Dobrý den, zkusil jsem odkaz 'test your gambling style'. Myslím, že jsem zklamaný... a může to být špatně.
) Nemá téměř žádný návod. Dívám se na obrazovku a přemýšlím, co můžu udělat pro riziko... žádné sázení neexistuje. Konečně začnu táhnout karty za předpokladu, že karty jsou náhodné.
) Vlastně se mi daří, když asi 1/3 cesty naznačovala ( ... promiň, žádné spoilery zde ... ) a pak se mi daří hůř.
) V polovině se zeptá, jestli vidím vzor ... tak o tom přemýšlím a možná uvidím ( ... promiň žádné spoilery zde ... )
Nakonec to řeklo, že jsem dosáhl lepších výsledků než 75 % lidí, kteří test absolvovali.
Jedním z problémů je, že pokud existuje vzorec, už si nehrajete s rizikem. Stává se to výhodnou herní situací a využíváte rozpoznanou nerovnoměrnou distribuci ve svůj prospěch.
Líbí se mi psychologické testy / testy typu osobnosti, protože nám mohou pomoci ukázat naše silné a slabé stránky ... ale myslím, že tento test neobstojí.
Good day, I tried the 'test your gambling style' link. I think I am disappointed ... and it may be flawed.
) It has almost no instructions. I stare at the screen wondering what I can do for risk ... there is no betting. I finally start drawing cards assuming that the cards are random.
) I am actually doing well when about 1/3 of the way through it suggested ( ... sorry no spoilers here ... ) and then I do worse.
) Halfway through it asks if I see a pattern ... so I think about it and maybe I see a ( ... sorry no spoilers here ... )
In the end, it said I scored better than 75% of the people who take the test.
One problem is that if a pattern exists, you are no longer playing with risk. It becomes an advantage play situation and you are using a recognized uneven distribution to your advantage.
I like psychological / personality type tests because they can help show us our strengths and weaknesses ... but I think this test does not hold up well.