DomůFórumTurnajeTurnaj #152 Starlight Princess Super Scatter – diskuze

Turnaj #152 Starlight Princess Super Scatter – diskuze (strana 2)

9 814 zobrazení 113 odpovědí |
před 4 měsíci
|
1 2 3...6
Přidat příspěvek
Rockford
před 4 měsíci
gbcz

Měl jsem dva bonusy a jeden super scatter a z toho jsem vyhrál 22 dolarů. 😀

První zatočení z free spinů bylo výherní a další byly prázdné. 😀

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci
gbcz

700 zatočení bez bonusu. Nevím, co si o téhle hře mám myslet. 🤔

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci
deczgb

Už dlouho nemůžu hrát, protože se načítací panel vždycky těsně před koncem zasekne. Chvíli se ani neotevřelo tlačítko pro přihlášení. Jaký je problém, který mi brání hrát?

Automaticky přeloženo:
thomasposter7
před 4 měsíci
gbcz

Hmm, nevím, v čem by mohl být problém.

Mohl byste to zkusit z jiného zařízení nebo použít jiný prohlížeč? Nebo možná vymazat soubory cookie?

Pokud to nepomůže, zeptám se Juraje, jestli neví, co by to mohlo způsobovat. 🙂

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci
gbcz

Hra jmbuttt

Automaticky přeloženo:
Andi777
před 4 měsíci
gbcz

Můžete prosím vysvětlit, co tím myslíte?

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci
gbcz

Dobrá hra

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci
esczgb

Hahaha 700 zatočení bez jediného scatteru, prostě směšná hra, ale díky, že hrajete zdarma pro zábavu bez naděje na výhru.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci
gbcz

700 zatočení a žádný bonus ani scatter, tyhle hry jsou směšné a velká ztráta času, zvláště když postoupíte jen o 60 pozic a skončíte jen něco málo přes 3200. místo. Vážně vtip.

Automaticky přeloženo:
Sniktaw75
před 4 měsíci
gbcz

Myslím, že když povolíte režim automatického roztočení, není to taková ztráta času. 🙂

Turnaj může skončit během pár minut.

Taky jsem moc bodů nezískal. Měl jsem dva bonusy, ale nebyly moc ziskové - jeden z nich - super scatter a vyhrál jsem 22 dolarů. 🙂

Všechno o štěstí.

Automaticky přeloženo:
thomasposter7
před 4 měsíci
esczgb

Možná, že štít vašeho prohlížeče brání spuštění některých skriptů nebo souborů cookie.

Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci
plczgb

Jak hrát zdarma??

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
gbcz

20 roztočení zdarma, vyhrál jsem 246 $, ale pořád jsem se umístil na 2902. místě, něco takového, nic moc.

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
esczgb

700 střel... a ne 400. místo, odpad... Nemám tušení, jak hrají ti hráči s více než milionem hráčů.

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
czgb

Ani z jednoho příspěvku nejsem o moc moudřejší.Za sebe můžu říct , že mě vaše turnaje baví, akorát jsem se ještě nikdy snad ani vzdáleně nepřiblížil k nějakému slušnému místu ba ani ke 💯 nejlepších.Ale je mi jasné že tohle je jen o štěstí ( A nebo snad né?

před 3 měsíci
plczgb

Takhle by to mohlo být v pohodě 🙂

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
esczgb

V turnajích, kterých jsem se zúčastnil, jsem nikdy nedosáhl maximálně 3000 bodů. Myslím, že se umístil nízko, tak kolem tří tisícovek, ale ti s milionem a drobnými, nemyslím si, že by všichni dostali všechny bruslaře za sebou, myslím, že tam určitě dochází k propadání.

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
gbcz

Díky 😉""

Upraveno
Automaticky přeloženo:
thomasposter7
před 3 měsíci
grczgb

Taky si nemůžu zahrát bonusy.

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
grczgb

Taky si nemůžu zahrát bonusy.

Automaticky přeloženo:
před 3 měsíci
grczgb

Otevři mi bonusy.

Automaticky přeloženo:
1 2 3...6
Jít na stránkuz 6 stránek

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Zapojte se do vánoční soutěže s Pragmatic Play – rozdáváme ceny v hodnotě 2 000 USD!

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.