DomůFórumTurnajeTurnaj #224 Big Bass Bonanza 1000 – diskuze

Turnaj #224 Big Bass Bonanza 1000 – diskuze (strana 5)

2 867 zobrazení 89 odpovědí |
před měsícem
|
1...4 5
Přidat příspěvek
před 3 týdny
deczgb

Můj nejlepší výsledek v tomto turnaji, ze všech turnajů doposud, je 1118.

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Nikdy lepší

Jak dobré jsou hry nebo Cadino?

Automaticky přeloženo:
před 3 týdny
gbcz

Ahoj lidi, můžu tady prosím najít heslo k turnaji Big Bass 1000? Nevím, jak sem přidat výsledky her, mohl by mi někdo poradit, děkuji?

Automaticky přeloženo:
před 3 týdny
gbcz

Díky, že jste mi hru otevřeli, lidi, 126 je můj vítězný kuřecí večeře.

Automaticky přeloženo:
Mile71
před 3 týdny
deczgb

Milý Guru, moc děkuji za milá slova. Opravdu jsem měl v úmyslu tentokrát něco vložit, ale po tomto turnaji to budu ještě týden sledovat a pak se úplně odhlásím. Je to absurdní; nemůžete se dostat ani do první tisícovky. Nikdy jsem neviděl nic tak špatného a myslím si, že když je to takhle špatné zdarma, bude to ještě horší, když hrajete o peníze. Ne, děkuji, už jsem toho dost odehrál o skutečné peníze v jiných kasinech.

Automaticky přeloženo:
před 3 týdny
gbcz

Je mi to líto a respektuji tvé rozhodnutí. Asi bych to cítila stejně. 🙂

Automaticky přeloženo:
Joker2206
před 3 týdny
itczgb

Nemůžu hrát a to jsem se dokonce podělil o ostatní turnaje.

Automaticky přeloženo:
před 3 týdny
gbcz

Dobrý den, mohl byste prosím poskytnout více podrobností o této záležitosti? Obvyklé problémy, které si pamatuji, jsou např. zakázané země a nesprávné sdílení předchozích turnajů nebo soubory cookie a mezipaměti uložené v prohlížečích, takže upřímně řečeno, v tomto okamžiku opravdu potřebujeme více podrobností, abychom mohli správně odpovědět. 🙏

Automaticky přeloženo:
chainsawpete
před 3 týdny
gbcz

Ahoj lidi, můžu tady prosím najít heslo k turnaji Big Bass 1000? Nevím, jak sem přidat výsledky her, mohl by mi někdo poradit, děkuji?

Automaticky přeloženo:
před 3 týdny
gbcz

Ahoj, pokud vím, heslo tam není. Místo toho máš dokončit druhý turnaj, sdílet výsledky pomocí příslušného tlačítka a exkluzivní turnaj bude dostupný.

file

Automaticky přeloženo:
Radka
před 2 týdny
gbcz

Díky, jo, udělal jsem to a pak jsem si hru zahrál, takže ještě jednou díky za pomoc.

Automaticky přeloženo:
před 2 týdny
esczgb

Můj nejlepší výsledek v tomto turnaji ze všech turnajů, kterých jsem se dosud zúčastnil, je 1118.

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Automaticky přeloženo:
před týdnem
gbcz

Velký bas

Automaticky přeloženo:
chainsawpete
před 2 týdny
gbcz

Díky, jo, udělal jsem to a pak jsem si hru zahrál, takže ještě jednou díky za pomoc.

Automaticky přeloženo:
před týdnem
gbcz

Ááá, omlouvám se za pozdní odpověď.

Není zač. 😉 Doufám, že se vám to líbilo. Na skóre se ptát nebudu, protože vím, jak těžké je v turnajích získat slušnou částku.... 😆

Automaticky přeloženo:
Shaman
před 2 týdny
esczgb

Můj nejlepší výsledek v tomto turnaji ze všech turnajů, kterých jsem se dosud zúčastnil, je 1118.

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Automaticky přeloženo:
před týdnem
gbcz

Opravdu ti rozumím! 😁🙌🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 Posílám ti virtuální štěstí do všech dalších turnajů, které si chceš vyzkoušet! 😆😉

Automaticky přeloženo:
1...4 5

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
TaDa Logo
Podělte se o své výhry na automatech od společnosti TaDa Gaming a získejte získat další odměnu!

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.