DomůFórumTurnajeTurnaj #155 Super Gummy Strike – diskuze

Turnaj #155 Super Gummy Strike – diskuze

3 460 zobrazení 23 odpovědí |
před 2 měsíci
|
1 2
Přidat příspěvek
před 2 měsíci
Tady můžete diskutovat o čemkoli, co se týká turnaje #155 Super Gummy Strike.
před 2 měsíci

Nelíbí se mi

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Prozatím jsem stále vůdcem, ale někde se začít musí. Na zdraví!

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

ááá, není to špatné. Pěkná hra.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Prozatím jsem stále vůdcem, ale někde se začít musí. Na zdraví!

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Doufám, že to vydrží. 😀

Kolik bodů se vám podařilo získat?

Automaticky přeloženo:
Baloo090
před 2 měsíci

Vůdče, brzy tě nějaký robot potichu nahradí nereálným počtem bodů před tebou

Automaticky přeloženo:
Jaro
před 2 měsíci

Málo 81400

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Je to zábavný automat, připomíná mi to začátky automatů, kdy byly jednoduché a dávaly nějakou RTP, ale z toho, co jsem tady v turnaji viděl, je to automat s potenciálem.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Je vtipné, že pořád hraješ naše turnaje, když máš tenhle názor. A skoro každý, kdo o tom mluví takto a je proti našim turnajům, je z té země, jako jsi ty. 😀

Náhoda?

Automaticky přeloženo:
rumqna31
před 2 měsíci

Minule se můj kamarád umístil na prvním místě, dali mu kupón, který nefungoval, tahle webová stránka je ostuda.

Automaticky přeloženo:
kuucherr
před 2 měsíci

Dobrý den, a poskytl nám váš přítel tyto informace zpět?

Protože například vím, že jeden hráč dostal ve skutečnosti dva vouchery, jelikož ten první u něj nefungoval.

Budu tu, pokud budete mít co dodat.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Haló, vidím, že jsi pořád tady. Dovol mi připomenout: zákaz je stále možností, pokud nezměníš způsob, jakým zde vyjadřuješ své teorie. Doufám, že si to pamatuješ. Znamená to celou tvou bulharskou armádu profilů. Kdo se teď skrývá, zajímalo by mě.

Pokud se ti to nelíbí, jdi pryč. 🙂

Upraveno
Automaticky přeloženo:
Radka
před 2 měsíci

Už 5 dní jsi mi neodpověděl na Gmail. Jmenuji se R3eki a v předchozím turnaji jsem skončil 1. Čekám na Gmail a poskytuji ti screenshoty, které ukazují, že kupón byl použit.

Automaticky přeloženo:
Radka
před 2 měsíci

Ahoj, to jsem já, ten kamarád. Odpověděl jsem na e-mail s důkazem a screenshoty, že kód, který mi dali, nefunguje, a oni neodpovídají.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Neotevírají se mi bezplatné turnaje, co se děje?

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Mám rád/a

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Už 5 dní jsi mi neodpověděl na Gmail. Jmenuji se R3eki a v předchozím turnaji jsem skončil 1. Čekám na Gmail a poskytuji ti screenshoty, které ukazují, že kupón byl použit.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Dobrý den, prosím, popište mi svou situaci. Jako administrátoři fóra neposíláme vouchery, což ztěžuje identifikaci jednotlivců a určení, kdo komunikoval s našimi kolegy.

Pokud Juraj dostane váš poukaz, dostanete odpověď. Někdy to trvá déle, ale to neznamená, že je všechno falešné, že?

Mohu se zeptat, na jakou e-mailovou adresu jste problém nahlásil/a?

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Ahoj, to jsem já, ten kamarád. Odpověděl jsem na e-mail s důkazem a screenshoty, že kód, který mi dali, nefunguje, a oni neodpovídají.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Ahoj, můžu prosím vědět, kdy a komu jsi to nahlásil/a? (Jak jsem právě upozorňoval/a tvého přítele/přítelkyni, administrátoři fóra nemají s distribucí poukázek nic společného, ​​takže úplné vysvětlení by nám oběma mohlo pomoci věc pochopit.)

Rád se vám ozvu i na e-mail, kde jste to nahlásili, jakmile budu znát podrobnosti.

Děkuju.

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Neotevírají se mi bezplatné turnaje, co se děje?

Automaticky přeloženo:
před 2 měsíci

Dobrý den, zkuste resetovat prohlížeč, smazat soubory cookie, spustit nový prohlížeč nebo použít VPN. Kvůli omezením poskytovatelů her není povoleno používat VPN ve všech zemích, ale nevadí nám, když se tomu vyhnete.

Tohle v kasinu nikdy nezkoušejte. 🙂

Automaticky přeloženo:
Radka
před 2 měsíci

Dobrý den, nevím, na jakou e-mailovou adresu mi byl kupón zaslán, protože se zdá, že neexistuje. Pokud si dobře pamatuji, tak to byla adresa CJtournaments nebo něco podobného. filefile

Automaticky přeloženo:
1 2

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.