Jak se mohu připojit? Sdílel(a) jsem výsledek turnaje na Facebooku a bylo tam napsáno, že mám přístup. Když se pokusím připojit, tak mi to napíše, že přístup nemám?
How can I join? I shared a tournament result on Facebook and it said I had access. When I try to join, it says I don't have access?
Как мога да се включа. Споделих във фейсбук резултат от турнир и ми изписа че имам достъп. Когто дам да се включа ми казва че нямам достъп?
Automaticky přeloženo:
před měsícem
Bohužel je tu technický problém; nefunguje to. Je mi to líto.
Dobrý den, pokud se jedná o běžný turnaj, možná budete muset změnit zemi přes VPN; pokud se jedná o speciální turnaj, upřímně řečeno, ty se odemknout nedají.
Dobrý den, myslím, že stejná odpověď: je to sdíleno na vyhrazené platformě sociálních médií, kterou jste si vybrali. Možná se ptáte, jak něco vlastně sdílet?
Vážení uživatelé, našli jsme speciální turnaj, který má chybu, takže se ho nyní nemůžete zúčastnit. Omlouváme se za nepříjemnosti. Naši technici se na tom již snaží.
Aktualizace: Pro přístup ke speciálnímu turnaji fungují hry od Endorphiny. U druhého poskytovatele však stále přetrvává chyba.
Díky, že jste mi umožnili účast v tomto exkluzivním turnaji. V žebříčku jsem skončil na 61. místě. Těším se na mnoho dalších výzev a příležitost dostat se mezi pět nejlepších!