DomůFórumTurnajeTurnaj #166 Floating Dragon Wild Horses – diskuze
726 zobrazení 18 odpovědí |
před měsícem
|
Přidat příspěvek
před měsícem
Tady můžete diskutovat o čemkoli, co se týká turnaje #166 Floating Dragon Wild Horses.
před měsícem
bgczgb

Skvělý web. Díky za možnost zúčastnit se vašich turnajů.

Automaticky přeloženo:
před měsícem
ptczgb

Další blbost. Je to škoda těch automatů.

Upraveno
Automaticky přeloženo:
před měsícem
ptczgb

Velmi špatný slot

Automaticky přeloženo:
před měsícem
grczgb

250 zatočení dalo 55 eur a ani nepomysleli na dávání bonusů. Jak mohou očekávat, že lidé budou hrát v takových hrách?

Automaticky přeloženo:
před měsícem
gbcz

Ani jeden nejde přehrát. Píše, že není k dispozici v USA.

Automaticky přeloženo:
Greenlee2019
před měsícem
gbcz

Bohužel je to na straně poskytovatele hry. Pokud je to pro vás možné, klidně použijte VPN.

Automaticky přeloženo:
před měsícem
deczgb

Promiňte, je to jen blbost, ani to není hra zdarma.

Automaticky přeloženo:
shanty13
před měsícem
gbcz

I na tomhle názoru záleží. Existuje nějaký konkrétní důvod, proč se ti tahle hra nelíbí? 🙂

Automaticky přeloženo:
před měsícem
gbcz

Hra se mi líbila... Díky

Automaticky přeloženo:
před měsícem
gbcz

Myslím, že tohle je nejblíž, co jsem se k prvnímu místu dostal/a

Automaticky přeloženo:
před měsícem
esczgb

Poprvé jsem držel první místo jen pár hodin, už jsem klesl na 4. místo, nikdy předtím jsem se ani zdaleka nepohyboval v první stovce.

Automaticky přeloženo:
před měsícem
gbcz

Nikdy se nedostanu na první místo v žebříčku, vždycky dosahuji velmi nízkých skóre. Říkám si, že se asi nekvalifikuji na vítězství. Co mám dělat?

Automaticky přeloženo:
před měsícem
gbcz

Nikdy se nedostanu na první místo v žebříčku, vždycky dosahuji velmi nízkých skóre. Říkám si, že se asi nekvalifikuji na vítězství. Co mám dělat?

Automaticky přeloženo:
před měsícem
esczgb

Hodně trpělivosti, štěstí a pokračování ve hraní ve všech turnajích. Jak jsem již zmínil, nikdy jsem nebyl na prvním místě; vždycky jsem získal jen velmi málo bodů a hrál jsem v desítkách turnajů.

Automaticky přeloženo:
před měsícem
gbcz

Automaticky přeloženo:
před měsícem
gbcz

Neexistuje žádná kvalifikace pro vítěze. Chce to jen trpělivost a spoustu pokusů. Naštěstí je to zdarma. 🙂

Automaticky přeloženo:
Radka
před měsícem
gbcz

Ano, souhlasím. Je to bez rizika, ale je tu šance získat skutečnou cenu. Toho si opravdu vážím. Díky přispěvatelům.

Automaticky přeloženo:
jjay60
před měsícem
gbcz

Všichni jsme rádi, že si turnaje užíváte! Přejeme vám hodně štěstí; vím, že je těžké skórovat. V minulosti jsem se o to snažil a byla to jen velká série proher. 😀

Automaticky přeloženo:
před měsícem
deczgb

Další hrozná hra. Pouze jedno zatočení zdarma z 250 zatočení ☹️, ale jsem rád, že si hry můžete vyzkoušet zdarma a nemusíte utrácet spoustu peněz 👍

Automaticky přeloženo:
před měsícem
esczgb

Jsem šťastný, i když jsem klesl z prvního na osmé místo. Doufám, že skončím v první desítce; bylo by to poprvé od účasti na těchto turnajích. Všechno je to otázka štěstí a trpělivosti. Myslím, že existují stovky nebo tisíce hráčů z mnoha amerických a evropských zemí, kteří se účastní pro zábavu a možná i proto, aby někdy vyhráli nějakou cenu. A co je nejlepší, je to zdarma. Zdravím všechny.

Automaticky přeloženo:

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Zapojte se do vánoční soutěže s Pragmatic Play – rozdáváme ceny v hodnotě 2 000 USD!

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.