DomůFórumTurnajeTurnaj #227 Sugar Rush EXCLUSIVE – diskuze

Turnaj #227 Sugar Rush EXCLUSIVE – diskuze (strana 3)

2 556 zobrazení 99 odpovědí |
před 3 týdny
|
Vymazal jsem mezipaměť a všechny ty ušetřené peníze nebo cokoli jiného pro Google Chrome v telefonu a restartoval telefon a teď to funguje. Účastním se turnaje, takže to možná zkusím. Vím, že je to otravné, když mě to odhlásí ze spousty webových stránek, ale občas se to na webových stránkách stane, takže žádný problém, ale zjevně to funguje. Děkuji i uživateli, který se dříve zmínil, že mu to fungovalo, protože to mě inspirovalo k tomu, abych to zkusil sám.
12 3 4...6
Přidat příspěvek
před 2 týdny
gbcz

Máte stále problémy se svým webem, protože se mi nedaří otevřít žádnou hru, kterou bych mohl hrát v turnaji?

Automaticky přeloženo:
chainsawpete
před 2 týdny
gbcz

Stejný problém

Automaticky přeloženo:
před 2 týdny
gbcz

Taky mi to nejde hrát, zdá se, že se to nechce načíst.

Automaticky přeloženo:
před 2 týdny
esczgb

Nenačte se to.

Automaticky přeloženo:
Dieguilloo96
před 2 týdny
bgczgb

Napiš administrátorovi a on to za tebe opraví.

Automaticky přeloženo:
Salvata1312
před 2 týdny
esczgb

Cože? Můžeš mu napsat?

Automaticky přeloženo:
před 2 týdny
gbcz

Včera jsem měl stejný problém s načítáním - vymazání mezipaměti + hardwarová aktualizace mi to na počítači vyřešila. Pokud se hry stále neotevírají, použijte kontaktní formulář ve spodní části stránky, tým obvykle odpoví do jednoho dne a může resetovat záznam v turnaji na své straně.

Automaticky přeloženo:
před 2 týdny
gbcz

Všiml jsem si, že několik turnajů má momentálně podobný technický problém. V tuto chvíli si nejsem jistý, zda je výpadek na straně poskytovatele hry, nebo zda je problém na naší straně.

Už jsem ohledně toho kontaktoval Juraje, takže doufám, že se to brzy prošetří.

Jakmile budu mít nějaké nové informace, dám vám všem vědět.

Automaticky přeloženo:
před 2 týdny
gbcz

Jo, já taky nemůžu hrát... je to jako schválně... pořád viset...

Automaticky přeloženo:
před 2 týdny
gbcz

Taky nemůžu hrát. Možná je to kvůli serveru D nebo schválně... bůh ví.

Automaticky přeloženo:
chainsawpete
před 2 týdny
gbcz

Máte stále problémy se svým webem, protože se mi nedaří otevřít žádnou hru, kterou bych mohl hrát v turnaji?

Automaticky přeloženo:
před 2 týdny
esczgb

Mám stejný problém. Zkuste se přihlásit bez Wi-Fi připojení, pouze přes mobilní data, a dejte mi vědět.

Automaticky přeloženo:
Jaroslav
před 2 týdny
gbcz

Četl už Juraj tvou zprávu? Zdá se, že problém se zhoršuje a pravděpodobně má něco společného s touto platformou (to je jediná věc, kterou mají společné)....

Automaticky přeloženo:
Salvata1312
před 2 týdny
esczgb

Jak mám napsat administrátorovi?

Automaticky přeloženo:
Fernandopelu
před 2 týdny
esczgb

Jak mám napsat administrátorovi?

Automaticky přeloženo:
před 2 týdny
gbcz

Dobrý den, jak nás Jaro včera informoval, jsme si situace vědomi a byla předána našemu kolegovi Jurajovi. Vsadím se, že oznámení zveřejněné přímo v turnaji to také docela dobře říká. Takže prosím nechte vývojáře poskytovatelů, aby to vyřešili.

Automaticky přeloženo:
Radka
před 2 týdny
gbcz

Děkujeme, že nás všechny průběžně informujete. Vážíme si toho (nebo bych asi měla říct, že si toho vážím... Ale předpokládám, že i všichni ostatní 😉😏)

👍👍👍👍

Automaticky přeloženo:
před 2 týdny
gbcz

Vymazal jsem mezipaměť a všechny ty ušetřené peníze nebo cokoli jiného pro Google Chrome v telefonu a restartoval telefon a teď to funguje. Účastním se turnaje, takže to možná zkusím. Vím, že je to otravné, když mě to odhlásí ze spousty webových stránek, ale občas se to na webových stránkách stane, takže žádný problém, ale zjevně to funguje. Děkuji i uživateli, který se dříve zmínil, že mu to fungovalo, protože to mě inspirovalo k tomu, abych to zkusil sám.

Automaticky přeloženo:
před 2 týdny
ruczgb

file turnaj

Automaticky přeloženo:
Paradoxic
před 2 týdny
gbcz

Děkujeme, že nás všechny průběžně informujete. Vážíme si toho (nebo bych asi měla říct, že si toho vážím... Ale předpokládám, že i všichni ostatní 😉😏)

👍👍👍👍

Automaticky přeloženo:
před 2 týdny
gbcz

Nejsem si úplně jistý/á, zda je množné číslo vhodné (mrk-mrk), ale naprosto si vážím vašeho laskavého pochopení.

A co je důležitější, děkuji, že jste mi připomněl/a, co tenkrát zkusil ten druhý uživatel, co jste zopakoval/a a shledal/a jste úspěšným/ou! Jste tady hrdina/hrdinka!🎉👍

Automaticky přeloženo:
před 2 týdny
gbcz

Paradoxic učinil pozoruhodný objev; podívejte se prosím na připnutý příspěvek. Dodržování kroků by mohlo být užitečné. 🙏

Automaticky přeloženo:
Radka
před 2 týdny
bgczgb

Věčné diamanty, které v tomto turnaji hledáte, jsou stále zamčené.

Automaticky přeloženo:
12 3 4...6
Jít na stránkuz 6 stránek

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.