DomůHitNSpin Casino recenze
HitNSpin Casino recenze
Nepřijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (21)
  • Neteller
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Mastercard
  • VISA
  • SOFORT Überweisung
  • iDEAL
  • Trustly
Limity pro výběr
Bez limitu pro EUR
TwiceDice B.V.
2023
> 1 000 000 Kč
  • Curaçao (Curaçao Antillephone N.V.)
PřehledBonusyUživatelské recenze12Index bezpečnostiDiskuze19Platební metody 21
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Sazka Hry Logo
2.Sazka Hry
Skvělá zákaznická podpora
Betano Casino CZ Logo
3.Betano Casino CZ
Celkově dobré kasino
Forbes Casino Logo
4.Forbes Casino
Live chat dostupný 24/7
Zobrazit více

HitNSpin Casino casino recenze

Pečlivě jsme prozkoumali HitNSpin Casino a dostalo od nás velmi vysoký index bezpečnosti, což je vůbec nejlepší hodnocení, které u nás může kasino získat. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože HitNSpin Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též pozitivně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je HitNSpin Casino menší online casino vzhledem k jeho příjmům. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

V současné době máme v naší databázi 0 stížností přímo o tomto kasinu a 9 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 466 černých bodů, z nichž 466 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi a velmi vysokého indexu bezpečnosti můžeme jednoznačně říct, že kasino HitNSpin Casino je skvělým místem k hraní. Pokud hledáte perfektní online kasino, doporučujeme vám vyzkoušet právě tohle.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (21)
  • Neteller
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Mastercard
  • VISA
  • SOFORT Überweisung
  • iDEAL
  • Trustly
Limity pro výběr
Bez limitu pro EUR

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (5)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (3)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (3)

Výrobci her
Zobrazit vše (43)

  • Playtech
  • Yggdrasil Gaming
  • Tom Horn
  • Evoplay
  • BGaming
  • Spinomenal
  • Booming Games
  • High 5 Games

Pro

  • Kasino přijímá hráče z mnoha zemí
  • Vklady podle kryptoměn jsou přijímány
  • K dispozici jsou různé možnosti zodpovědného hazardu
  • Live chat podpora je k dispozici 24/7

Proti

  • Živý chat je k dispozici 24/7, ale ne pro všechny jazyky
  • Ne všechny platební metody jsou dostupné pro všechny země

Zajímavá fakta

  • Malé mezinárodní kasino
  • 5000 EUR (nebo ekvivalent v jiné měně) měsíční limit pro výběr pro hráče, kteří požadují výběr 20krát větší, než je celková suma jejich vkladů
Autor a garant: Kristina Underwood Naposledy aktualizované: 30.10.2023 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

HitNSpin Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností HitNSpin Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (12)

Recenze uživatelů na HitNSpin Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s HitNSpin Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnotilo 12 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 5 dny
Velké ne žádné kasino.
Hodnocení 9,8 na Casino Guro ----> Směšné
Zaprvé jsem měl problémy s procesem jejich stažení. Při několika příležitostech byly mé žádosti o výběr bez udání důvodu zrušeny. Tento nedostatek komunikace a transparentnosti ze strany finančního oddělení kasina je znepokojující, protože narušuje důvěru nezbytnou ve vztahu hráče a kasina.

Navíc jsem narazil na významný problém s mechanikou zůstatku účtu. Po žádosti o výběr jsem si všiml, že můj zůstatek na účtu nebyl odečten. V podstatě to umožnilo pokračovat ve hře a případně ztratit prostředky, které jsem chtěl vybrat. Toto je alarmující praktika, která může vést ke zmatkům a může vést k tomu, že hráči neúmyslně odehrají své výhry, které by měly být bezpečně staženy.
  • Teď ne
  • Povrchní
• před týdnem
Velký výběr her, dobré rozhraní, zdá se, že za stejné prostředky (vyšší Rtp) můžete hrát déle než v jiných kasinech. Podpora vždy užitečná. Kyc je trochu příliš dlouhý, ale to je případ průměrných kasin. První výběr malé částky byl úspěšný. Uvidíme, jak to půjde. Z mé strany doporučuji kasino. Rád bych zdůraznil, že jsem nevyužil žádné bonusy. Nevím, jak tady fungují.
  • Velký výběr her
  • Dobrá navigace
  • Podpěra, podpora
  • Nic nevisí
  • Zatím je to v pořádku
• před měsícem
Studna. Právě jsem se zaregistroval a přečetl bonusové podmínky. OMG tato stránka je vtip. Při hraní s bonusem je opravdu mnoho her zakázáno. Před vkladem si to nezapomeňte zkontrolovat. Určitě se zasmějete a vyhnete se této stránce.
• před 2 měsíci
Toto kasino je na tom se svými zákazníky velmi špatně, údajně bere velmi vážně kvalitní ověřovací selfie typ, což jasně ukazuje, že záměrně zdržují, pokud dosáhnete přirozeného a malého zisku, nikdy nebudete moci vybrat své peníze a kdo chce důkaz, napište mi do soukromé zprávy, mám je všechny chaty. s nimi mám tisíce nahraných fotek, jak to nastavuje. ve všech zemích, které bojují. abychom jim poskytli vysoce kvalitní selfie. s. obličej vedle průkazu totožnosti. karta, která téměř není. Musím si ponechat, že to bylo všechno vidět, cítil jsem se podveden několika vklady a.zesměšněn .brutálně
  • Existuje poměrně málo předních poskytovatelů a velký výběr her
  • Toto kasino je na tom se svými zákazníky velmi špatně, údajně bere velmi vážně vysoce kvalitní ověřování typu selfie, které jasně ukazuje, že záměrně zdržují, pokud dosáhnete přirozeného a malého zisku, nikdy nebudete moci vybrat své peníze , a kdo chce důkaz, napište mi soukromou zprávu
• před 3 měsíci
Již nejsem spokojen, požádal jsem o výplatu a po 5 dnech mi bylo řečeno, že je třeba ještě utratit 8 eur, což se ve skutečnosti zobrazuje před výplatou. V tomto případě jsem to implementoval, požádal o výplatu přímo a nyní čekám 12 dní na 300 eur, rozhodně si myslím, že je to přehnané
  • Mnoho her
  • Stránka běží hladce
  • Pěkný design stránky
  • Výplata 15 dní
  • 2 Výplata nyní trvá 12 dní za 300 eur
• před 3 měsíci
Hrozné kasino, nemůže hrát většinu her v Kanadě, žádné pragmatické automaty. Zákaznická podpora trvá věčnost, než odpoví a nepomůže. Obdržel jsem otočení zdarma na pragmatickém slotu, který není v Kanadě dostupný, a zákaznická podpora by nepřipsala kredit za hru, kterou mohu skutečně hrát
  • Špatná zákaznická podpora
  • Většina her není k dispozici
  • Nic se neplatí
HitNSpin Casino
Milý Petře
Výše zmíněný poskytovatel her by měl být dostupný od příštího týdne. Jací další poskytovatelé her vám chybí? Také, pokud byste se chtěli dozvědět více o tom, jak RTP funguje, CasinoGuru má dobrý pěkný článek.

Přejeme hodně štěstí a velké výhry!
• před 4 měsíci
Líbí se mi kasino, nikdy jsem neviděl výplatu hry Bass jako u těchto bezplatných otočení, opravdu se mi nelíbí mnoho podmínek a podmínek, jinak je toto kasino docela dobré, snadno se orientujete a najdete své oblíbené hry prostřednictvím thd poskytovatelů a vidím, co se stane, když se pokusím vybrat více než 25 $ pomocí bonusu bez dep.
  • Dobří poskytovatelé a hry
  • Dobrá podpora
  • Hromada možností vkladů
  • Pravidla a podmínky
  • Poplatky za výběry
  • Znovu podmínky
  • Víš, co říkám
• před 5 měsíci
Obdržel jsem zde bonus bez vkladu a z toho jsem vybral 900 EU, hry fungují dobře, ověření kyc bylo rychlé také žádost o výběr byla rychlá, mohu toto kasino doporučit
  • Rychlý KYC -24 hodin
  • Rychlé stažení aftat úspěšně prošlo KYC
  • Přátelská podpora
  • Užitečná podpora
  • Dobré RTP a hry
  • Nemůžete vkládat peníze přes Skrill nebo paysafecard
• před 5 měsíci
Toto kasino se mi opravdu líbilo, dostal jsem bonus bez vkladu, díky kterému jsem vyhrál pár dolarů Hrál jsem nějaké pragmatické hry a uvědomil jsem si, že hry byly skvělé, nakonec jsem dokončil převrácení, které bylo velmi malé, provedl jsem svůj vklad podle potřeby, i když jsem nemám moc znalostí v kryptoměnách, ale vše bylo v pořádku, vložil jsem, vsadil jsem 2x svůj vklad a vybral peníze na svůj účet, další kasino, které je podle mého názoru dobré.
  • bonus je dobrý
  • dobrý live chat
  • rychlé ověření účtu
  • výběr není moc rychlý, ale platí ok
  • mnoho her
  • Nemám rád vklady v kryptoměnách
  • malá herní obrazovka na pc
• před 5 měsíci
Kasino je relativně nové a rozhodl jsem se zaregistrovat a otestovat kasino z důvodu bezplatných zatočení s bonusem bez vkladu.

50 roztočení zdarma je inzerováno pro registraci při registraci. Chcete-li to získat, musíte poskytnout všechny své osobní údaje a ověřit svůj e-mail a telefonní číslo.
Zatím je vše dobré.

Po úspěšném dokončení byla možnost roztočení zdarma z účtu odstraněna. Bonus nelze vidět v bonusech, ve hře ani jiným způsobem.
Ale jako důkaz mám samozřejmě screenshot 😎

Kontaktoval tedy podporu. K tomu potřebujete hodně trpělivosti - odpovědi v tomto kasinu mohou dorazit za 10 - 15 minut.

Po nějaké době jsem tedy dostal odpověď: ŽÁDNÝ BONUS VKLAD NENÍ
Aha, při registraci to vypadalo jinak 🤨
Snímek obrazovky odeslán jako důkaz – žádná odpověď. Najednou se vyskytly „technické problémy" a podpora mi již nemůže pomoci.
Tak co - kromě svého času jsem nic neztratil.

ALE když si představím vkládání peněz sem a vyplácení případných výher, už si umím představit, jak by se to dělalo.
Rozhodně bych se od tohoto kasina držel dál, kdyby to tak začalo – přístup mi připadá extrémně pochybný
  • Standardní kasino s mnoha poskytovateli her
  • pomalá podpora, která nemusí nutně vypadat zaměřená na řešení
  • Lure nabízí s bonusy, které najednou „nikdy neexistovaly".
HitNSpin Casino
Vážený Brandstaettergere
Je nám líto, že kasino nesplnilo vaše očekávání.
Po kontrole vašeho účtu jasně vidíme, že jste využili bezplatná otočení bez vkladu.
Můžete nám prosím říci více, o jaký problém jde?
• před 6 měsíci
Tady hrozná zkušenost. Vložil jsem pomocí své debetní karty MasterCard z mé hlavní banky v Kanadě. Ten, který umožňuje online hazardní transakce. Požádali mě o ověření zasláním bankovního výpisu s mým jménem a číslem karty, které neexistuje. Moje banka to nedělá. Nabídl jsem jim jiný způsob ověření tím, že jsem sledoval, jak se přihlašuji do své online banky pomocí čísla své karty, což ignorovali. Řekli dobře, že pokud nemůžete poskytnout přesně to, na co jsme se zeptali, nemůžeme vás ověřit. A nemají doslova žádné jiné možnosti vkladu, které by pro mě fungovaly a kromě toho. Nyní nemohu věřit kasinu, které rádo přijme můj vklad, ale odmítne se mnou spolupracovat na ověření mého účtu.
  • Tady hrozná zkušenost. Vložil jsem pomocí své debetní karty MasterCard
  • Tady hrozná zkušenost. Vložil jsem pomocí své debetní karty MasterCard
• před 7 měsíci
Tady hrozná zkušenost. Vložil jsem pomocí své debetní karty MasterCard z mé hlavní banky v Kanadě. Ten, který umožňuje online hazardní transakce. Požádali mě o ověření zasláním bankovního výpisu s mým jménem a číslem karty, které neexistuje. Moje banka to nedělá. Nabídl jsem jim jiný způsob ověření tím, že jsem sledoval, jak se přihlašuji do své online banky pomocí čísla své karty, což ignorovali. Řekli dobře, že pokud nemůžete poskytnout přesně to, na co jsme se zeptali, nemůžeme vás ověřit. A nemají doslova žádné jiné možnosti vkladu, které by pro mě fungovaly a kromě toho. Nyní nemohu věřit kasinu, které rádo přijme můj vklad, ale odmítne se mnou spolupracovat na ověření mého účtu.

Pokud se vám podaří získat ověření v kasinu, nabízejí relativně pomalé časy výběru. Podobné jako Icebet Casino. Stejné programování a design webových stránek. Úplně stejné podmínky.

Slušný výběr her a hrozné bonusy. Hraní s surovou rovnováhou je způsob, jak jít, protože RTP je dobré ve srovnání s některými jinými weby, ale znovu.. pouze pokud se můžete nechat ověřit, byl by to jediný způsob, jak bych sem kdy vložil peníze.

Jsem rád, že jsem sem neinvestoval více peněz, pravděpodobně by to všechno přišlo vniveč, protože to nemohu ověřit.
  • Slušný výběr her pro sloty
  • Dobré RTP
  • Chybí sloty pro pily na železo, hlavní poskytovatel v dnešním průmyslu.
  • Ověřovací proces pro mě byl velkým zklamáním..
  • Hry zamrzají a je nutné je příliš často načítat a znovu načítat.
  • Proces výběru, pokud vám něco jako Icebet Casino může trvat déle než několik dní, což není vůbec dobré.
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre HitNSpin Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro HitNSpin Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Velmi vysoký9.8/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina spravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči nepodávali stížnosti, případně v nich zmínili velmi nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Stížnosti na HitNSpin Casino a jejích přidružené kasina (1344)

1344Všechny18Otevřené7Nevyřešené591Vyřešené728Odmítnuté

Stížnosti přímo na HitNSpin Casino

Stížnosti na přidružené IceCasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 500 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 499 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 900 R$
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 200 lei
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 149 kr.
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 40 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 270 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 000 kr
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 42 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 100 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 571 R$
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 850 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$162
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 32 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 49 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 30 $
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 650 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 277 R$
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 500 $
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$873
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 100 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 725 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$9 437
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: $591 000 CLP
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 003 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 8 000 zł
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 60 000 R$
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 800 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 383 $
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 085 $
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 R$
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 440 $
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$1 259
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: $122 000 ARS
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: $15 000 ARS
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 000 ₱
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 123 S/.
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 44 915 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 R$
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 000 zł
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 888 R$
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 51 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 ₱
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 24 000 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 220 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 456 $
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 300 R$
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 29 978 ₱
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 950 R$
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 642 R$
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 R$
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 000 R$
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 500 zł
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 420 R$
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 86 R$
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ¥2 000
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 30 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 100 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 000 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: $314 101 CLP
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 100 zł
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 15 000 zł
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Velkorysé kasino

Sporná částka: 11 000 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 675 lei
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 R$
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 998 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 80 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 R$
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 240 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 000 zł
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 000 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 650 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 46 642 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 000 Ft
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 200 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Mex$250
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 S/.
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 R$
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 kr
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 403 $
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 280 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 130 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 180 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$30
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 752 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 280 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 490 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 685 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 690 kr
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 330 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 750 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 225 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 980 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 650 lei
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: $110 000 CLP
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 390 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 70 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 795,75 R$
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 230 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 kr.
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
IceCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.5.2022