DomůHeySpin Casino recenze
HeySpin Casino recenze
Přijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (34)
  • Neteller
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • Mastercard
  • VISA
  • Giropay
  • InstaDebit
Limity pro výběr
 mesíčně
7 000 €
Aspire Global International LTD
2017
> 1 000 000 000 Kč
  • Malta (Malta Gaming Authority)
  • Spojené království (United Kingdom Gambling Commission)
PřehledBonusy3Uživatelské recenze7Index bezpečnostiDiskuze1Platební metody 34
Doporučená kasina pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Forbes Casino Logo
2.Forbes Casino
Skvělá zákaznická podpora
Sazka Hry Logo
3.Sazka Hry
Celkově dobré kasino
Betano Casino CZ Logo
4.Betano Casino CZ
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

HeySpin Casino casino recenze

Kasino HeySpin Casino jsme důkladně prověřili a udělili mu vysoký index bezpečnosti, což znamená, že je to skvělé kasino, ve kterém si můžete zahrát. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože HeySpin Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je HeySpin Casino velké online casino s velkými příjmy a počtem hráčů. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

Nenalezli jsme žádné stížnosti od hráčů přímo na toto kasino, naše databáze ale obsahuje jednu stížnost na příbuzné kasino. Kvůli této stížnosti jsme tomuto kasinu dali 257 černých bodů. Více informací o stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Jsou tu některé neférové obchodní podmínky bonusů, které mohou způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi můžeme jednoznačně říci, že HeySpin Casino je velmi dobré online kasino. Můžete očekávat, že s vámi bude dobře zacházeno a získáte příjemné zážitky, pokud se u nich rozhodnete hrát.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (34)
  • Neteller
  • Skrill
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • Mastercard
  • VISA
  • Giropay
  • InstaDebit
Limity pro výběr
 mesíčně
7 000 €

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Žádný craps
Žádné keno
Stírací losy
Sázky na eSporty
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (4)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (4)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (4)

Výrobci her
Zobrazit vše (81)

  • Synot Games
  • NetEnt
  • Nolimit City
  • Red Tiger Gaming
  • Betsoft Gaming
  • Pragmatic Play
  • Microgaming
  • ELK Studios

Pro

  • Široká škála her s živým krupiérem
  • Dobrý výběr her
  • K dispozici jsou různé možnosti zodpovědného hazardu
  • Pěkné webové stránky

Proti

  • Nízký měsíční limit výběru v některých zemích

Zajímavá fakta

  • Kasino je součástí skupiny kasin Aspire Global
  • Malé kasino oblíbené v Evropě
Autor a garant: Zuzana Clarksdottir Naposledy aktualizované: 16.8.2023 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy (3)

HeySpin Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností HeySpin Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (7)

Recenze uživatelů na HeySpin Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s HeySpin Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnotilo 7 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 6 měsíci
Kasino je tak dobré, že jsem poslal své dokumenty k ověření a řekli, že mi je méně než 18 let, přičemž rok narození je 1984 hahaha. Soucit!!! Nyní mi chat ani neodpovídá. Budu se odsud držet dál lol
  • Kasino nebylo možné otestovat, protože po kontrole začalo špatně
  • Nevím
• před 6 měsíci
Nechápu, jak jsou sázkové kanceláře a automaty tak špatné a zavádějící, jako tento může mít skóre 8. Upřímně, musí to být falešný profil a robot, který to vyhodnocuje. Stále žádná profilová fotka, nevěřte tomu. S touto sázkovou kanceláří jsem měl špatnou zkušenost. Vyhrál jsem peníze a pokusil se vybrat, řekl jsem, že systém nefunguje, ale získat systém vždy funguje. Nejhorší ze všeho byla obsluha Vick, která mi ukradla všechny peníze z mého zůstatku, ten 🤬🤬🤬. Nikomu to nedoporučuji. Příšerní zaměstnanci, lháři a podvodníci. Tady pracuji jen s pravdou, ať to bolí kohokoliv. Poznámka 1, nenechte si ujít Zero, pokud se chcete zlobit, vložte peníze do tohoto kasina 😂
  • Loot systém nefunguje 🚫
  • Špatná obsluha 😳
  • Vick podvodník 🤬
  • Zatočení zdarma nevstupují 😱
  • Mají hlad 😂
  • Lež zákazníkovi do tváře 👹
• před 6 měsíci
Kasino hráčům z DE a AT nemohu doporučit, protože podmínky považuji za nespravedlivé. je nám účtován poplatek buy-win ve výši více než 4 % (živé kasino), poplatek byl účtován při výběru. podívat se do podmínek tam nic nebylo. naštvaný kvůli tomu. Jako pozitivní bych rád zmínil, že chat je milý a ochotný, podpora rychle reaguje, ověření je možné online a výplata je rychlá, pokud jsou vyplněny všechny dokumenty. existují. Bohužel bych tam chtěl hrát dál, ale podmínky s honorářem mi to dělají negativní
  • Rád bych pozitivně zmínil, že chat je pěkný a užitečný, podpora rychle odpovídá, ověření online je možné
  • chatovat a podporovat rychlou zdvořilost
  • poplatek za výhru vyšší než 4 % účtován
  • poplatek u AZ, v AGB o tom nic nenašel
• před rokem
Toto je stížnost, kterou jsem právě poslal do heyspinu. . . Důrazně vám doporučuji NEignorovat tuto stížnost. Moje stížnost se týká toho, že jste mi bezdůvodně uzavřeli účet. A účtovat mi poplatek za výběr ve výši 110 GBP mezi ostatními. Právě jsem dostal potvrzení od Debbie Carterové od komise pro hazardní hry, že jste mi NEMĚL účtovat pár 110 GBP a poradit mi, abych podal tuto stížnost. Takže to dělám. Porušujete smlouvu. Chci, aby mi byly vráceny všechny poplatky. A úplné vysvětlení, proč jste mi uzavřeli účet? Ignorovat to? A budete kontaktováni komisí pro hazardní hry. A také IBAS.
  • ZLODĚJI ZLODĚJI ZLODĚJI A DALŠÍ ZLODĚJI
HeySpin Casino
Ahoj!

Je nám líto, že vaše zkušenost v kasinu HeySpin zcela nesplnila vaše očekávání. Rádi bychom vaši zpětnou vazbu dále prozkoumali. Mohli byste nás prosím kontaktovat na e-mailu care@heyspin.com s předmětem „recenze kasino guru" Budeme s vámi spolupracovat na co nejrychlejším vyřešení jakýchkoli problémů.
Vaše spokojenost je pro nás důležitá, drahá, a my uděláme maximum pro zlepšení našeho současného produktu.

S pozdravem,
Ahoj tým SpinCasino.
• před rokem
Není šance, že se něco stane...
  • Spousta her
  • Dobrý bonus pro nové hráče
  • Není šance nic uhodnout
  • Je dobře, že jsem investoval jen 25 € + 100% bonus celkem 50 €, hrál jsem maximálně 30-50 centů, což znamená asi 150 tahů a nic
  • Opravdu jsem myslel, že budu hrát trochu déle, ale nejde to
• před rokem
Hraji na této stránce více než jednou denně a viděl jsem několik dobrých her a zaměření na sloty je dobrý nápad. Existuje mnoho stránek, které mají širokou škálu her, ale tato byla navržena pro výherní automaty a díky tomu je pro mnoho hráčů snadné používat tuto stránku samostatně, protože je vhodná pro výherní automaty. Používáním této stránky můžete ušetřit spoustu času než kterákoli jiná online kasina. To je dobrý nápad, za který bych chtěl pochválit tento web. Navíc pro mě byly atraktivní i jejich zábavné nabídky a bonusy a také se mi to líbí.
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre HeySpin Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro HeySpin Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Vysoký8.3/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči nepodávali stížnosti, případně v nich zmínili velmi nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie při hře s bonusem, zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Stížnosti na HeySpin Casino a jejích přidružené kasina (269)

269Všechny16Otevřené1Nevyřešené107Vyřešené145Odmítnuté

Stížnosti přímo na HeySpin Casino

Stížnosti na přidružené Bruno Casino (23)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 1.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 48 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 24.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 640 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 335 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 24.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$25
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 CHF
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 24.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 64 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 28.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 750 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 405 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 701 kr.
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 248 €
Bruno Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.12.2021

Stížnosti na přidružené Octocasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$6 593
Octocasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 987 $
Octocasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 33 €
Octocasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Octocasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 29.12.2021

Stížnosti na přidružené NineCasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 24.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 350 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 729 zł
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 151 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 28.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 R$
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 344 CHF
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 31.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 R$
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 650
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 1.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 R$
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 000 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 85 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £150
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £675
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 640 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 300 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 26.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 26.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 300 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 525 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 850 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 703 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 898 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 380 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 28.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 19.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 125 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 14 000 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$1 900
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 30 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 011 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 250 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700,5 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
NineCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.9.2021

Stížnosti na přidružené PinoCasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
PinoCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
PinoCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
PinoCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 570 €
PinoCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 695 €
PinoCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
PinoCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 31.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
PinoCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 680 €
PinoCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.6.2021

Stížnosti na přidružené Duxcasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 000 INR
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 19.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 руб
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 950 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 5.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 31.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 19.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 130 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 130,06 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 750 €
Duxcasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.9.2020

Stížnosti na přidružené GetSlots Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
GetSlots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 740 €
GetSlots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 900 €
GetSlots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
GetSlots Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.8.2021

Stížnosti na přidružené CryptoLeo Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Ł3,577
CryptoLeo Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 0,0771 BNB
CryptoLeo Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 28.1.2024
Zobrazit další stížnosti (+100)
Diskuze

HeySpin Casino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká HeySpin Casino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

HeySpin Casino platební metody

NetellerSkrillPaySafeCardPayz (ecoPayz) MastercardVISAGiropayInstaDebitEuTellerEPSPayPalTrustlyNordeaBoleto BancarioZimplerAstroPayBank transferEasy EFTSkrill 1-TapOP-PohjolaDirecta24Danske BankKlarnaJetonInteracMuchBetterMonetix WalletMiFinityPagsmilePay4FunSäästöpankkiRapid TransferPIXS-Pankki
Měny
EUR,USD,AUD,BRL,CAD,GBP,NOK,SEK
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
Forum_alt
Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky