DomůFórumTurnajeTurnaj #167 Zeus vs Hades – Gods of War 250 – diskuze

Turnaj #167 Zeus vs Hades – Gods of War 250 – diskuze (strana 3)

1 067 zobrazení 47 odpovědí |
před týdnem
|
12 3
Přidat příspěvek
před 6 dny

Nedokážu si představit, jak někdo mohl při hraní tohoto automatu dosáhnout 1,7 milionu, ale pokud je to legitimní, chci vidět záznam, který to dokazuje.

Automaticky přeloženo:
před 3 dny

Abych byl upřímný, taky bych rád viděl, jak toho hráč dosáhne. Já jsem toho nikdy tolik neměl. Když jsem na tomto automatu zkoušel turnaj, měl jsem základní trefu za 980, takže pokud bude mít někdo štěstí v bonusu, mohla by to být velká výhra.

Automaticky přeloženo:
před 4 dny

Lidé, kteří jsou tak frustrovaní z toho, že nevyhrají v turnajích na automatech zdarma, by si opravdu měli dát pauzu a/nebo se zaměřit na gamstopping.

Stěžování si na hry v BEZPLATNÉM TURNAJI jen ukazuje, jak moc jsi se stal závislým.

Nerad bych byl poblíž někoho, kdo si stěžuje na výplaty z turnajů atd., když hraje na automatech o skutečné peníze.

V některých turnajích se vám podaří hodně vyhrát a jste mezi nejlepšími hráči, ve většině ne a sotva se vám podaří. Jsou to automaty, jen proto, že je to zdarma, neznamená to, že se zvýšila RTP nebo bonusová hodnota.

lol

Automaticky přeloženo:
před 3 dny

Shrnul jsi to hezky. Myslím, že bych k tomu nemohl dodat nic víc. Asi jsem si na takové komentáře zvykl. Je v pořádku mít na hru negativní názor, ale jak říkáš, pokud má někdo problém s turnajem zdarma, je to spíš problém. 🙂

Automaticky přeloženo:
před 2 dny

Nemůžeme hrát týdenní turnaj, fire stampede neumožňuje sázku 1 dolar, je to 90 centů nebo 1,20.

Automaticky přeloženo:
Vlooi2025
před 2 dny

Už je to opravené. Můžete hrát se sázkou 1,2. 🙂

Automaticky přeloženo:
před 2 dny

zloději

Automaticky přeloženo:
včera

Jak jsem zmínil v předchozím týdenním turnaji, ti, kteří skončí první a umístí se v první trojce, jsou prakticky neporazitelní; to znamená, že už vyhráli velké ceny. Kdykoli jsem hrál v turnajích, které již začaly a je jich několik stovek nebo tisíc hráčů, je velmi těžké vyhrát něco významného.

Automaticky přeloženo:
před 22 hodinami

těžké získat číslo 1

Automaticky přeloženo:
otesito
před 12 hodinami

Zaneprázdněná hra

Automaticky přeloženo:
12 3

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.