Můžete prosím vysvětlit administraci, co musím udělat, abych tento turnaj odemkl? Díky předem.
Automaticky přeloženo:
danielferrazdelly
Jaroslav
Platina
Jaroslav
před měsícem
DÁRKOVÁ KARTA
KDYŽ
ČEKÁNÍ NAVŽDY
Automaticky přeloženo:
Jaroslav
Forum and Reviews Administrator
Salvata1312
před měsícem
Můžete prosím vysvětlit administraci, co musím udělat, abych tento turnaj odemkl? Díky předem.
To the administration, can you explain what I need to do to unlock this tournament? Thanks in advance.
До администрацията , може ли да ли обясните какво трябва да направя за да ми се отключи този турнир.Благодаря предварително
Automaticky přeloženo:
před měsícem
Ahoj, výsledek jsem sdílel na Telegramu nebo to můžete udělat i na jiných stránkách a podařilo se mi to odemknout.
Automaticky přeloženo:
danielferrazdelly
Platina
před měsícem
Prostě to musíš smazat.
Pravda byla řečena.
Pokud chcete platit, stačí poslat promo kód.
Neposlal jsi to. Je to proto, že nechceš.
JE TO PRAVDA, NEBO NE?
To je můj názor.
25 dolarů
.....
Automaticky přeloženo:
Jaroslav
danielferrazdelly
danielferrazdelly
před měsícem
Všichni už odpověděli. Juraj čeká na dárkové karty od kolegů, aby je mohl rozeslat. Kdyby je měl on, měl bys je už i ty. Dostaneš je, stejně jako stovky hráčů před tebou. Není třeba sem psát každý den, to jsem ti už říkal.
Automaticky přeloženo:
Salvata1312
Zlato
Jaroslav
před měsícem
Ahoj, výsledek jsem sdílel na Telegramu nebo to můžete udělat i na jiných stránkách a podařilo se mi to odemknout.
Hi, I shared the outcome on telegram or you can do so on other sites and it was unlocked for me.
Automaticky přeloženo:
před měsícem
Nemám Telegram, jakou jinou stránku můžu použít?
Automaticky přeloženo:
Salvata1312
Zlato
Jaroslav
před měsícem
Hi, I shared the outcome on telegram or you can do so on other sites and it was unlocked for me.
Automaticky přeloženo:
před měsícem
Nemám Telegram, kde jinde ho můžu odemknout?
Automaticky přeloženo:
Jaroslav
Salvata1312
Salvata1312
před měsícem
Když turnaj ukončíte a kliknete na sdílení, máte několik možností, kde sdílet své výsledky. 🙂
Klikněte na sdílení -
A tohle byste měli dostat -
Vyberte si jeden a sdílejte ho. Poté byste měli mít otevřený exkluzivní turnaj. 🙂
Automaticky přeloženo:
danielferrazdelly
Jaroslav
Platina
Jaroslav
před měsícem
Dobře. Gratuluji vám všem.
Jsem bez slov
Veškeré zásluhy patří CASSINO GURU.
.
Omlouvám se za pochybnosti o týmu CASSINO GURU.
GRATULUJI.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Jaroslav
danielferrazdelly
danielferrazdelly
před měsícem
Jak jsem vám říkal, někdy to vyžaduje jen čas. Nemáme v úmyslu neudělit ceny hráčům, kteří turnaj vyhráli. 🙂
Užijte si to.
Automaticky přeloženo:
danielferrazdelly
Platina
před měsícem
„Říkal jsem vám, někdy to prostě chce čas. Nemáme v úmyslu nedat ceny hráčům, kteří vyhráli turnaj. 🙂 Užijte si to!"