DomůFórumTurnajeTurnaj #169 Fire Stampede Ultimate – diskuze

Turnaj #169 Fire Stampede Ultimate – diskuze (strana 3)

624 zobrazení 42 odpovědí |
před 5 dny
|
12 3
Přidat příspěvek
před 2 dny

Ahoj Jaro, omlouvám se, že můj názor neodpovídá tvým představám, ale neutvořil jsem si ho jen z demo verze hry. Je založen na předchozích zkušenostech se skutečnými automaty a mnoha přáteli, kteří se zadlužili, aby vyhráli nebo alespoň dohnali ztráty. Co se týče turnajů zdarma, viděl jsem to v těch několika, kterých jsem se zúčastnil, a je to objektivní fakt: poté, co první tři vyhrají peníze, hrají tisíce hráčů a nikdo se ani nepřiblíží skóre. Pozoruji to denně u jiných hráčů, nejen u svého. Znamená to, že je v tom nějaký trik? Ne! Vůbec si to nemyslím. Je to jednoduchá matematika automatů: nikdy neprohrají. Jakmile udělí velké ceny, už je neudělí znovu. Možná udělí jednu nebo dvě menší ceny, a proto se nikomu nepodaří "sesadit" vítěze, jakmile se etablují. No, s tím musíš mít mnohem více zkušeností než já; nemyslím si, že ti říkám něco, co bys už nevěděl. S pozdravem.

Automaticky přeloženo:
před 15 hodinami

Začnu tím, že každý, kdo při hazardních hrách prohraje peníze a snaží se je vyhrát zpět, má vážný problém a měl by vyhledat odbornou pomoc. Hazardní hry by neměly být vnímány jako způsob, jak vydělat peníze, ale jako koníček. Nehrajte pořád, jen občas a s tím, co si můžete dovolit.

Co se týče turnajů, je to čistě o štěstí, někdo ho má méně, někdo více. Nikdy se nestane, že z 5 000 lidí bude mít 3 000 hráčů skóre přes milion, což si myslím, že je logické vzhledem k tomu, jak funguje RTP a volatilita.

Možná to jednou budeš ty, ale stěžovat si na turnaje zdarma nebo komentovat, jak se nemůžeš dostat k hráčům, kteří nasbírali tolik bodů, je podle mého názoru docela smutné. Nemyslím to jako útok na tebe, protože nejsi sám. Beru to spíš tak, že by sis na turnaje zdarma opravdu stěžovat měl, měl bys prostě úplně přestat hrát hazardní hry.🙂

Automaticky přeloženo:
Jaro
před 15 hodinami

Děkuju.

Automaticky přeloženo:
Soraya33
před 14 hodinami

Není zač.

Užijte si turnaj. 🙂

Automaticky přeloženo:
12 3

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.