před 10 měsíci

Pokud říkají, že platí do 3 pracovních dnů a mají dobré hodnocení, je to proto, že skutečně platí. Já preferuji okamžité kryptoměny. Všichni jsme tu na vaší straně.
OdpovědětCitovat2
Zablokujte mě... Nebyl jsem hrubý, jen jsem jasně uvedl na pravou míru své zájmy, ano, automaty zdarma... abych propagoval podvodnou hru na automatech a vaše podnikání.
Je mi moc líto, pokud vám vadí, že se objeví někdo, kdo vám řekne pravdu. Online automaty dávají novým hráčům hru vítězství, aby získali sebevědomí, a pak je okradou a hru zcela změní proti nim.
Co jsem řekl špatně? Co jsem řekl nepravdivě?
Omlouvám se, pokud vám to vadí, ale nepovzbuzujte lidi k podvádění s online automaty. Víte, stejně jako já, že štěstí neexistuje a že je 100% vyvážené pro ty darebáky a podvodné firmy. Zakažte mi... koneckonců, obhajujete svou firmu.
Zablokujte mě... Nebyl jsem hrubý, jen jsem jasně uvedl na pravou míru své zájmy, ano, automaty zdarma... abych propagoval podvodnou hru na automatech a vaše podnikání.
Je mi moc líto, pokud vám vadí, že se objeví někdo, kdo vám řekne pravdu. Online automaty dávají novým hráčům hru vítězství, aby získali sebevědomí, a pak je okradou a hru zcela změní proti nim.
Co jsem řekl špatně? Co jsem řekl nepravdivě?
Omlouvám se, pokud vám to vadí, ale nepovzbuzujte lidi k podvádění s online automaty. Víte, stejně jako já, že štěstí neexistuje a že je 100% vyvážené pro ty darebáky a podvodné firmy. Zakažte mi... koneckonců, obhajujete svou firmu.
je moje e-mailová adresa a v minulém klubovém turnaji Tropicana jsem vyhrál 50 dolarů. Dostal jsem od vás e-mail, který mě informoval o této novinkě, požádal mě o potvrzení, což jsem udělal, a uplynul týden nebo dva, aniž bych od vás dostal žádnou informaci... Prosím, přepošlete to příslušnému oddělení, abych mohl obdržet svou výhru...
Vaše pomoc bude v tomto ohledu velmi oceněna... Děkuji
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.