Možná máš pravdu, ale pochybnosti o turnaji mám stále v hlavě. Změň poskytovatele.
Chápu to. Sám jsem to párkrát zkusil a nemáš tušení, jak hrozné jsem měl skóre... 😀
Vidíte, vítězové by s největší pravděpodobností nesouhlasili, takže pokud vám to nevadí, zkuste jiného poskytovatele, to je jisté.
Díky za vaše odpovědi. Ale podívejte se také na LCB.ORG a CHIPY.COM a SLOTSJUDGE.COM a ASKGAMBLERS.COM
Řekněte mi svůj názor, pokud vám to nevadí. Například vím, že naše BEZPLATNÉ turnaje jsou jasně organizované a přísně férové, takže považuji za zbytečné hledat na jiných webových stránkách.
Hahahaha
Díky
Poměr zatočení k bonusům je slušný
bonus je sám o sobě zábavný, aspekt propojení je zábavný.
základní hra je trochu průměrná
Celkové hodnocení hry 6/10
Spin to bonus ratio is decent
bonus it’s self is enjoyable, the connection aspect is fun.
base game is abit meh
Game overall 6/10
Docela dobrá recenze. Tuhle hru jsem ještě nehrál, takže o ní nechci moc říkat.
Ale jako každý automat, může to vyhovovat některým lidem a jiným ne.
Každopádně díky za zpětnou vazbu. 😉
Je to váš celkový formát turnaje s tím očividně manipulovaným RTP, o kterém jsem mluvil, když jsem říkal, co jsem říkal.
Its your overall tournament format with the obviously manipulated rtp that I'm referring to when I said what I said.
Přečti si, co napsala Radka, a třeba pochopíš víc.🙂
Zmanipulované, nebo ne. Spravedlivé, nebo ne. Je to zatraceně nudné. Už se tam nevrátím.
Úsměvy
Rigged or not. Fair or not. Its fuckin boring. Wont be back.
Je v pořádku, že je hra nudná, to se dá slušně vyjádřit.
Byl bych vám vděčný.
Je v pořádku, když je hra nudná.
Ale pořád to hezky voní
Dobře
It's okay if the game is boring.
But it still smells nice
Няма проблем че играта е скучна
Но номен пак мие приятно
Podařilo se ti ve hře získat nějaké pěkné body? 😀
Zatím to není tak dobré, na svém prvním turnaji jsem alespoň na 41. místě, prozatím.
Lol, hodně štěstí, ať se dostaneš do top 10
So far not so good, I'm at least in 41st place on my 1st tournament, for now
Zbývají ti ještě nějaké zatočení tam, kde jsi na 41, nebo jsi je už všechny vyčerpal/a? 🙂
Ahoj všichni
Ahoj, hrál jsi tento turnaj, nebo se na něj chystáš? 😀
Jednoduše vsaďte 1 dolar a spusťte zatočení. Pokud znáte jakoukoli jinou techniku, napište ji prosím.
Zkontrolujte doručenou poštu a klikněte na odkaz, který jsme zaslali:[email protected]
Platnost odkazu vyprší za 72 hodin.
Zkontrolujte složku „Spam“ nebo „Promoakce“ nebo klikněte na tlačítko níže.
Potvrzovací e-mail byl znovu odeslán.
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Odesláním své e-mailové adresy souhlasíte s naší Podmínky a zásady ochrany osobních údajů
Zkontrolujte doručenou poštu a klikněte na odkaz, který jsme zaslali: [email protected]
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.