DomůFórumTurnajeTurnaj #170 Emerald King Wheel – diskuze

Turnaj #170 Emerald King Wheel – diskuze

205 zobrazení 10 odpovědí |
před 2 dny
|
Přidat příspěvek
před 2 dny
Tady můžete diskutovat o čemkoli, co se týká turnaje #170 Emerald King Wheel.
před 2 dny

Zlatý hrnec vyhrává jen pragmatická hra. Nechte si ho 🙈 Je to čím dál nudnější. Vaše marketingové výdaje se rychle vrátí. Vaše poctivá míra RTP se o to postará 😏

Automaticky přeloženo:
před 2 dny

Další pragmatická hra, kde je RTP hrozný. Ještě jsem v žádné pragmatické hře nevyhrál a to hraji už roky a ani jednou jsem netrefil jackpot.

Automaticky přeloženo:
před 2 dny

Hloupá hra. Díky bohu, že jsem tu hrál a nemusel jsem na to utrácet peníze.

Automaticky přeloženo:
před 2 dny

Tato hra není nic nového ani zábavného; je to klasický vzorec od Pragmatic s velmi nízkým RTP a několika bonusy – v mém případě pouze dva z 250 zatočení a výhry z těchto zatočení zdarma byly směšné. Jediné dobré je, že neriskuji své vlastní peníze.

Automaticky přeloženo:
před 23 hodinami

Jeden z nejhorších šmejdů, co jsem kdy hrál....

Automaticky přeloženo:
před 22 hodinami

Napadlo mě, že by se Emerald King jednoho dne mohl objevit na mém seznamu oblíbených automatů... Ale ve velmi daleké budoucnosti. Jsem si jistý, že kdybych hrál Emerald v kasinu o skutečné peníze, musel bych určitě provést OBROVSKÝ vklad a během hry budu nasbírat spoustu trpělivosti, protože z celkových 250 zatočení jsem pravděpodobně měl pouhých 7 výherních zatočení. Pragmatická hra, vaše hry opravdu miluji, vždycky jsem je miloval. Prosím, přineste nám hru, která nám dá mnohem větší šanci dostat se trochu blíž k první desítce... V tomto bodě udělám salto, kdybych se vůbec dostal do top 50.

Automaticky přeloženo:
před 22 hodinami

Abych byl upřímný, je to fakt nuda. Výplaty jsou nízké a turnaji nerozumím; mně se pořád děje to samé, nikdy se mi nepodařilo dosáhnout alespoň na 100. místo.

Automaticky přeloženo:
před 16 hodinami

Jaká ztráta času

Automaticky přeloženo:
před 12 hodinami

Zbytečná hra s nulovými bonusy 😕

Automaticky přeloženo:
před hodinou

Hrozné...🤦

Automaticky přeloženo:

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.