinu. Od začátku do konce proces trval 19 dní. Začínal jsem se bát, že nezaplatí, ale nakonec to udělali.
  • Mám rád RTG hry
  • Zástupci živé pomoci byli přátelští a většinou nápomocní
  • Často se mi daří hrát zdarma
  • Vyplatili výběr 400 dolarů
  • Můj výběr z btc neměl trvat déle než 5 dní, ale nakonec to trvalo 19 dní
• před 9 měsíci
Nehrajte šťastné kasino Legends. Neplatí. Už skoro 3 týdny čekám na stažení. Od 8-6-23 žádost ID 941639. Pořád mi to běhá. V den odstoupení jsem uvedl všechny správné údaje. Díval jsem se na linku živého chatu. Každý den a každý den bylo řečeno, že je vše v pořádku, dnes mi bylo řečeno, že nedostali mé papíry, které musím poslat e-mailem na documents@luckylegends.com. O 3 týdny později 8-18-23 stále nic žádná odpověď od nikoho. Pořád mi říkají, že eskalují můj případ, jen aby začali znovu. Jsou víc než rádi, když mi vezmou peníze, ale nezaplatí. PODVODNÍCI, KTERÉ SE OPAKUJU, LUCKY LEGENDS CASINO JSOU PODVODNÍCI
• před 10 měsíci
Objevil je zde prostřednictvím NDB a skutečně překonal požadavky na sázky a požádal o maximální výběr ve výši 100 USD. Vloženo prostřednictvím bitcoinů, abych si vybral své bonusové výhry, a nakonec jsem vyplácal přibližně 300 USD při hře Fortunate Bhudda a Bonus Wheel Jungle z vkladu 30 USD. Požádal o stažení poloviny a druhou polovinu odhodil. Oba výběry uváděly, že budou trvat 7-10 pracovních dní, což bylo docela dlouho, ale na jiných stránkách jsem viděl horší časy výběru, takže jsem o to nezakopl. Odeslal jsem své informace KYC k ověření ještě předtím, než jsem požádal o první výběr, vše se rychle vrátilo a vše bylo jasné. K dnešnímu dni (asi měsíc po slíbených 7-10 pracovních dnech) jsem získal svůj nebonusový výběr pouze přes BTC (moje peněženka CashApp BTC to z bezpečnostních důvodů označila, takže jsem musel nechat Square provést zpětný vklad na jinou adresu peněženky, abych dostal své prostředky, trvalo další den) a výběr bonusových výher stále čeká s možností zrušit. Protože se v podstatě jedná o peníze zdarma, jsem ochoten s nimi hrát čekací hru až do posledního dechu, ale protože mám čekající výběr, nemohu si nárokovat vůbec žádné bonusy. Nedávno mi uplynuly narozeniny a ani jsem nemohl využít narozeninový bonus, který mi poslali na email. Nebyl jsem informován o ničem špatném, co by to takhle zdrželo nebo že jsem porušil jejich T&C, a mám tak trochu pocit, že se mě snaží zablokovat bonusem, aniž by mi to vlastně řekli. Což o to, že si nechám zablokovat bonus, mě nezajímá, stejně raději vložím rovnou; ale jen mi řekni, jestli jsem něco udělal špatně. Všichni jsme dospělí, nemělo by to být tak těžké.
  • program odměn za denní vklad
  • program kompenzačních bodů
  • btc vklady se zveřejňují rychle
  • mohou vás bonusově zablokovat bez rýmu nebo důvodu
  • jedno z pravidel v jejich smluvních podmínkách uvádí, že mohou smluvní podmínky kdykoli změnit, aniž by vám to řekli, což znamená, že mohou zpětně přidat doložku FU
  • Klauzule „Spirit of the Bonus".
• před 10 měsíci
Týká se jiných virtuálních skupinových kasin, ale toto se hráčům na jejich automatech absolutně nevrací. Vsadil jsem stovky dolarů a ze svého vkladu nejprve dostanete bonus, pak už to není nic jiného než mrtvé roztočení znovu a znovu, dokud to nebude všechno pryč
  • Zákaznická podpora je dobrá
  • Žádný návrat k hráči na slotech
• před 12 měsíci
Nedávno jsem vyhrál bonus zdarma. Právě jsem odeslal ověřovací dokumenty ke kontrole. Nečetl jsem nic jiného než negativní recenze o tomto nemocném kasinu. A vážně pochybuji, že dostanu své výhry. Jakmile se mi ozvou, budu vás informovat.
  • Nehrajte toto kasino, nezaplatí vám.
• před rokem
Skvělý proces výběru kryptoměn

Pracovní bonus bez vkladu

VÍTEJTE 50
  • Méně než 24 hodin na všechno
  • Bonus za žádný vklad nefunguje
• před rokem
Proces ověřovacích dokumentů pro výplatu bitcoinů je zatím směšný. Bydlím ve svém karavanu. Cestuji a chtějí doklad o adrese. Snažím se udělat jednoduchou 2000. bitcoinovou transakci. Znemožňují mi to. Ale pracují se mnou a říkají mi, že mohu odevzdat další ověřovací dokumenty, takže uvidíme. Kromě toho je to skvělý pohled!
  • Dobrá telefonní služba
  • Zdlouhavý proces ověřování dokumentů KYC
• před rokem
Moje zkušenost s tímto kasinem není nic jiného než pozitivní. Pravidelně jsem prováděl pár malých vkladů a nic jsem nevyhrál, ale minulý týden jsem použil bonus 25 bezplatných zatočení bez vkladu a poté, co jsem splnil postup, bylo mi dovoleno vybrat 100 $, proces ověření byl velmi snadný. Vybral jsem si výplatu do své bitcoinové peněženky. Trvalo několik dní, než jej zkontrolovali a schválili. Dnes je neděle a oni to schválili a hned poslali, tohle miluju. Skvělé místo. Žádný povyk, nikdy jsem nemusel kontaktovat podporu, což znamená hodně vzhledem k tomu, že jsem byl podělaný několika dalšími kasiny, která mi stále nevrací e-maily a nikdy mi nevyplatila.
  • Vyplatili mi v neděli.
  • Snadné ověření.
• před rokem
Výběr coindraw
Datum 05.01.2023
Vloženo na můj cashapp bitcoinový účet dne 05.02.2023. Částka 100 $.
  • Velmi rychlé stažení
• před rokem
Hrál tunu. Nikdy jsem nepřekročil 100 $. Žádná bonusová hra, bonusová hra, vysoká sázka, nízká sázka – neudělalo to nic jiného, než že mi vzalo peníze. Myslím, že jednou ze 100 jsem dostal 2 přehrání pro &12.xx a zbytek byl pod tím. Hrozné webové stránky kasina. Myslím, že nemají žádné výplaty, jen vklady a ztrátu.
  • Dej mi sakra bonusovou hru
  • NIKDY ANI TROCHU NEUBLIŽUJTE
• před rokem
Dal bych jim nula hvězdiček, jak jen bych mohl, kdybych mohl nejprve Udělal jsem vše o knize a každý jednotlivý krok jsem si z ní udělal screenshot, protože jsem četl recenze, než jsem se připojil k tomuto kasinu Dal jsem jim výhodu v pochybnostech Vložil jsem svých 10 $ v krypto nebo o opékání ověřil můj účet, byl schválen, ve skutečnosti jsem dostal 180 $, pro jistotu si jdu vybrat 100 $, teď se nemůžu ani dostat na svůj účet poté, co jsem promluvil se zákaznickým servisem a řekl jim, že bych ohodnoťte je tak, jak to šlo, hodlal jsem to ohodnotit, jak jsem to viděl, že nerad dávám špatná hodnocení, ale stále se nepletu, takže mi vrátili můj vklad 12 $ a myslím, že můj účet uzavřeli, takže Dávám jim nula hvězdiček nehraji tady jsem četl recenze na začátku jim pořád dávala výhody pochybovat a zbláznila jsem se říct, že pokud chcete hrát pro zábavu, jděte do toho, ale poté, co provedete vklad a pak kdy a zkuste vybrat bez ohledu na to, co dostanete ze svých peněz, čekal jsem a čekal, mám snímky obrazovky, na kterých je někdo chce vidět od doby, kdy jsem poslal tento účet, až do doby, kdy ho uzavřeli, a zavřou ho až poté, co jsem to přesně řekl zástupci jak jsem se cítil a byl jsem z toho milý, nechtěl jsem být a pak jsem se rozhodl, že to stejně k ničemu nebude, zavřou můj účet a udělali to
  • Jediné pozitivum, které mohu říci
  • Jakmile provedete svůj první vklad a poté se pokusíte vybrat výhry, pravděpodobně uvidíte, že váš účet je uzavřen a při každém pokusu o přihlášení se zobrazí chyba problému nebo návrat domů
• před rokem
Byl jsem schopen vybrat 150 $ z bezplatného čipu poté, co jsem vložil pouze 10 $ bitcoinů a po jednom dni čekání na ověření mé identity byly peníze okamžitě na mém bitcoinovém účtu. Docela šťastný
  • Výplaty vyznamenání získané s bonusovými prostředky
  • Rychlý proces výběru
  • Omezené možnosti výběru
• před rokem
Cítím se zvláštním způsobem zavázán bránit online kasino Lucky Legends. Můj příběh může začít podobně jako váš, nebo nemusí a může skončit stejně, ale zaregistroval jsem se s bonusovým žetonem 50 $ zdarma bez vkladu. Velmi brzy jsem trefil asi 1500 $ a automaticky mi odečetli 1013 nebo kolik to bylo, když jsem byl uprostřed roztočení 25 $, myslím, že ano. Když jsem si uvědomil, že se moje bilance rychle dostal kolem 170, usoudil jsem, že museli odečíst hru. Dostal jsem svůj zůstatek na rovných 100 $ a poté jsem zahájil proces výběru. Říkají vám, že ověření vašeho ID trvá 3 až 5 pracovních dnů. Vzalo to za mě, takže to bylo přesné. Schválení nebo zamítnutí vašeho výběru pak trvá 7 až 10 pracovních dnů. To bylo také přesné, můj výběr byl schválen. Řeknou vám, že jejich odeslání vám trvá dalších 7 až 10 pracovních dnů. Očekával jsem peníze na svém bankovním účtu, ale zákaznický servis mi řekl, že jim mohu dát také adresu své bitcoinové peněženky a oni by mi to schválili, ačkoli na webových stránkách je uvedeno, že musíte nejprve provést dva nebo tři vklady kryptoměnu, než do ní budete moci vybrat. Můj výběr ve výši 100 $ mi přišel na adresu bitcoinové peněženky a byl tam pravděpodobně 12 hodin a ani jsem si toho nevšiml, protože mi z této adresy bitcoinové peněženky nepřicházela upozornění, jak jsem to očekával na svém bankovním účtu, popř. Zapnul bych je. Trvá to chvíli, než projde výběr, zvláště ten první? Ano, je... Budete frustrovaní čekáním na to, pokud opravdu potřebujete peníze? Vsadíte se .... Opravdu vám online kasino Lucky Legends vyplácí to, co vyhrajete? Absolutně. Volal jsem jim téměř každý den a omlouvám se, že jsem byl k zástupcům zákaznického servisu téměř hrubý, protože jsem byl již dříve podveden jinými online kasiny, ale Lucky Legends mi vyplatilo mých 100 USD z bezplatného žetonu 50 USD a pokud budou ctít a vyplatit na čip zdarma, pak jsem si jistý, že budou jednoznačně ctít a vyplácet vklady v hotovosti. Byl jsem v zoufalé situaci a zoufale jsem potřeboval peníze, když se objevily v mé bitcoinové peněžence a zavolal jsem Lucky Legends a omluvil jsem se jim, když jsem viděl vklad. Jakmile se dostanu z této špatné koleje, ve které jsem, budu vkládat své hotovostní vklady POUZE do Lucky Legends. 💯
  • Vyznamenání bonusové žetony bez vkladu
  • Vyplácí se
  • Velmi milí a zdvořilí zástupci zákaznického servisu
  • Jsou trochu pomalé, ale ve smluvních podmínkách vám řeknou, jak dlouho to trvá
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Lucky Legends Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Lucky Legends Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Podprůměrný5.2/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o středně velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili průměrnou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina mírně negativní dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Varování

Důležité: Kasino je provozováno bez licence Toto kasino je provozováno bez licence. To znamená, že se nemusí řídit pravidly stanovenými poskytovateli licencí. Navíc když se dostanete do nějakých potíží, nebudete se moct na žádný licenční orgán obrátit.

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie při hře s bonusem, zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Další faktory

  • Provozováno bez licence

Stížnosti na Lucky Legends Casino a jejích přidružené kasina (103)

103Všechny16Otevřené2Nevyřešené31Vyřešené54Odmítnuté

Stížnosti přímo na Lucky Legends Casino

Zobrazit další stížnosti (+93)
Diskuze

Lucky Legends Casino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká Lucky Legends Casino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

Lucky Legends Casino platební metody

VISAMastercardAmerican ExpressBitcoinDiscoverLitecoinPlayers Rewards CardTetherEthereumChangelly
Měny
USD
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
Forum_alt
Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky