Jak jsem řekl, jeho zprávy zveřejněné ve vlákně o obchodních kódech jsou stejné pro více než 20 účtů; tyto účty se neustále zabývají Xpate a občas zveřejní něco, co zní, jako by to v daném vlákně nikdy předtím nebylo, stejně jako jsem sem přesunul další příspěvek pro porovnání.
Tyto účty sdílejí stejný e-mailový vzorec a IP adresy... pro začátek. Váš účet je zahrnut. Například přepínání mezi Spojeným královstvím a Německem.
Můžete mi laskavě pomoct pochopit, odkud tyto vzorce pocházejí? Přečtěte si prosím nedávný příspěvek uživatele voodoo4.
Osobně jste v minulosti publikoval(a):
„Výplata je blokována už několik týdnů; peníze se nevyplácejí."
Platby byly zpracovány prostřednictvím společností Xpate LTD a Nuvei. Zkoušel jsem podat stížnost, ale na jejich webových stránkách není uvedena žádná e-mailová adresa.
Zažil někdo něco podobného? Jen mě zdržují."
nebo
„Peníze byly zmrazeny a nebudou vyplaceny."
Platby byly zpracovány prostřednictvím společností Xpate LTD a Nuvei.
Chtěl jsem podat stížnost, ale na jejich webových stránkách jsem nenašel platnou e-mailovou adresu, na které bych je mohl kontaktovat.
Vidíte to? A ostatní účty dělají totéž. Přesto, když se mnou nyní komunikujete, váš jazyk se zcela liší od vašeho obvyklého vyjadřování. Tak co se děje, prosím? Je to upřímná otázka.
Automaticky přeloženo: