Existuje potenciál k výhře, ale je těžké získat velké násobky... i na free spinech. Většinou se vám také podaří získat spoustu mrtvých zatočení.
Automaticky přeloženo:
chainsawpete
Stříbro
před 4 měsíci
Zajímalo by mě, jak získám heslo k odemčení tohoto turnaje, když jsem hrál všechny ostatní a sdílel jsem je, mohl by mi prosím někdo pomoct?
Automaticky přeloženo:
chainsawpete
taxitaxi58
Stříbro
taxitaxi58
před 4 měsíci
Zjistili jste, jak odemknout tento turnaj taxitaxi58?
Automaticky přeloženo:
Basil94
Bronz
před 4 měsíci
Zúčastnil jsem se všech ostatních turnajů a sdílel o nich informace, takže by mě zajímalo, jak najdu heslo potřebné k odemčení tohoto turnaje. Může mi prosím někdo pomoct?
Jak se dostanu do hry poté, co okomentuji ostatní hry?
how do I access the game after commenting on the other games?
Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci
Exkluzivní turnaj by se vám měl odemknout.
Automaticky přeloženo:
Romi
Community & Complaints Administrator
taxitaxi58
před 4 měsíci
Jak odemknout turnaj
How to unlock the tournament
Как да отключа турнира
Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci
Po skončení turnaje se prosím řiďte informacemi na obrazovce.
Automaticky přeloženo:
Romi
MicMar
před 4 měsíci
Jak přesně funguje proces aktivace?
How exactly does the activation process work?
Wie funktioniert die Freischaltung genau?
Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci
Poté, co sdílíte informace, se vám odemkne exkluzivní turnaj.
Automaticky přeloženo:
Romi
chainsawpete
před 4 měsíci
Zajímalo by mě, jak získám heslo k odemčení tohoto turnaje, když jsem hrál všechny ostatní a sdílel jsem je, mohl by mi prosím někdo pomoct?
Was wondering how do I get the password to unlock this tournament as I have play all the others and shared on them all as well can someone help me out please
Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci
Exkluzivní turnaj by se měl odemknout bez hesla poté, co sdílíte požadované informace.
Automaticky přeloženo:
Romi
Basil94
před 4 měsíci
Zúčastnil jsem se všech ostatních turnajů a sdílel o nich informace, takže by mě zajímalo, jak najdu heslo potřebné k odemčení tohoto turnaje. Může mi prosím někdo pomoct?
I've participated in all the other tournaments and shared information about all of them, so I'm wondering how to find the password needed to unlock this tournament. Can someone please help me?
Diğer tüm turnuvalara katıldım ve hepsi hakkında bilgi paylaştım, bu yüzden bu turnuvanın kilidini açmak için gereken şifreyi nasıl bulacağımı merak ediyorum. Lütfen biri bana yardımcı olabilir mi?
Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci
Exkluzivní turnaj by se měl odemknout bez hesla poté, co sdílíte požadované informace.
Automaticky přeloženo:
isisnozomi1985
Stříbro
před 4 měsíci
Už jsem všechno udělal a nejde to odemknout.
Automaticky přeloženo:
veronicalone
Zlato
před 4 měsíci
takhle nebo co 🙂
Automaticky přeloženo:
Elik590
Zlato
před 4 měsíci
Sdílel jsem to a oni mi řekli, abych klikl na odkaz. Udělal jsem to, ale hra se neotevřela.
Automaticky přeloženo:
Legust2004
Zlato
před 4 měsíci
Je to tak otravné a frustrující, že se snažím odemknout exkluzivní turnaj Gates. Postupoval jsem podle všech kroků a stále se nemůžu do turnaje přihlásit. Všichni mi odmítají pomoct. Jsem docela naštvaný na tým podpory, který se stará o všechny turnaje. Sdílím všechny turnaje, ve kterých jsem trénoval. Opravdu doufám, že mi někdo pomůže!